בוקר טוב אמיר

muriel1

New member
בוקר טוב אמיר../images/Emo13.gif

זו לא הפעם הראשונה שאני מתלבטת לגביי המשך דרכי. אני אוהבת את מה שאני עושה (עצמאית עם בנזוגי) וכאשר העבודה שוטפת ומניבה אני פורחת. בזמנים שקטים, שאין הרבה עבודה, אני שוב חושבת אם כדאי לעזוב הכל וללכת לכיוון אחר כשכירה, וכמובן שיש את החלק שמצב הרוח בבית לא משהו...כבר למדתי שיש תקופות כאלה ואחרות, למדתי לקחת אוויר ולפעול כדי לקדם (אני המשווקת) ולמען האמת, מתחיל להיגמר לי הכוח והחשק לעשות את הדברים במעגלים חוזרים. מאחר ומדובר בפרנסת המשפחה, אני גם מודאגת כי ההכנסה לא קבועה. מה דעתך על הנאמר, ומה אתה שומע שאני לא אומרת?.... מאחלת לך יום נפלא ומלא, מוריאל

ננסה לעשות סדר

שלום מוריאל, מצטער שלא יכולתי לענות קודם. ממה שאת מתארת המציאות נראית מורכבות ולא טריויאלית. - מצב כלכלי לא יציב - העבודה עצמה, העיסוק, לא ממש גורם לך לקום ולעשות מתוך עצמך, צריכה איום או משהו מבחוץ כדי להתניע - השפעה ישירה של מצב העבודה על התקשורת הזוגית והמשפחתית שלושת הגורמים הללו לבד כבר עלולים ליצור מציאות שחשוב לעשות בתוכה סדר, להבין כל נושא בבפני עצמו ורק משם להמשיך. האם את חשה שבנוסף ל 3 המתוארים יש עוד גורמים ? על איזה מבין ה 3 את שמה אצבע כגורם דומיננטי ? אני כאן, אמיר דרור

muriel1

New member
היי אמיר, תודה לתשובתך,,,

לשאלותייך- ההפרדה של שלושת המצבים, או יותר נכון התירגום שנתת הבהיר לי את המורכבות שציינת בתחילת התשובה. אין גורם נוסף שהייתי מציינת מלבד רצונות ושאיפות להתפתחות באותו התחום, אבל זה לא במסגרת הגורמים למציאות המורכבת הנ"ל. קשה היה לי לבחור והתלבטתי בין ההשפעה הישירה על התקשורת הזוגית והמשפחתית, לבין מצב כלכלי לא יציב. בסוף החלטתי שמה שקודם, ובעצם סיבה ותוצאה, הוא המצב הלא יציב שגורם ל- תקשורת לקויה או יותר נכון הסתגרות ודאגה במישור המישפחתי. חשבתי על כך רבות היום, וקשה לי לוותר או למצוא תחום אחר. אני אוהבת את התחום שבו אני עוסקת וכשיש עבודה אני עושה אותה מכל הלב, שרה בזמן העבודה, מלאה מבפנים, ועל אף החסרונות האובייקטיביים הפחד שלי הוא שאני לא "קוראת נכון את המפה" ואני עלולה לגרום לנזק מצטבר. מה שמביא אותי למסקנה שצריך לשווק (במסגרת תפקידי ולא של בנזוגי) ומהר. ואת זה אני לא אוהבת כל כך למרות שכשאני כן עושה את זה הולך לי לא רע בכלל. פעם עוד הרגשתי כעני בפתח, והיום כבר לא. יש לי יותר ביטחון וזה כנראה עושה את שלו. אז מה דעתך?... ואגב, אני מוכנה לחכות כמה שצריך לתשובות. ((:) ערב חמים ונעים מוריאל (גם אני לא בחרתי בסתם ניק..)

לעומק

את יכולה להיות יותר קונקרטית ולפרט מהי דרך השיווק שאת עושה. ( אם זה לא דיסקרטי ) דרך התייחסות ממוקדת נוכל להתקדם. יום טוב אמיר

muriel1

New member
בהחלט כן...

אני קובעת פגישה עם הגורם הרלוונטי בתחומי (חנויות למתנות), מגיעה עם המוצרים, מציגה את עצמי ואת החברה, ואם השלב הראשוני עבר, אז ההתעניינות מתחילה לגביי מחירים ופרטים טכניים. בדרך כלל לא ניתקלתי בסירוב, אבל דווקא בפעמים הבאות שבהן אני מחכה להזמנה חוזרת, מגיע השלב הקשה וה"פרשני". כל הפירושים להבין למה לא התקשרו שוב חוזרים על עצמם (עכשיו חלש, אני קטנה מידיי עבורו, המוצר מיצה עצמו וכו') כאשר בפועל באמת הסחורה נימכרת, ואין תלונות לגביי טיב או טעם. ובכל זאת, המציאות מוכיחה שאני חוזרת על אותם דפוסי מחשבה, ועל חוסר ההבנה. כשניסיתי לברר עם כמה וכמה מקומות לא תמיד קיבלתי תשובה אמיתית וכנה. פעם מנהל חנות אמר שהסחורה נימכרת מהר יותר משלו, אבל על שלו הוא מרוויח יותר. אז בעיקרון, נחמד לא?... אבל לא. מחמיא ולא יותר כי בעיניים שלי אני צריכה להתפרנס. כבר הרבה זמן אני עם אותם מוצרים שמתאימים לנישה מסויימת. חשבתי אולי להגדיל טווח וכך לגייס לקוחות חדשים שאינם לקוחותיי כיום. ואם אני עושה טעות? ואם כל ההשקעה והזמן רק יחמירו את המצב? ההרגשה היא שזמן רב לא התחדשתי, שהכל ניראה דומה, שהשיגרה נותנת אותות גם במוצר... מקווה שאני לא מתפרשת על יותר מידיי....אבל הפידבק שלך חשוב לי ולכן אני מנסה להעביר כמה שיותר אינפורמציה... יום טוב וחמים מוריאל

שאלת מפתח לבירור

אם היית נעזרת ביועץ מנוסה, ממוחה לשיפור תהליכי מכירה והיית עושה את העבודה הזאת טוב יותר, האם בזה היית מרוצה ? או שגם אם הכל היה הולך מצויין, עדיין היית מרגישה שזה לא זה ? נראה לי שבשאלה הזאת מצוי המפתח. אני מפנה אותך למאמר שיכול לשפוך אור נוסף. הדרך להשתחרר מעבודה מרעילה בהצלחה אמיר דרור

muriel1

New member
המון תודה אמיר!!!!

אני מעריכה את הזמן שהקדשת לתת מענה ולהוביל לשאלה שתיתן לי פתח למחשבה בהירה ונכונה עבורי. הוצאתי תדפיס של המאמר ואני עומדת לקרוא אותו בעיון רב בתקווה שאוכל למצוא את הדרך שלי. לשאלתך, ממש קשה לי לענות. אני נוטה לענות בחיוב כי כשאני בודקת עם עצמי אין דבר אחר שאני רוצה וכל כך אוהבת לעשותו. בכל אופן, שוב המון תודה, מוריאל

למעלה