בוקר טוב, אני הראשנה בתור

yaely2

New member
מנהל
בוקר טוב, אני הראשנה בתור

הרבה בריאות ונחת לכולנו.

אני משתתפת בכמה מתנסים, דבר ראשון כי יש בפ"ת הרבה מתנסים ודבר שני כי ברוב המתנ"סים יש פעילות שונה ואני בוחרת מה עדיף לי בכול מתנ"ס.
אתמול רציתי להוסיף לי לרפרטואר "ריקודי עם". שמעתי שבאחד המתנסים שמעולם לא הייתי בו יש מרקיד שאני מכירה אותו והוא מעולה מעולה והגעתי כדי להירשם.
המנהלת דרשה ממני 70 ש"ח בחודש רק כדי לבוא פעם בשבוע לרקוד במשך שעה, ביקשתי שאם אני כבר משלמת אז שזה יכלול את כול ההרצאות והפעילויות שהן ללא עלות,ואוסיף כמו כולם כשזה יעלה, לא הסכימה והחלטתי לוותר.
כפי שהחלטתי אני לא מתרגזת. יש לי מחר בבוקר הופעה ביידיש עם אקורדיוניסט ואני מתרכזת בזה. בינתיים אני מצליחה

יום טוב
עדינה

הדסהש1

New member
יצאתי הבוקר לבדיקות הכננתי

טופס 17 שיהיה מוכן.זה לקח שעתיים אחרי כן הלכתי לטיפול החודשי ועכשיו אני בבית ממתינה שיבועו מבזק לבדוק את התקלה

yaely2

New member
מנהל
הדסה את חושדת במישהו

צריכה להיות המון שנאה נגדך כדי לעלות על גג ולחבל בחוטים

ליבי איתך

יעלי

מינהר

New member
ביקור במוזיאון יהדות לוב המפואר באור יהודה.

היום ביקרתי שם עם חברה. קבלנו הסבר ממנהלת המקום. והצטלמנו ליד המרכבה ששם. וגם צילמתי ספר תורה עתיק ומפואר של הקהילה הלובית.

ערב טוב

הבוקר היה פה שמאי, בדק, צילם, ירד למטה לשכן לראות את הנזק והלך,
את הדוח עדיין לא העביר לחברה, אבל התקשר לאינסטלטור וניהל איתו
דו שיח על גובה התשלום ועל סוג העבודה והסכימו ביניהם על תיקון לא
מלא, את האישור מחברת הביטוח עדיין לא קיבלנו, כי עדיין לא הועבר
אליהם הדו"ח, ככה דברים עובדים בארץ,סיכמתי עם האינסטלטור שעם
או בלי האישור, יבוא ביום ראשון להתחיל לעבוד ומה שיהיה יהיה, אני
רוצה לעבור את השבת בבית בלי בלגן, עם הפתח ברצפה באמבטיה,
אפשר להסתדר בזהירות.
מינה, יופי של תמונות, כיף לך שאת מבלה עם שרהל'ה החברה המשותפת
שלנו.
שוב ערב טוב

מינהר

New member
ציפי, זאת לא שרה בתמונה, זאת עופרה.

[אותו משקל]. אני מזועזעת מדרך החתחתיםשלך עם הביטוח והאינסטלטור והשמאי.

מינהר

New member
האם ראיתם אתמול את צבי יחזקאלי והאחים המוסלמים?

זה היה כל כך מפחיד , שלא יכולתי לראות הכל. האחים המוסלמים עושים שטיפת מוח לצעירים ממוצא מוסלמי, והם מגיעים אליהם בכל מיני דרכים, כולל דרך בתי סוהר. בצרפת יש להם מכללה ללימודי איסלאם, שם מכשירים את הצעירים להיות מחבלים או מורי דת קיצונים לצעירים אחרים.
שלטונות צרפת טומנים ראשם בחול.
ומי שחושף את מעשיהם מאוים, ונאלץ לברוח מצרפת.
הם מתכננים להשתלט על ארופה. מסוכנים בריבוע.
ראיתי במקוטע, כי היה קשה לצפיה.
אני מניחה שבעזה וביו"ש התנהגותם דומה.

מינה

קצפת ותות אומרים על זה "אופסי דופסי", מזמן לא ראיתי את שרהל'ה
וזה מה שגרם לטעות, הן כנראה גם קצת דומות, אבל עכשיו אני נזכרת
שלשרהל'ה יש באופן קבוע פוני, העיקר שנהניתן.
תןדה על ההתייחסות שלך למה שעובר עלי.

הדסה , האם יש לך שונאים ?

אם התשובה שלילית , וקרוב לודאי שהיא כזו , אז ,קשה לי להאמין שמישהו יעלה לגג , סתם בשביל ליצור תקלה , לחבל . . אולי הרוח , אולי התישנות החומר ? כל חפץ מתקלקל עם הזמן . אצלנו היתה תקלה באינסטלציה ולא היתה שום חבלה . חפצים מתכלים עם הזמן .ובהזדמנות זו , האינסטלטור חזר היום הביא איתו את החלפים שצריך ,החליף את המשאבה שבניאגרה , שם מפסק עם מגן גשם במרפסת וקיבע את ידית הדלת הראשית ובסוף ביקש 250 ש"ח. יצא צדיק !
היום בקרתי ברמי לוי היו ירקות חורפיים ב90 אגורות לקילו . חזה עוף שלם וכרעיים 16,50 ש"ח לקילו , בלי הגבלה למי שקונה ב100 ש"ח . קניתי כ 12 ק"ג , 9 מהם כבר כשרים לפסח .
היום היתה לי הפגישה האחרונה עם הפיזיוטרפיסטית , אשה מקסימה ,עזרה לי המון . אם יצא לי אקפוץ למשתלה ואקנה לה עציץ של רקפות . כעת הכל תלוי בי , אני חיבת לפזטרפ בעצמי ! למדה אותי מה לעשות [ נתנה לי חכה ולימדה לדוג ] עכשיו עלי לצאת לדיג .
יעלי , אני קוראת מה שאת מספיקה לעשות ביום ומקבלת סחרחורת. נראה לי שיש לך שעון מארץ להד"ם , שבו כל שעה בת 120 דקות ,והלילה תמיד בשנ"צ, לא בא לעבודה . בכל מקרה שיהיה לך בהצלחה בכל .
&nbsp

למעלה