הרצון לחסוך , הורס את החקלאות לגמרי
אני עוד חש בטעם של העגבניה של פעם, הקליפה דקה ורכה, ביס בעגבניה היה טעים וריחני מאוד, והמיץ היה ניגר לך על הסנטר....
היום העגבניה קשה מאוד עם קליפה עבה וחסרת טעם.
המלפפונים, יכולת לאכול אותם ככה בלי שום דבר, היום צריך הרבה תבלינים כדי שייאכלו.
המישמיש היה נגיס או פציח ומתוק , אפשר היה לחיות רק מפירות, זה היה משכר - היום קניתי מישמיש והוא קשה, חסר טעם, וקשה ללעיסה.
אגסים צריכים להיות כמו פעם נוטפי מיץ וטעימים כמו נקטר מוצק - היום אתה קונה אותם והם קשים כמו אבן, וכאשר הם מבשילים, חלקם נרקבים בתוך יום.....
וכן הלאה וכן הלאה, הכל בגלל הרצון לחסוך ולשנע כל השנה, אז מכניסים להם חומרים כימיים בלי סוף ומשכנים אותם בבתי קירור בקיפאון מוחלט, כאשר יש ירקות ופירות שבכלל אסור להכניס לקירור (אולי רק לצינון), והורסים את הירקות והפירות.