בוקר טוב אמרו פה?

AמלYה

New member
בוקר טוב אמרו פה?

לכל הצמאים לקפה.זה הזמן..הכנתי לכולם.בבקשה

יוווווו כמה זמן לא יצא לי להעלות תמונה מהנט..נוסטלגיה

דנה אז

New member
ערב טוב

ראיתי את התמונה שהעלית בעבודה, בלב הבלאגן והתיוקים. ועשית לי חשק, לרגע שקט עם כוס נס קפה קר....
השבוע זה השבוע האחרון שלי בעבודה, משבוע הבא אמורה להיות בחופש ולהגיע רק למקרים דחופים... ובסוף החודש מחליפה עבודה. בנתיים לר מספיקה לסגור ולסיים את כל מה שרציתי, אבל נשארת אופטימית.

AמלYה

New member
למה את עוזבת את העבודה?

רצית בכך?
לאיזו עבודה חדשה מועדות פנייך?
מאחלת לך המון בהצלחה

ועד אז יהיה לך המון זמן למלא קפה קר...חם....
דעי לנצל את ימי החופש האלה.

דנה אז

New member
אני התפטרתי

הולכת לעבודה בהדרכת מורים, עבודה שאני מקווה שתהיה לי מעניינת יותר והתנאים טובים יותר, אני חושבת שאחרי עשר שנים אני צריכה שינוי והתפתחות

מקווה שאכן אנצל את ימי החופשה גם להתארגן לעבודה החדשה, גם לארגן את הבית וגם לנוח באמת ולבלות.

AמלYה

New member
מאחלת לך הנאה וסיפוק במקום העבודה החדש

אם תוכלי לפרט ..מה זה בדיוק הדרכת מורים ? לא הכשירו אותם מספיק? באיזה נושאים?

דנה אז

New member
אני מדריכה בתחום החינוך המיוחד

מורים אמורים ללמוד כל חייהם, ויש דברים שנלמדים מהניסיון.
בתחום החינוך המיוחד מגוון הנושאים אותו המורה אמור לדעת הוא רחב מאוד, הידע אינו מצטמצם רק לתחום הידע הפדגוגי, המורה אמור ללוות לדעת לתת מענה גם בתחום התפקודי, החברתי, התקשורתי והרגשי. ובתחומי הלימוד השונים לבנות חומרי למידה מותאמים הכוללים אופנים להעביר את חומרי הלימוד.... בכל אלה אני אמורה ללוות את המורים.

AמלYה

New member
ישנם קורסים כאלה המכשירים והם מיועדים לרב למורים

או לפסיכולוגים או קרמינולוגים וגם לכל מי שמעוניין רק ההבדל הוא שהדרכה לבד באופן עצמאי לא יכולה להעשות אלא רק בנוסף לתואר. אבל כעזרה לצד לאנשי מקצוע מוסמכים זה אפשרי.זה מאין ארגז כלים המאפשר התמודדות נכונה יותר עם ילדים בחינוך מיוחד.מעניין
נותר לאחל לך בהצלחה. אני מאמינה שתמצאי המון סיפוק בעבודתיך ושתראי הצלחה לצד עשייתך. למרות הכל מדובר בחינוך מיוחד, זה בהחלט לא פשוט ועל כך אני מברכת אותך יותר

אפשר לדעת מה הביא אותך להתעניין בתחום זה עד כדי שינוי?

דנה אז

New member
זה לא שינוי עד כדי כך

זה סוג של התפתחות. כל השנים אני עובדת עם החינוך המיוחד ונוער בסיכון.
התואר השני שלי הוא בפיתוח צוותי הוראה. והיתה הזדמנות אז המשכתי.

noma10

New member
איזה כייף כך..באמצע הדרך

להחליט על שינוי ..מחדש כוחות ומכניס המון אתגר ומוטיבציה..
&nbsp
דנה המון המון הנאה והצלחה

למעלה