אנחנו 2 זוגות,חברים כבר הרבה שנים,עברנו דברים טובים ורעים ביחד. יש לי הרגשה שהבעל שלי ,איך להגיד את זה ,נמשך אל אשתו של החבר, שזה בכלל לא לעניין.מה יכולה להיות השאלה שלי וכמה קלפים לפתוח על מנת לדעת מה קורה ?
בראש עמוד הפורום יש לינק לאתר של פריסות ממוחשבות של אורי רז. תלחצי עליו. משם תבחרי בצד שמאל את הפריסה הקלטית, תכתבי שם את שאלתך עפ"י מה שבתגלים הציעה לך ועשי פרוס. את הקלפים שיצאו כיתבי לנו, עפ"י מספר העמדה והקליף שיצא בה..
1-מה עוזר או בעד-2 גביעים 2-מה חוסם או נגד-מלכת המטות 3-שיעור רוחני לשואל בהווה-נער החרבות. 4-בונוס לשואל אם ילמד את השיעור הרוחני-6 חרבות 5-עבר קרוב כארבעה חודשים-2 מטות 6-עתיד קרוב כארבעה חודשים-9 מטות 7-דימוי וזוית אישית-מרכבה 8-זוית הראיה של החברה-10 מטבעות 9-רוצה אבל פוחד-4 גביעים 10-סיכום,יכולת,כיוון הרוח-6 גביעים שלום לך לא נאיבית, לדעתי, את מרגישה שהעניינים קצת מתפרקים לך בין הידיים למרות שמסביבך לא מרגישים את זה. כדי להתמודד עם החשדות שלך את צריכה לשים דגש על הזוגיות שלכם - על השיתוף, על האינטימיות. כל הדברים האלה פועלים לטובתך וכדאי שתנצלי ותשתמשי בהם - חזקי את המקומות האלה עם בעלך. זה עדיף מלצאת למלחמה או להסיק מסקנות זועמות מהצד. על ידי כך שתחזקי את הזוגיות עם בעלך תוכלי להתמודד עם הפחד שלך מדחייה ע"י בעלך ולהמשיך בחברות עם הזוג השני. כך תוכלו גם לחזור לאינטימיות והחמימות ביניכם. שיחה אינטימית טובה (כמה אפילו עדיף) והרבה מחוות אוהבות.... זו דעתי, מה דעתך?
10-סיכום,יכולת,כיוון הרוח-6 גביעים 4-בונוס לשואל אם ילמד את השיעור הרוחני-6 חרבות 9-רוצה אבל פוחד-4 גביעים 6-עתיד קרוב כארבעה חודשים-9 מטות 1-מה עוזר או בעד-2 גביעים 5-עבר קרוב כארבעה חודשים-2 מטות 8-זוית הראיה של החברה-10 מטבעות 2-מה חוסם או נגד-מלכת המטות 7-דימוי וזוית אישית-מרכבה 3-שיעור רוחני לשואל בהווה-נער החרבות. אני חושבת שלמרות הכל יש לכם זוגיות טובה ומפרה. מה שפריע הוא אולי הרצון לשלוט (והייתי מהמרת שהרצון הוא שלך דווקא). לדעתי מה שאת חושבת הוא בדמיונותייך, את נמהרת מדיי להסיק מסקנות, ואני חושבת שזו כבר תקופה ארוכה שאת חושבת בכך. היזהרי מלבלבל במה שאת חושבת שקקים למה שקיים בפועל ואל תיכנסי עימותים מיותרים. את אולי מרגישה שהזוגיות שלך תקועה, אבל נראה כי בעלך מרוצה מהיחסים בינכם ורואה אותם לזמן ארוך. את פוחדת מהשיגרה היום יומית, אולי בעלך קצת אדיש אלייך לאחרונה ולכן את שוקעת בהרהורים. אבל חישבי על הדברים הטובים שהיו בינכם בעבר ולכי על זה. לדעתי אלה חששות שווא. מה דעתך?