בוקר טוב.אני הייתי סקרנית לדעת

הדסהש1

New member
בוקר טוב.אני הייתי סקרנית לדעת

את תוצאות הפריימריז.לא בגלל שאני תומכת ליכוד אלה בגלל גדעון סער שרציתי שהוא יכנס למקום בחמישיה הראשונה.שיכניס לביבי השקרן והדמגוג
ומה עוד אומרים עליו.הדיקטטורה לא עבדה כאן.כל אלה שלא רצו את סער קיבלו אותו בגדול.היום אנוח לי בשקט ואם אוכל למלא את שעות השינה החסרים מה טוב...אומרים שזה גם אחד הגורמים לשינויים בלחץ הדם.זאת אני כמה שמנסה להרגע זה גדול עלי.ותוך כדי היום אתמול נהרגה אימו של חבר כנסת מכולנו מספר 2 בכולנו.שהלכה לעזור במרכז של המפלגה אשה בת 78.ושיצאה דרס אותה במעבר חציה מערבל בטון.לא מקנאה בבנה.שאמר שלא הספיק לראותה אתמול כי הסתובב בארץ.יהי זיכרה ברוך....

מינהר

New member
אתמול הייתי בטיול בגלבוע ועמק המעינות

שהוא עמק בית שאן.
הנה תמונות. היה נחמד מאוד.

אחה"צ עייפים

היום היה לי יום מעייף ואפילו, כרגע אין לי כוח לספר על זה, אולי יותר מאוחר
ואולי מחר, כי עכשיו אני הולכת למיטה,
מינה, התמונה הפוכה ואני לא יודעת איך להפוך אותה.

אדזה 900

New member
היי ציפי

תודה על איחולי הבריאות,זו באמת בעייה עם העובדים תוצרת הארץ,אבל גם עם האחרים זו בעייה,הייתי צריכה להחליף את האנטיביוטיקה שרשמו לי אבל מסתבר שאין להשיג אותה(אזלה מן המדפים-דוקסילן) בכל בתי המרקחת ,ולא היה לי את מי לשלוח כי העובד הזר לא יודע עברית,ולא היתה לי ברירה ,התלבשתי חם וזחלתי בקושי לקופה ,העניין סודר אבל אני הגעתי בקושי הביתה.מסתבר שאפשר לעשות זאת דרך המחשב אבל באותו רגע לא חשבתי על כלום.עכשיו אני מרגישה טיפה יותר טוב ומקווה מחר יהיה עוד יותר טוב.

מינהר

New member
אדזה, תהיי בריאה. אני חושבת שדוקסילין צריכים

לקחת על קיבה ריקה. ולהתחיל עם חצי כדור. אני קבלתי בחילה מזה כשלקחתי על קיבה מלאה.
חוץ מזה מה שלומך, ולמה נתנו לך דוקסילין. אצלי זה היה בשביל העינים.

היום לקחתי עצמי בידים , ועשיתי מעשה .

יש לנו בבית המון ספרים . חוץ מספריה מלאה ועמוסה ישנן גם כמה ספריות יותר קטנות אך גם הן עמוסות למכביר . בעלי , שיהיה בריא , אספן סדרתי של ספרים , והם נערמים . בכל מדף שני תורים , תור שצמוד לקיר ותור חיצון . ואם הספרים אינם מאד גבוהים , אפשר להשכיב עליהם עוד 2/3 ספרים . המצב הגיע לידי כך שאני פוחדת שמישהו יוציא ספר , וכל הספריה תיפול . ספריה עמוסה בגובה התיקרה , זה מאד מסוכן . ואין עם מי לדבר . קונה ומקבל עוד ספרים . ב2018 היה רשום במועדון "הקוראים המשפיעים" של ידיעות אחרונות ,פרושו של דבר שכל חודש חברי המועדון מקבלים , חינם אין כסף 2/3 ספרים חדשים , שעדין לא יצאו לאור . בתמורה הם מתחיבים לשלוח לידיעות אחרונות דו"ח מה דעתם על הספר . השנה רשום למועדון "הקוראים הראשונים" , כאן כל ספר עולה 40 ש"ח 2X לחודש . אני לא בוכה על הכסף , בוכה על האין מקום לכל הספרים שאוסף . יש לו ספרים שקיבל לבר מצווה , שזה מלפני 70 שנה .
אז זהו שהחלטתי לעשות מעשה . קניתי 2 מדפי על בהום סנטר , ולקחתי מהגינה כמה בלוקים של אקרשטיין וסדרתי למעלה בחדר המחשב ,מדפים מוביילים , כמו שהיינו עושים בחדרי הילדים בקיבוץ . את כל הספרים שלי, שאינם רבים , אעלה למעלה , ואפנה מקום לספרים של הבלבית [בעל הבית] . ובלבד שהספריה לא תקרוס על ראשו של אחד הנכדים . מחר צריך להגיע אחד הנכדים הגדולים , ויעזור לי לסדר את "הספריה החדשה" , ובא לציון גואל .
ציפי יקרה , נוחי היום , אנחנו נמתין למחר לקרוא את מה שיש לך לספר . אני לפחות , אשתדל לא למות הלילה.........................................מסקרנות .
יללה טוב . הולכת לראות חשדות . תמר .

למעלה