בוקר טוב- איך אתן מבשלות תירס טרי?

michalgad1

New member
בגלל ההיספנים זה בא בערמות ענק

3-5 בדולר
אין שם ואין כלום. כל ההיספנים מערימים ערמות לעגלה. אולי אנסה לשאול אחד מהם. בתקווה שיבינו אנגלית ...
 

אמרלדה

Active member
אצלי זה ניסוי וטעיה, אז לא רוצה להמליץ

לפעמים יוצא קשה וכהה, לפעמים בהיר ורך. אז לא יודעת...
 
לדעתי בישול יתר רק מקשה את התירס. אני

מביאה לרתיחה, מקטינה להבה וכעבור 2-3 דקות מכבה את האש ומשאירה את התירס בסיר.
כעבור עשר דקות נוספות ממליחה ובוחשת ושוב סוגרת, וכעבור עוד דקות ספורות שופכת את המים.
אפשר להשאיר את התירס בסיר סגור, ללא מים, כדי שלא יתייבש.
 

tzivi1

New member
אני בערך כמו אורני

מרתיחה מים, ולאחר רתיחה מוסיפה את הקלחים עד שהם משנים צבע לצהוב עז (לוקח בערך 3 דקות), ומוציאה. גם לדעתי, בישול מעבר לכך מקשה את הגרעינים ומוציא מהם את העסיסיות (ומשום מה גם הופך את הגרעינים לנדבקים לשיניים).
 
למעלה