בוקר טוב, אני חדש:)

ד ח

New member
בוקר טוב, אני חדש:)

גם מעריץ של הפלפלים כבר כמה שנים. יש לי כמה שאלות. 1. מתי כבר האוטוביוגרפיה תגיע לארץ???????????????????????? אני כבר מת לקנות!! 2. כמה שירים חדשים יצאו בדיסק האחרון שלהם? ומה השם שלהם? (אני מתכוון לדיסק שרוב השירים בו הם ישנים ,ויש כמה חדשים) 3. מישהו יכול לפרסם כמה לינקים לאתרים ישראלים שלהם?

ד ח

New member
אז..

קוראים לי דני, בן 18, מאשדוד. עוד מעט מתגייס. וזהו...

מוצארט

New member
ברוך הבא!

על איזה דיסק אחרון שלהם אתה מדבר? על ההופעה החיה, או על BTW? לינקים יש ב-קישורים בראש דף הפורום.

מוצארט

New member
../images/Emo3.gif מה 'כפת לך?

קנאית

lollapalooza

New member
ברוך הבא../images/Emo70.gif ../images/Emo140.gif

לגבי האוטוביוגרפיה, אין לי מושג, אבל אני לא מתכוונת לחכות, אלא פשוט להציק לחברה שלי שגרה בארה"ב שתקנה לי...
בקשר לשאלה השניה, אני מניחה שאתה מתכוון לאוסף. אז באוסף יש שני שירים חדשים (יחסית, כי הוא יצא כבר לפני שנה) שנקראים "Fortune Faded" ו- "Save The Population" אני לא כ"כ מכירה אתרים ישראלים שלהם...

ד ח

New member
תודה לכולכם.

1. רגע..מה רק שני שירים חדשים?! איזה באסה! האם יש מצב שהם דועכים קצת/מזדקנים? בכל זאת רובם עוברים את גיל ה40, וג'ון כבר הוציא דיסק משל עצמו... מה דעתכם? 2. מי שיברר בקשר לביוגרפיה... תשאלו כמה היא עולה בארה"ב. מצידי, אני אצור קשר עם מישהו ממכם, לא אכפת לי. אני מת להשיג אותה. אז אם מישהו יוכל לברר, תגידו לי כמה הספר עולה.

lollapalooza

New member
טוב,

ככה: בקשר לשירים- זה אלבום אוסף, יקירי. זה מה שמקובל באלבומי אוסף- שירים שכבר יצאו באלבומים אחרים, ובד"כ מוסיפים שיר או שניים. זה לא קשור להזדקנות. וג'ון לא הוציא דיסק משל עצמו, הוא הוציא כבר 7 אלבומים (אם לא מחשיבים את אלבום האינטרנט) ויש עוד 3 בדרך...
אני אברר בקשר לביוגרפיה ואדבר איתך. אבל עקרונית אתה יכול להזמין אותו באינטרנט.

למעלה