בוקר טוב. אז אין רגיעה בדרום? יש משוגעים

מינהר

New member
בוקר טוב. אז אין רגיעה בדרום? יש משוגעים

שמציעים לכבוש את הרצועה. אלוהים ישמור. אני מקווה שישתקו לפחות.

הדסהש1

New member
לא מבינה את השרים האלה.כבר היינו בסרט הזה.

במקום לשאוף לשקט רוצים להתסיס את הגזרה.לא חושבים כמה קורבנות
יהיו. ???

המשוגעים האלה הם שרי הימין

אלילי הציבור. שקד רוצה בכך. ליברמן שואף לזה ולרוע המזל הוא וביבי לבדם ניהלו את הארוע האחרון. הקבינט כונס רק כשהכול כבר הסתיים. על כמה נתערב שאם יוחלט להגיש נגדו או נגד הרעייה הנעלה כתב אישום פתאום תתחיל מלחמה נגד החמאס?

בת חן191

New member
אני נגד כיבוש עזה,אבל אני חושבת שהם חושבים

ממילא אנחנו מתחזקים אותם , מזון תרופות מים חשמל
לפחות אנחנו נהיה שם לא נצטרך לתחזק אותם ולא יפלו טילים עלינו
ונפריח את השממה
הרי לא הוקמה שמה תשתית אחת,ולו רק מפעל אחד , רק מנהרות וירי טילים
אז העזה הזו כמו עצם בגרון, וכל פעם עוד סבב ועוד סבב, לכן, ככה אני חושבת שהם חושבים,
הטעות שבכלל יצאו משמה,

בת חן191

New member
וזה למידת לקח ,ולמרות שלא כולם לומדים,,,מכל יציאה

רק צרות הבאנו עלינו ,
בטוב לא הולך עם הערבים,,,כל יציאה מביא
לשם הרעה לנו,
הורסים כל חלקה טובה, ומנצלים כל שטח רק לירי ובנית מנהרות
מי שלא רואה זאת עוור,

נימה3

New member
ידוע שכח מוביל לכוח. כל מי שעיניו

בראשו ואלה מרבית אנשי הבטחון ותושבי עוטף עזה יודעים שכח ועוד כח לא יועיל. צריך לשנות את המדיניות מיסודה. כלומר, להתחיל לנקוט במדיניות עד עכשיו רק הפעלנו כח אבל בעובדה זה לא מועיל, רק מזיק. הכח תפקידו להעביר לשיחות אבל אצלנו יש פנאטים שלא רוצים לשוחח אז מעדיפים עוד כח ועוד כח ועוד הרוגים. הממשלה שבויה של המתנחלים ושל בנט על שמונת המנדטים שלו. הכי חשוב לביבי זה מספר המנדטים ולפי זה מתנהלים. אם יחסלו את החמאס. מי יבוא במקומו? עוד יותר גרוע הרי יש לנו נסיון עם זה שניסינו לקבוע לאחרים מי ישלוט עליהם קיבלנו רק צרות גדולות יותר.

מינהר

New member
את צודקת הפעם, נימה. מאוד סביר שבמקום

החמאס יבוא גרוע ממנו, שלא לדבר על החיילים שיהרגו בדרך. מלחמת לבנון המיותרת - אסור שתישכח.

בת חן191

New member
אם חשיבה כזאת צריך לבטל בכלל בחירות , לא רק אצלינו

בכל העולם- כי תמיד יכול לבוא שליט יותר גרוע

בת חן191

New member
טוב אני לא בעד מלחמה והחזרת עזה אבל מה הפתרון

הפסקת בנית מנהרות והפסקת זריקת טילים
הם חיבים להתעשת לדאוג לעצמם יש להם מספיק כסף
לבנות מקומות עבודה לתושבים ולדאוג לתשתיות לאזרחים
רק לבכות שהם מסכנים?? בטח שמסכנים אבל חיבים
להפנות את המשאבים שלהם לבניה ושגשוג
אין נמל?? יש עוד ארצות בעולם שאין נמל ובכל זאת לא מגיעים למצב שהם
שרוים בו אין להם הנהגה שדואגת להם במקופ להסיט אותם במקום לקחת להם את הכסף,,,שימרדו בשליטים שלהם שלא יבואו בטענות לעמים אחרים
שיבואו בטענות לאחים שלהם שיעזרו להם ערביי ישראל מצרים ירדן
למה הם אדישים לעם שלהם?? רק מעם שהוא אויב שלך באים בטענות??

איזה חמודה עת בת חן, יפה שקראת לי והנה באתי.

היום הלכנו לקניה לקראת תשבת, ואתם יודעים למה שמתי לב!!!!
לפירות אין שום טעם, קניתי אפרסקים והם לא טעימים, קנינו מישמישים וגם הם לא טעימים, זוכרת שפעם המישמישים היו מפציעים בפסח ועכשיו הם באיחור כאשר העונה שלהם במילא קצרצרה ולמרות שבאיחור הם חסרי טעם לחלוטין, גם תפוחי עץ מזן מוזהב לאחרונה בלי טעם, האם כל הדישון ומה שעושים להם בחקלאות הרס להם את הטעם או זו רק אני שחושבת שלאחרונה הפירות חסרי טעם?

בת חן191

New member
אני שמחה,אנחנו חבורה שצריכים להיות איכפתים אחד לשני

ולא משנה מה הדיעות,

טוב זה לא חדש,פעם למלפפון היה לו ריח וטעם לאן נעלמו??ועגבניה רק הצבע נשאר
ואנשים קיבלו כבר צורה של סמרטפונים

הרצון לחסוך , הורס את החקלאות לגמרי

אני עוד חש בטעם של העגבניה של פעם, הקליפה דקה ורכה, ביס בעגבניה היה טעים וריחני מאוד, והמיץ היה ניגר לך על הסנטר....
היום העגבניה קשה מאוד עם קליפה עבה וחסרת טעם.

המלפפונים, יכולת לאכול אותם ככה בלי שום דבר, היום צריך הרבה תבלינים כדי שייאכלו.

המישמיש היה נגיס או פציח ומתוק , אפשר היה לחיות רק מפירות, זה היה משכר - היום קניתי מישמיש והוא קשה, חסר טעם, וקשה ללעיסה.

אגסים צריכים להיות כמו פעם נוטפי מיץ וטעימים כמו נקטר מוצק - היום אתה קונה אותם והם קשים כמו אבן, וכאשר הם מבשילים, חלקם נרקבים בתוך יום.....

וכן הלאה וכן הלאה, הכל בגלל הרצון לחסוך ולשנע כל השנה, אז מכניסים להם חומרים כימיים בלי סוף ומשכנים אותם בבתי קירור בקיפאון מוחלט, כאשר יש ירקות ופירות שבכלל אסור להכניס לקירור (אולי רק לצינון), והורסים את הירקות והפירות.

יוליקה

Member
מנהל
ניצת...רוב הפירות היום מהונדסים

כדי לתת להם חיי מדף ארוכים יותר... אני קונה בד"כ בסופרסל דיל... היום החלטתי ללכת לשוק בעפולה... קניתי המון פירות : נקטרינות, משמשים, אפרסקים, שזיפים צהובים ושזיפים אדומים... כשהיינו ילדים קראו להם סנטה רוזה... נתתי ביס בשזיף וזה העיף אותי בדה-ז'וו אחורה לילדות בדיוק אותו הטעם... הבאתי גם ירקות וכרגע מתבשל על הגז מרק ירקות עשיר מאד... הריח כבר התפזר בדירה... הבאתי גם קולורבי יפייפה... אנחנו נוהגים לפרוס אותו במנדולינה עם לימון ומלח... ומשמש אותנו כחטיף מול הטלוויזיה....

באמת שווה לנסות את הפירות בשוק,

מאוד מאוד יתכן שהם מגיעים עם טעם של פעם , אנסה בשבוע הבא,
אצלנו אוכלים את הפירות טריים ולא כלפתן, אבל בכל משפחה יש את ההרגלים שלה.

מינהר

New member
ניצת, גם אני חושבת שלפירות אין טעם.

חשבתי שאולי זה בעיה בחוש הטעם שלי ולא בפירות.

shron17

New member
מעבר לכך,מאחסנים בקירור את הפירות -כשהם בוסר עדיין.

כדי שפירות הקיץ יהיו טעימים ומתוקים ,הם צריכים לעבור תהליך הבשלה על העץ
הם נקטפים חודש לפני הזמן ונשמרים בקירור כשהם עדיין בוסר ,ולכן הם ללא טעם.

זה בדיוק הענין עם זיתים מגולענים

לא כתוב על הקופסה, אבל הם מיועדים לבישול ולכן הם נקטפים בוסר שאדם מהישוב לא יכול לאכול אותם

לגבי מלפפונים חמוצים יש לי תמיד במקרר קופסה 3 ק"ג ולעיתים בא לא רק עם האוכל, אלא בלילה אפשר גם לנשנש
אני מוסיף לקופסה- שמיר, שום ופלפל חריף, מה שכמובן מוסיף את כל הטעם..
הבעיה בכרתים שיש מלפפונים חמוצים אבל עם טעם מוזר.

מינהר

New member
בתחן, כל מילה זהב. אבל קשה לעזתים למרוד

בשלטון נפשע וציני כמו החמאס. הם הורגים בלי בעיות כל מי שמסוכן להם. זוכרת שהם הוציאו להורג אנשי פתח, האחים שלהם כביכול ?

למעלה