בוקר טוב אימהות

קרוסלע

New member
בוקר טוב אימהות../images/Emo42.gif

פעם ראשונה שלי כאן. אמא לתינוק בן חצי שנה ועוד שתי ילדות גדולות. חיכיתי שישה חודשים והנה אני מוכנה לצאת לעבודה ועם כל הקושי הכרוך, אמסור את התינוק היקר והמתוק שלי לטיפולן של ידיים זרות. אעבוד 4 ימים וביומיים הנותרים אהיה פנויה בבית לסידורים וטיפול בבית. מצאתי בית תינוקות מקסים, המחיר גבוה יחסית (2990 שח) ואני מאד רוצה לרשום אותו לשם למרות המחיר. שאלתי.. מה המחיר הממוצע בגנים לגיל הזה? האם כדאי מטפלת במקום גן? ואם כן, איך מתחילים לחפש בכלל?? אשמח להמלצות באיזור נס ציונה/ רחובות. האם משהו התקדם בנושא ההכרה בתשלום לגנים עד גיל 3 מבחינת מיסים וביטוח לאומי? (בבקשה תגידו לי שכן
) זהו בינתיים.. תודה רבה

rayshlomi

New member
היי, אנסה לענות

ברוכה הבאה, המחיר שנתנו לך ליום מלא לתינוק בן חצי שנה נשמע סביר בעיקר אם המקום מצא חן בעינייך. תלוי גם כמה תינוקות יש שם וכמה מטפלות. בתינוקיה שבמושב שלי (במרכז) המחיר הוא 3000 ש"ח לחודש 4 תינוקות/ פעוטות ומטפלת אחת. לגבי מה כדאי- מטפלת או גן, זה תלוי בך, יש אמהות שיעדיפו טיפול של אחד על אחד. אני בהתחלה חיפשתי מטפלת (בגיל 7 חד' ליומיים בשבוע) ובסוף התאהבתי במטפלת של התינוקיה שבמושב ליד אז העדפתי לשים את הקטנה שלי שם. אין לי המלצות או השגות לגבי ביטוח לאומי, שיהיה בהצלחה!

רותירוח

New member
הכרה בהוצאות טיפול בילדים

לצערי, אין הכרה בהוצאות טיפול בילדים ישנה הצעת חוק בנושא אבל היא עוד לא אושרה וגם לא צפוי שתאושר בקרוב רותי נבון, רואת חשבון

גן או מטפלת

היי, אני מאזורך, אישית העדפתי בגיל הזה מטפלת אבל זו ההעדפה שלי בלבד, יש רבות שחושבות אחרת מבחינת מחיר אני שילמתי למטפלת 4000 ש"ח ל-5 ימים מלאים 8-17 היום שהקטנה בגן משלמת 2500 לחודש (היא בת שנה ושלושה) המחיר תלוי בכמה ילדים יש כמה מטפלות ומה הוא נותן - לבדוק חופשות, שעות, מה הילד מקבל חוץ מחום ואהבה - איך המזון, וכד' אם תרצי לשאול עוד מוזמנת לפנות כאן או במסר בהצלחה סיון

למעלה