בוקר טוב אחרי יום לא קל אתמול

בוקר טוב אחרי יום לא קל אתמול

עשינו החלטה להתקשר היום לרופא בבית החולים שוב. היום מלאו לטל שבוע מאז שהורידו את הגבס הארוך. ההליכה קשה מאוד עדיין. הוא מתלונן עדיין על כאב בכף הרגל הדורכת ולפעמים בקרסול. הברך עדיין נוקשה ולא מיושרת עד הסוף. הוא מתעייף לאחר הליכה של 15 מטר מקסימום ומסרב להמשיך ונראה כמי שטיפס את האוורסט... אתמול בכיתי חצי לילה בגלל זה. הפחד שמשהו לא יסתדר. לא איכפת לי שיהיה שיקום ארוך, רק שיגידו שזה נורמלי, שזה בסדר, שזה טבעי, שכך זה צריך להיות. אני אפילו לא מכירה אף אמא שהבן שלה עבר ניתוח כזה כדי לשמוע התרשמות. אני מרגישה כל כך לבד, כמו במדבר. גם בעלי מתוסכל. ברגע זה הוא מפעיל לו את הברך בפיזיוטרפיה. קיבלנו תרגיל מחברה פיזיוטרפיסטית אז אנחנו מתמידים בו. בקיצור, עוד ארוכה היא הדרך. יום טוב לכולם, יעל

חיבוקים

תנג'סו עד שתרגישו שקיבלתם תשובות ושאתם ודעים למה לצפות. חבל שאין בפורופ עוד מישהו שעשה את הניתוח שתוכלו להשוות... היר בטוח הרבה עשו אותו. יום טוב נשיקות נשיקות

תודה, ועדכון...

הרגע צלצלתי ל"דנה". הרופא הנחמד, זה שניתח אותו, בחו"ל. הלכתי למות מזה.... צלצלתי למרפאת החוץ כדי לדבר עם האחות של המרפאה ולהתייעץ איתה עם מי לדבר ומתי הוא חוזר, אבל היא עסוקה כרגע. עוד מעט היא תחזור אליי.

עדכון מס' 2

זהו. מחר ד"ר שגב יראה אותנו ב"דנה" מחר. הוא ניתח את טל ביחד עם הרופא האחר. לפחות כך אהיה רגועה יותר.

מצויין, יותר טוב מטלפון

תכיני שאלות, זה מה שאני עושה כדי לא לשכוח שום פיפס ואח"כ להתבאס שלא שאלתי מה שנראה לי לא נורא בזמן הביקור אצל אלוהים

../images/Emo24.gif כמה עצוב לקרוא

מחזיקה אצבעות שתקבלי תשובות מעודדות. ואולי גם כדאי לך לראות מומחה נוסף? חוות דעת שניה? תעדכני...

למעלה