בוקר טוב אל יום ניפלא..

maxima

New member
בוקר טוב אל יום ניפלא..../images/Emo42.gif../images/Emo39.gif

יום אחרון לשנה זו אני מאחלת לכולנו שבשנה הבאה עלינו לטוב תזכה המדינה יחד עם אזרחיה לשלום וביטחון ולעוצמה כלכלית להתפתחות ובריאות ואני כמובן יוצאת לשמש

offe

New member
תגובה

מקסימה - את מקסימה ששלחת לי תגובה - ניסיתי להקיש על קבל תגובה ושום דבר לא זז. אנא בטובך עם טיפ טיפת רצון טוב - הסבירי לי כיצד אני פותחת את התגובה - או לחלופין - תתני לי תגובה בתוך הפורום - אגיש על שמך. בתודה - offi

maxima

New member
אופי...פשוט צריך סבלנות...../images/Emo13.gif

תקליקי על תגובה שוב ושוב עד שיפתח לך חלון התגובה עם הרבה סבלנות המסר בתפוז עובד לאט

daggobert2

New member
ערב טוב ונעים ושנה אזרחית לכולם

בעניין הקשור שלך נהדר. אותה התמונה ראיתי בגרמניה. ושם היה כתוב נראה אותך חוזר אל משאמרתה בלי לך להיזדיין.

maxima

New member
daggobert2 ברוך בואך........../images/Emo140.gif

זה הסלנג הישראלי..... מה לעשות?

../images/Emo42.gif בוקר טוב חברים ../images/Emo42.gif

מאחלת לכולם בפרוס השנה האזרחיצ בדיוק כמו בראש השנה: "תיכלה שנה וקיללותיה - תחל שנה ובירכותיה"
ושלכל אחד יתגשם מה שהוא מאחל לעצמו ב-
לו יהי.....

מנורה

New member
בוקר טוב והרבה ברכות לשנה האזרחית

אסור לאדם להניח לשעון וללוח השנה להשכיח ממנו את העובדה שכל רגע בחיים הוא פלא ומסתורין.

redredole

New member
בוקר טוב לכולם ../images/Emo168.gif

לקראת השנה האזרחית המגיעה הלילה נשיקות מכל הסוגים. נשיקה של אש נשיקות מתוקות מיין חתום בנשיקה

emmy5

New member
אז כולם מוזמנים ../images/Emo24.gif../images/Emo79.gif

LET'S DANCE תודה redredole

ora11

New member
../images/Emo23.gifשנה אזרחית טובה לכולם../images/Emo25.gif

אני עוד בעבודה מהבוקר גנבתי לבוס שלי את המחשב שנה אזרחית טובה לכוווולם שנה של בריאות אושר אהבה ושמחה ושקט במדינה. מתגעגעת אוהבת אל כולכם מפגש נעים ותספרו חוויות. להתראות

izuizu

New member
emmy redredole

חן לכם על השירים היפים . השירים האלו הן אחד הסיבות שאני בא כל יום לפורום זה . וכמובן האנשים גם. שוב תודה

maxima

New member
ערב טוב אחרון לשנת 2003......./images/Emo48.gif

מי יתן והשנה הבאה תהיה הרבה יות טובה מזו המסתיימת למדינה ולאזרחיה הרבה יותר ביטחון..שקט....שלום אולי.... סיום המיתון והתעוררות כלכלית והרבה אור ושמחה. רמקולים

emmy5

New member
אמן,לחיים../images/Emo48.gif../images/Emo48.gif../images/Emo25.gif../images/Emo25.gif|נ

לחיים

למעלה