בוקר טוב או בעצם...

פרוזק

New member
בוקר טוב או בעצם...

הראש שלי עדיין מתפוצץ שעריות של אתמול היום זרקתי את עצמי מהמיטה ולו רק בשביל לבוא לפה לאוניברסיטה לשבת בסיפריה ולעשות את עצמי יענו לומדת אולי אני יצליח כן לקרוא איזה מהמר אחד או שניים אבל אני בספק יש כנסיית השכל יש שתייה מחשב ואנטרנט נראה לכם שאני ילמד? שכחתי גם מזגן חעבר לזה הדבר היחיד שאני יכולה לחשוב עליו זה לחבר שניי כיסאות וללכת לישון פחות בשביל הלישון יותר בשביל הלברוח טוב לא משנה מקרה עבוד בקיצור דברו איתי לא רוצה להיות לבד כי אז אני יהיה חייבת ללמוד

אביטל-13

New member
שלום פרוזק את/ה לא לבד

שלום לך אני אביטל ואני מבינה את חוסר החשק ללמוד למי יש כוח בשביל זה בכלל תאמיני לי גם אני ממש לא מתעניינת בלימודים וזה נראה לי בזבוז זמן טוטאלי לפחות עכשיו אלא אם כן אני אתעניין ברפואה אלטרנטיבית או תכשיטנות שזה דברים שאני אוהבת ואז יהיה לי כיף ללמוד אותם אבל דברים משעממים בחיים לא מי צריך את זה בשביל מה להשתעמם עוד יותר אני מציעה לך לעזוב את הלימודים ולמצוא דברים יותר מעניינים לעשות אולי בהמשך גם תמצאי דברים יותר מעניינים ללמוד ואז תלמדי בכיף כשעושים דברים משעממים לא מחזיקים בהם הרבה... אביטל

פרוזק

New member
אבל אני אוהבת את הלימודים שלי

ולרוב זב לא כזה משעמם עכשיו אני פשוט דיי עייפה מהכל

הגבנו יחד :cool:

האמת טוב שאת מודעת לזה שזה ימים קשים, תקופת בחינות , ולא לקבל החלטות בימים כאלה. ספרי מה את לומדת , ואם אפשר באיזה אוניברסיטה אשמח לדעת...(אני חולה על לימודים). רחל-נשמה

פרוזק

New member
נכון לעכשיו אני מוכנה לתת לך את הלי

לגביי האוניברסיטה ודברים כאלה אני מעדיפה לעשות את זה במייל ולא פה

אביטל-13

אני לא חושבת שזה במקום בכלל להציע הצעות כגון לעזוב את הלימודים. את יודעת מה פרוזאק לומדת? אולי משהו שהיא אוהבת. את יודעת אם פרוזאק ממש בשנה אחרונה ללימודיה? את יודעת אם פרוזאק כותבת עכשיו רק מרגע של עיפות? ככה לתת עיצה לזרוק את העתיד שהיא בחרה לעצמה? ראוי לדעתי לא להציע כאלה הצעות. את יכולה להבין אותה , ולעודד את רוחה לקבל החלטה שטובה לה, אבל לא להשליך מהחלטתך לגבי לימודים לעידודה ברגע קשה שלה עכשיו לעשות כמותך. רחל-נשמה

אביטל-13

New member
לרחל - שנמה

טוב האמת שלא ידעתי שהיא אוהבת את לימודיה וכל מה שקשור בזה אני פשוט נגד דברים שנעשים ``בכפייה`` או בחוסר אהבה או בחוסר חשק כי זה מצביע על חוסר איזון מסוים יכול להיות שלעזוב זה לא פיתרון או פיתרון שיהיה טוב לפרוזק אם אני הייתי יודעת שהיא אוהבת את לימודיה לא הייתי מגיבה כפי שהגבתי זה גם נובע מהתנסות אישית ובעצם זה גם לא כזה נורא אם יום אחד לא בא לך ללמוד בכל אופן אני אקח את דבריי חזרה אביטל

פרוזק

New member
האוקי תסלחו לי המוח שלי לא

במייטבו היום אני יושבת פה ומנמנמת מול המחשב

סהר-תמיכה

Active member
מנהל
זה לא קל

כשאת תחת השפעה של התרופות המסוימות האלה, להחזיק את עצמך ערה. כך שבאמת לא כדאי להסיק מסקנות מרחיקות לכת לגבי היכולות שלך ולגבי העתיד, בתקופה הזו. מקווה שאת נחה ועוברת תהליך טיפולי בשיחות, מלבד התרופות כי ידוע שזה לא מספיק. תרגישי טוב :) בקרוב אני מקווה.

למעלה