בוקר טוב איריס גם הלילה חרשת במחשב

בוקר טוב איריס גם הלילה חרשת במחשב

אני במקומו מזמן שולחת אותך לישון עם המחשב כל לילה. אבל דברים יפים הבאת לנו.אבל לא היה משעמם עליזוש דאה בכף

10הילה10

New member
../images/Emo140.gifבוקר טוב איריס יקירתי...ראיתי

שהתלוננת על בנות שמפציצות באתרים...את?...לשמוע ממך תלונה שכזו זה כמו שאדם ירה לעצמו ברגל...
תמשיכי לאתגר ולהמריץ אותנו

iris3111

New member
הילה זה בצחוק וחוץ מיזה הגמל אל

רואה את הדבשת שלו. ראית שגם המנהלת שלנו היתלוננה שהבנות מפציצות ומפגיזות ובכן גם אני הצטרפתי.....
והכל ברוח טובה שכולם יהנו ונהנה ביחד בשביל זה יש לנו את הפורום ואחת את השניה.

10הילה10

New member
איריס יקירתי אני יודעת שהכל בצחוק

ובאמת באמת ברוח טובה ועם המון אהבה
תמשיכי להפציץ ולאתגר לנו את סוף השבוע...אבל לא יותר מידי כי עוד לא סיימתי להחביא את החוטים... שבת שלום

iris3111

New member
שולי בוקר טוב, כל אחד חורש איפה

שבא לו.....
מה את לא חרשת הלילה?

iris3111

New member
אםלא חרשת את אילת איפה היית עד

עכשיו
תגידי אוסנת עונה לטלפונים בשבת? רוצה לדבר איתה

deah

New member
שולי יש לי בקשה אליך, פנו אלי כמה ב

איך לסרוג את הפרח שאתמול סיימת-הפרח מהתרשים ששלחתי אתמול אם תוכלי להסביר, אני קוראת רק תרשימים וקשה לי מילולית

התרשים ממש פשוטכבר אני רושמת לך

לסרוג 60 עיני שרשרת לעלות עם 3 עיניים ועוד עין לדלג על עין שרשרת ולעשות עמוד עין שרשלדלג עין ושוב עמוד כך עד הסוף בשורה הבאה לעלות 3 עיני שרשרת בתוך הרבוע לסרוג 3 עמודים ומעל העמוד שישנו לעשות עמוד בולט כך עד סוף השורה . לגלגל הכל לקחת חוט ומחט ולתפור את כל הלמטה. עלים לסרו3 עיני שרשרת לסגור לעיגול לעלות עם חצי עמוד לסרוג 2 עמודים מקוצרים 2 עמודים רגילים ועמוד כפול אחד 3עיני שרשרת ולסגור אותו נהיה לך זיזושוב את הצד השני הפוך נהיה לך להעלה תעשי 2 כאתה ותפרי לפרח אני פה עם לא הבנת

deah

New member
שולי את נהדרת, אני מבינה מצויין תרש

תרשימים, רק מתקשה להסביר אותם ברשותך אני מעבירה הודעה עם ההסבר שלך לכל הבנות שפנו אלי , שבת שלם מתוקה

haya53

New member
עמוד בולט

שבת שלום היי שולי למה את מתכוונת בעמוד בולט איך עושים אותו בבקשה. תודה מראש

iris3111

New member
הילה חמודה עם משפםט כזה אפשר

להפליג במחשבות.... ביחוד כשהבעל בחו'ל.

למעלה