בוקר טוב, איזה יופי של סוחר..

ferrytale

New member
נראה מעולה, צריך לעקוב

ולבדוק איזה סוג עיסקאות הוא עושה ומה רמת הסיכון, נראה מעניין..

צב200

New member
שימו לב

אולי תחשבו שאני ביקורתית מידי אך למי שרוצה כן להזהר: 1. הוא סוחר מידי קצת זמן,זה יכול להיות סיסטם יפה שמחר נמחק. 2. יש לאותו סוחר כמה תיקים שהוא מחק 3. הכמות הגדולה של הפיפסים נובעת מזה שהוא פתח הרבה עיסקאות מקבילות. בהצלחה לכולם.

rafipips

New member
חשוד

זה אקספרט או בן אדם? 99% עסקאות מורווחות? מה הוא אלקים? נראה חשוד חשוד .

ferrytale

New member
לא.. זה לדעתי מזל.. חצא לו ככה..

חוצמזה זה לא בעיה לעשות כלכך הרבה הצלחה, העניין הוא רק לא לסגור בהפסד, לא משנמה כמה רווח, העיקר לא הפסד.. וחוצמזה בטוח שזה רובוט..

napipi

New member
שימו לב כמה עסקאות פתוחות בו זמנית

כדי להיות פתוח בכל כך הרבה עסקאות בו זמנית צריך חשבון עצום. זו בעיה גם אצל ידידנו בז פורקס. לדעתי אין להתרשם מחשבונות דמו. רק כסף אמיתי. נקודה.

napipi

New member
זה לא כל כך ברור

כי עובדה שכולם מחמיאים ומהללים. רק בחשבון דמו ניתן לפתוח עסקאות במליוני דולרים ללא כיסוי. ראיתי כאן מספר חשבונות מזולו שאנשים לא הפסיקו להתפעל מהם, אבל כולם היו חשבונות דמו. בכולם נפתחו בו זמנית כ-50 עסקאות בגובה 1 לוט כל אחת, כאשר זמן ממוצע לעסקה מעל שבוע!! זה בלתי הגיוני לחלוטין שישנם תיקים כאלו במציאות. בז פורקס לדוגמה, שאין לי כלום נגדו, התרברב עם תיק מופסד של 17000 פיפס. תראו לי חשבון אחד ביקום שמסוגם לספוג דבר כזה.

ferrytale

New member
אני חושבת שדמו לא משקף שום דבר..

בדמו לא באמת אכפת ולוקחים סיכונים בבחיים לא היו לוקחים בכסף אמיתי. אפשר לשרוף חשבונות או להגדיל בטירוף אבל המבחן האמיתי הוא בהחלט על חשבון אמיתי גם אם הוא ממונף מינימלית.. לגבי באז פורקס, החשבונות שלו היו אמיתיים, לפחות אלו שהיו בחתימה שלו, היה סימן למעלה שזהו כסף אמיתי כך שלגבי זה אני לא מסכימה..

rafipips

New member
משקל הדמו במסחר

עבדתי מספר פעמים על דמו ואמיתי בחפיפה עם אקספרט , ובחלק מהחברות הדמו והאמיתי יושבים על אותו שרת והתוצאות זהות לחלוטין . כך שאסור לפסול תוצאות של דמו , בכל זאת אם הרובוט פותח עסקה על עסקה נגיד שהיה בשורט והעסקה בהפסד 80 פיפס ונפתחה עסקה לכיוון הנגדי אז במצב של דשדוש שתי העסקאות יסגרו בהפסד . ולא לשכוח שאפשר לפתוח 10 חשבונות דמו ולהציג את אותו אחד עם הנתונים הכי טובים

30PIPS

New member
אני לא חושב שזה רובוט ,

והמגבלה היא 15 פוזיציות בו זמנית, אי אפשר יותר. ועל פי ההסיטוריה של התיק , נראה שיש פה חברה שפשוט יודעים את העבודה, שימו לב לדבר הכי מעניין שזה DD ., נמוך מאוד. 9 שבועות מסחר ,מעל 20 אלף פיפס?, זה מדהיייים!!!! זה ממש לא חשבון שיכול להימחק מחר, תראי את התפלגות ההשקעות שלו, הוא פשוט עף על הכל. דעתי

drormeir

New member
כתוב בדף ששלחת

שהוא סוחר עם Meta Trader 4 Expert Advisor אקספרט = רובוט

למעלה