ציפי , כנראה שאכלנו ביחד .
בשלוש ורבע חזרתי מקניות , סדורים וטיפול 3000 לאוטו .אחרי חודש ללא קניות /סדורים לבית ,, הייתה לי הרבה עבודה . קבלתי ממשרד התחבורה טופס , שרופאת המשפחה צריכה למלא כדי שיחדשו לי את רשיון הנהיגה . מצד שני , הרשיון שלי בתוקף עד 2023 . קצת לא מסתדר לי . אקבע תור לרופאה , ולוואי שאלו תהיינה הצרות שלי .
לכל מי שקונה ברמי לוי : יש לו מבצע של סוכר בשקל ורביעית טונה ב10 ש"ח. מוגבל ל2 פריטים מכל סוג , מוצרים של המותג רמי לוי ותשלום בכרטיס אשראי רמי לוי . היות ויש לי נכד שאוהב מאד טונה , ואוכל כל יום קופסא , אני מנצלת את ההזדמנות וקונה לו הרבה קופסאות . עד כה קניתי 5 רביעיות , המבצע עד קרוב לסוף החודש . אספיק להוסיף עוד .
הזמנתי את הבן ומשפחתו לארוחת צהרים בשבת . היה מאד נחמד וחימם לי את הלב לראות שהילדים התגעגעו אלי . נתתי להם את מה שהבאתי להם , חוץ מאשר לאחד שלא טרח להגיע ,(זה האחד שאוהב טונה ). כנראה שככה זה אצל סבתות , יש להן זכרון קצר בכל מה שקשור לנכדים . טוב רבותי [גבירותי] אני חייבת לסיים . אקבע תור לרופאה ואסע לכלתי לתת לה את הטונה , את שאריות החמין משבת , שהילדים בקשו , ואבקש מנכדי , בעל ידי הזהב , שיחבר את הנייד שלי לדיבורית שבאוטו , [או איך שקוראים לזה] .
שיהיה לכולנו ערב נעים וחמים . שהמחשב לא יעשה שטויות , ויעבוד כמו אדם אחראי .
באאאאאאאאאאאאייוש .