בוקר טוב.אני די ותיק בתפוז

בוקר טוב.אני די ותיק בתפוז

בוקר טוב חברות,חברים.
ברצוני לפנות לבאי הפורום הזה אולי בבקשה או כועס.
יש כאלה שנכנסים לפורום הזה ומתנשאים וזה לא הגון ובניגוד להתנהגות שתפוז דורשת מהגולשים.
בפורום הזה היו נשים וגברים כמנהלי הפורום והם נעלמו מהאופק והסיבה של התנהגות מתנשאת של זה או אחר ללא כל סיבה מוצדקת
לי חבל שאנשים בעלי ידע וניסיון נעלמו מהפורום .
אני גולש גם בפורום אספנות ועוד כמה כאלה בתפוז ואני חש התנהגות שלפעמים גובלת בחוצפה יתרה ולא מוצדקת.
אני בטוח שזו לא המטרה בפורומים של תפוז.
לצערי אין סבלנות וסובלנות כלפי הזולת.
לצערי בכל תחום בחיים בארצנו יש ניסיון ולפעמים הצלחה של אלה שאין להם יחס לזולת.
בבקשה שמרו על התנהגות בפורום יש צעירים ומבוגרים ובעיקר יש מבוגרים שנפגעים מהתנהגות של הזולת כלפי הם.
אתמול היתה לי שיחה מאיש יקר ושמתי לב שהוא נפגע אולי שסתם התלבשו עליו.
אני יליד הודו ואפשר לומר שאני צבר כי הורי עלו לארץ שהייתי בן שנתיים ועברתי כברת דרך בארץ מהשירות הכפוי טובה כמחסנאי בחיל הים והיו מיליוני תלונות על איש מקצוע זה שלא נותן יחס אוהד.
אז אספר לכם שאני פיקודו של אלוף זאב אלמוג הכרתי אותו שהוא היה קצין לוחם אמיץ איש עם יחסי אנוש מעולים ויצא לי להכיר את ילדו שהיום אחד מהם פרופסור שלא פעם מופיע במדיה ושאני רואה את הקטן ההוא כפרופסור אני מתמוגג.
יש לוחמים כמהו שעד היום שאני פוגש אותם אני חש את הערצה כפלי שנתתי להם את הנשמה שלי עד הפרדה למבצע זה או אחר והמטרת הפרדה היתה שעם שכח לקחת משהו ליציאה הייתי רץ אמוק למחסן ומוציא את הפריט שחסר לו (את החשבון סגרנו אחר כך) ואני חוזר ונותן לאותו לוחם והוא מסתכל עלי בחיבה יתרה .
אני ספרתי לכם את זה כי אנחנו בני אדם והכבוד לזולת היא דבר החשוב בחיי אדם.
שמרו על כבוד הזולת הם בני אדם עם רגשות וכל מה שהם רוצים להשתתף בגלישה נעימה ואולי מועילה לו.
היתה מנהלת פורום והיא סיפרה שהיא טסה למרוקו ואני במסר פניתי אליה ובקשתי כמה שטרות ממרוקו והתשובה שלה היתה בשבליך מאיר אני יביא ושהיא חזרה מייד בקשה את הכתובת שלי למשלוח ובתקיפות נעימה סרבה לקבל תמורה .
מאיר כרמיאל

yair_bar

New member
מנהל

אתה באמת לא מבין או רק עושה את עצמך?

לא תמיד מדובר על העלבות ישירות או חילופי דברים חריפים/חורגים. אתה באמת לא יודע מי הם "המתנשאים" והמזלזלים למיניהם? ביחייייאאת יאיר...

אני יכול רק לספר לך

שיש לי מעטפה עבורך עם פרנקים שווצרים מי 5 אג' ועד ל10 פרנק
אני מחפש לך גם מטבע של אג' אחת שיצא מהמחזור

WOW ארתור תודה תודה,עם כבר אזי

בוקר טוב .
מזג האויר משתפר אצלנו.
עשיתה לי הפעתה גדולה תודה.
האמת שאני מחפש של מדינות המפרץ הפרסי כמו סעודיה,בחריין וכווית ,חומני השגתי כי האח של השכנה בא לביקור והחלפתי איתו הערך ממש מצחיק לקחתי ממנו כמעט
30.00 ראיל תמורת 30 ש"ח והשטרות היו חדשים לגמרי עם הפרצוף של חומיני ,כמובן שכמה סוגי ערך.
שוב תודה .
מאיר

כתבת בצורה יפה ונכונה

טיפת מחשבה אשר משקיעים לפני שכותבים ומגיבים למישהו בצורה לא נעימה וזה יכול לשפר את האווירה בפורום ב-100 אחוז.

milch

New member
טול קורה מבין עיניך

פשפש נא בחלק מתגובותיך להודעות שלי ותראה שאתה אחת הסיבות לכך שהפסקתי להגיב ולכתוב כאן.
אתה לא כזה צדיק כפי שמנסה לתאר את עצמך.

למעלה