בוקר טוב איראן

שבכל דור ודור ../images/Emo131.gif

באים הם להשמידנו , (מתוך ההגדה) מה שנכון-נכון נוולות גדולות בהיסטוריה: 200 שנה אחורה: הצאר הרוסי , היטלר , סאדם , אחמניגאד , שושלת אסאד , נסראלה וקודמיו, ערפאת הדגש|נצח ישראל לא יעלם |

hagzi

New member
איזה צאר רוסי?../images/Emo29.gif

היו די הרבה ולא כולם ניסו להשמיד אותנו... ולא נראה לי שהיה מישהו לפני נסראללה (תקנו אותי אם אני טועה), אבל לפי דעתי הוא היה מנהיג החיזבאללה מאז שהיא הוקמה

hagzi

New member
וזה אלא שבכל דור ודור../images/Emo29.gif

עומדים עלינו לכלותינו... אם כבר הגדה אז לדייק עד הסוף

hagzi

New member
הו תודה../images/Emo122.gif../images/Emo29.gif

מסתבר שהגנ"ע מזרחנים לא השתלמה כמו שצריך...

TairAtias

New member
3311 [משו כזה] שנה אחורה:

הפלישתים,העמלקים, המצרים.....

hamod19

New member
מרד הדמעות

ועכשיו אחרי כבר שהכל נגמר ועל דלת המדינה דופק לא האסון הבא שורשי אלימות מושקים מתוך משפך דמים מתי כבר נודה אנחנו אשמים כי האשמה עלינו והאשמה עלינו ערכים של אלימות זולה במרקעים כשחזירי הריטינג משמינים זה לא עושה אותנו חכמים רצחו שלום בכיכר ראיתי מול עיני איך הוא נגמר והתברר שאיש דתי בלי אלוהים ראה יותר מדי שלטים ועוד חייך במעצר מתי אתם תבינו כבר שהאשמה עלינו שהאשמה עלינו אפילו הנשיא דיבר שטויות וביקש סליחה זה לא רק שהמלך הוא עירום הוא גם נראה זוועה תסתכלו במראה שהאשמה עלינו שהאשמה עלינו

galush29

New member
אני צריכה עזרה../images/Emo7.gif

תנו לי רעיונות איך לשכנע את אימא שלי ללכת להופעה בים המלח?? אני כ"כ רוצה,ועד שחברה שלי מוכנה לבוא איתי[שזה באמת שיא!!] אני לא יכולה לפספס את זה. אימא שלי לא מסכימה כי זה שישי בערב וזה קדוש בשבילה:|

galush29

New member
טעות שלי,

התכוונתי שאימא שלי לא מסכימה ל-י ללכת להופעה.. חח מה אכפת לי ממנהP: חוצמזה שיך יעלה בדעתה ללכת לופעה של אביב גפן?
היא מוכנה להכל ולא ללכת להופעה שלו.

shira ofek

New member
גל..

פשוט תגידי לה שאביב טס לאיזה חצי שנה לחו"ל ושאת חייבת להיות בהופעה הזאת לפני שהוא טס.. לי זה עבד יופי
בהצלחה ..

למעלה