בוקר טוב...איזה כיףףף

בוקר טוב...איזה כיףףף../images/Emo53.gif

שמצאתי את הפורום הזה..... אני צריכה עזרה..אני מארחת מחר את חמתי ואימי בדיוק חוזרת מחו"ל..ואני מבשלת לכולנו ארוחת ערב.. קניתי בשר כתף מס"5 רק שאין לי מושג מה לבשל איתו ואני רוצה לעשות איתו משהו ואיני רוצה לשאול את אמא כי אני רוצה לעשות לבדי... אך אם תעזרו לי לא אגלה...רק אחרי שיטעמו.... זקוקה לעזרתכם המיידית..הארוחה היא ל7 אנשים..השאלה מה אני יכולה לבשל עם הבשר??!!
 

מאיוש י

New member
טולטולינה יש לי בשבילך מתכון מנצח

אבל יש בו המון כוסברה....אם אין לכם בעיה עם הירק הזה שאני יןדעת שהרבה לא אוהבים ...אקליד לך בשמחה
 
כמה המון???

האם המון זה אומר בשר עם כוסברה או כוסברה עם בשר??? אין לנו בעייה אם זה בגדר הגבול הטוב ומקסימום אפחית קצת לא??!!!
 

מאיוש י

New member
זה צרור שלם ואי אפשר להפחית זה יפגע בטעם

מה שכן את יכולה .הכוסברה היא במרינדה ולכן לפני הבישול את יכולה להוציא קצת. ארשום לך את המתכון תחליטי אם להכין המתכון מאוד טעים וכלום עבודה לכל מי שנתתי אותו התלהב אז ככה. למרינדה. להכניס צלי מספר 5 לקערה עמוקה ולשים 4 עלע דפנה פלפל אנגלי שלם 5 פלפלים בערך מוסקט רבע כפית מרק עוף 2 כפות ראש שום שלם מקולף ופרוס כורכום פלפל שחור כמון מלח שמן זית חצי כוס כוס יין אדום או לבן צרור כוסברה קצוץ את פרוסות השום לנעוץ בבשר לחתוך חתיכות קטנות ולהכניס את השום מכל הכיוונים את כל השאר לערבב בקערה ולמשוך את הצלי טוב טוב לכסות בניילון נצמד ולהשאיר לילה במקרר אבל כל שעה שעתיים להוציא ולמשוך שוב את הצלי. זהו למחרת להעביר לתבנית שמרופדת היטב בנייר כסף את הצלי ולשפוך מעליו את המרינדה ..לסגור היטב מכל הצדדים כמו סוכריה שלא יברחו האדים..ולבשל ב190 שעתיים אחרי שעתיים להוציא מהתנור לצנן מעט לפרוס לפרוסות . ולהכניס לסיר שטוגן בו בצל עם פטריות ולהוסיף כוס מים את הנוזלים שנשארו מהבשר לבשל עוד 20 דקות וטעום ולתקן תיבול וזהו לכבות מוכן טעים
 
עדכונים....

אז אכן יצא מדהים חמתי התלקקה ובעלי היה גאה ושבע.... תודה רבה את אלופה...לקחתי גם את המתכון של העוגת תפוזים ההפוכה אך משום מה כשהפכתי אותה הלמטה היה בהיר וקצת צ'וקמק לי...אך יצאה חבל על הזמן....איך אצלך היא יצאה כזו אפוייה טוב מלמעלה?
 
למעלה