בוקר טוב - או צהריים טובים

רותי410

New member
בוקר טוב - או צהריים טובים

ושבוע טוב לכולם. שיהיו רק בשורות טובות, ובהצלחה לכל המבשלות/לים והאופות/פים!!!

יפית מן

New member
צהרים טובים הפורם עדין לא התעורר לחיים

שטיקת האווזים מה זה אתם/ן עסוקים בבישולים אני השכבתי את הילדים ורצתי לפורם וכלום נאדה כולם עסוקים מחכה לכם בכליון עינים

רותי410

New member
כולם חרוצים חוץ ממני

אני לא יודעת מה אתכם, אבל כל יום ראשון אני סופר עצלנית. הכול מתנהל אצלי בעצלתיים ואני רק מחפשת תואנות לא לעבוד. אז לכל העסוקים והעסוקות, יישר כוח!!!! ונא להדביק אותי בחיידק!!!

רותי מי זה כולם?? למה אני לא ראיתי פה

את כולם עושים??? את באמתץ מרגיזה אותי . זה נראה שאת חייבת אבל פשוט חייבת לראות את עצמך בעינים שליליות. וזה מקומם נורא. חבל שאני צריכה להביא לך דוגמאות כי זה שאלה מאד פנימית אבל אם זה יוכיח לך אז יקירתי גמני לא נכנסתי היום למטבח ו- כן! היום אכלו פה לחמניה עם חביתה. אסון.? לא! כשיהיה לי זמן וסבלנות אני אכנס למטבח ואכין אוכל. לכל בן אדם יש את כוחות הנפש שהקב"ה נתן לו ואת צאריכה להיות את- לטוב או לרע. לא יוכי או מאויוש או כל אחת מקסימה אחרת. את צריכה להיות רותי מקסימה . ואת כזאת. רק שכל יום מופיעה מודעה אחת שלך של כמה אני שלומזלית וכמה כולם פה מוכשרים. זה מיותר יקירתי!!! לגמרי!! אני אדבר בשם עצמי ואאמר לך שעצם הגיוון פה זה מה שמייחד את הפורום להיות נעים. זה הרי לא פורום של מיקצוענים. זה פורום של אנשים שרוצים להחכים, לדעת, ללמוד, מנסים, מצלמים, מקבלים חוות דעת, זה מה שמייחד את הפורום הזה וזה מה שכייף בו. ןבשם עצמי אני אאמר לך שאני אוהבת אותך כמו שאת! תהיי את יקירתי ותהיי שמחה עם מי שאת כי יש על מה!!

למעלה