בוקר טוב. אני מביטה בחלון לראות אם

מינהר

New member
בוקר טוב. אני מביטה בחלון לראות אם

יש גשם. קבעתי בתשע עם גברת דוקטור, שהיתה הרופאה שלי, ועכשיו חברתי להליכה, כדי לצאת להליכה.
בינתיים אני מצרפת לכם אווזים, שצלמתי בטיול לגלבוע ועמק המעינות, באחד המעינות בעמק.
הבן שלי מספר לי שביתו נרשמה לאוניברסיטה בקוריאה, בסיאול הבירה. מי יממן את התענוג היקר הזה- אלוהים יודע. בטוח שלא אני.

הדסהש1

New member
בוקר אור לכולם..ציפי אני שמחה שנהנת עם המשפחה.

מינה אני לא חושבת שאת צריכה לדאוג למי שישלם אתהלימודים של הנכדה...
בטח יש שם איזשהם סידור לסטודנטים שמתחילים ללמוד מאין עמותות שתומכות..
אנו חסכנו שנים מגיל צעיר לדקל ושקד כל חודש 200 שקל לתוכנית חיסכוון
שאי אפשר לקחת אותה רק למטרת לימודים גבוהים.אבל כרגע אנני מעורבת בזה.אנו הפסקנו כבר לחסוך כי 400 שקל זה עבורינו הרבה .מקווה שעד שירצו ללמוד הם יסתדרו.אתמול דקל קיבל תשובה בקשר לניתוח שעליו לעבור בקרסול..לעוד שנה בדיוק..ובטפסים של בית החולים השרון היה כתוב "דחוף"
בנתיים דקל יגש לרופא במרפאה שישלח אוןתו להשיג מדרסים ונעליים נוחות
לפחות זה ע"ח הצבא.ורמי ינסה כל פעם לשאול מה אפשר לעשות כדי לזרז.
הוא רוצה לעשות משהו מועיל ולא להיות סתם בורג קטן שלא עושה כלום מועיל.חבריו חוזרים מהצבא ומספרים מה הם עושים וזה מטריף אותו...אתמול ליאת הביאה לנו קופסאות שקיבלה לט"ו בשבט עם פרות יבשים..אני מכל זה אוהבת את המשמש והשזיפים השחורים..רמי יתענג על התמרים וכל השאר.עינת לא הגיעה יש לה עבודה שהיא צרחיכה לסיים מהעבודה והבנות היום בימי הולדת...אמרתי לה שלא נורא אם לא תבוא השבוע כדי שתספיק לעשות את מה שהיא חייבת לסיים מהעבודה.אני אתמול בלילה לקחתי כדור שינה והיום אני עדיין מעופפת...אמנם ישנתי רצוף כמה שעות אבל בנתיים מהבוקר אני מחפשת כפפות שמצאתי רק יד אחת וגם השנהיה אותו הדבר.הפכתי כוס שאמרו שאם עושים כך זה עוזר למצא.בנתיים אין תוצאה...נראה אם עדי והילדים יגיעו היום.כרגע אני הולכת לנוח לתת למוחי להרגיע ואולי הכל ימצא.ביתי אומרת שמרוב שאני 'דואגת לכלך העולם"
בסוף אני אשתגע.הכל זה מלחץ שאני גורמת לעצמי נזק.דואגת לליאת שעדיין לא בריאה משתעלת כבר מעל חודש.היא בלי קול.אבל היא ילדה גדולה וחייבת לעזור לעצמה.וני יודעת אחיך זה אי אפשר לישון והכל כואב בצלעות .הגב.ביקשתי ממנה שתיגש שוב לרופאה .בנתיים אבי קנה לה מבית הטבע משהו שמחייכ את הליחה ואולי זה לעזור לה...סליחה על אורך הפוסט.חייבת להוציא מעל הלב אין לי למי..אם אספר לבנות יתקיפו אותי שאני צריכה לדאוג רק לעצמי ולרמי לא לנכדים ולבנוות יש להם אבות שידאגו להם...

מינהר

New member
תמונה מן ההרקדה היום. היו הרבה אנשים, כולם מעל גיל 60.

איפה הצעירים, אני תוהה.

אוף הצלחתי לעשות

מה שאני לא אוהבת שאחרים עושים, התחברתי להמשך השרשור של אתמול ,
אחרי התגובה של תמר ועשיתי בלבול, אנסה לעשות העתק הדבק.

צהריים טובים

הבוקר התעוררתי כמו שאני אוהבת בשבת, בשעה מאוחרת, אז כבר העברתי
את הכביסה מהמתקן למייבש וזה כבר יבש, רחצתי את כל הכלים שהשארתי
אתמול בכיור, שזה גם כלל את הכלים מאפיית העוגה והתבנית פיירקס של
העוגה,הכנתי לעצמי את ארוחת הבוקר הקבועה, הזכרתי לאורי ונאוה לקחת
כדורים ואני עכשיו מול המחשב, כל מה שנרטב אתמול בגשם, כבר התייבש
והכל חזר לשיגרה, אורי ישן, נאוה ישנה ואני מחפשת מה לעשות עם עצמי,
תמר, אמא זאת אמא ואם בעיני כלתך זה נראה כהתערבות בחיים שלהם,
ענית לה בחכמה, השאלה איך הוא יישם את העצות שנתת לו בענייני הבריאות,
אני בעצמי קצת מזלזלת בעניין מדידת הלחץ דם, אבל לפעמים כשאני מחליטה
למדוד, זה בסדר, אז אני לא חוזרת ומודדת שוב, הבן שלי שחר מאד עוקב אחרי
הבריאות של עצמו (הוא קצת היפוכונדר) והרבה פעמים הוא גם מתייעץ
איתי, אבל אני לא שואלת אותו ולא אומרת לו כלום, הוא ילד גדול ועושה
מה שצריך,דרך אגב, העוגה הגדולה נאכלה ע"י כולנו + פלוס עוגת סולת
מאד טעימה ששחר הכין+עוגיות טעימות שכלתי נתי הכינה, העוגה הקטנה ,
שהיתה מיועדת לשחר בלבד, נשארה אצלו והוא יחסל אותה מתי שירצה,
הבטחתי לצלם, אבל לא היה לי מתי לפני שיצאנו מהבית, כי היה לחץ של זמן
ואחרי שאכלנו, כבר לא היה מה לצלם, אני חושבת שלפני שנה הכנסתי צילום
לפורום ואין לי סבלנות לחפש את זה,
שבת טובה

הדסה

אני מכירה את זה שאין אפשרות להגיד לעצמי, תפסיקי לדאוג, הם ילדים גדולים,
אבל לפעמים זה כן מצליח לי, כי הם באמת ילדים גדולים וגם לא תמיד משתפים
אותי בכל מה שקורה להם, השטן ששחר היה נשוי לה, גם לא הרשתה לו לספר
לי שום דבר ממה שקורה אצלם והוא די פחד ממנה, אבל ילד של אמא זה ילד
של אמא, הוא לפעמים כן סיפר לי דברים והתחנן שלא אגיד לה כלום, אז נעניתי
לבקשתו, כדי שהוא לא יסבול ממנה, הבנות שלך מאד קרובות אליך ומשתפות
אותך בכל, אז בוודאי שיש מקום שתדאגי, בעניין הבריאות של ליאת, יש לה סדרי עדיפויות, מאד חשוב לה ללכת לעבוד ולפרנס את ילדיה, אפילו שיש את אבי
שמאד תומך, אז היא מזניחה את הבריאות שלה ומהיכרות שלי איתה, לא
יעזור מה שתגידי.

מינהר

New member
ציפי, כל הכבוד לחגיגית העוגות.

גם אני אכלתי אתמול בערב כמה פרוסות עוגת תפוחי עץ אצל ידיד שלי. הנכדה שלו הכינה. היא שכחה להכניס ביצה, אבל בכל זאת זה היה בסדר. הוא קונה לה עכשיו דירה. לא רע לקבל דירה בגיל 20 מן הסבא.
עוד מעט יבואו החברות של הרמיקוב.
ציפי, חזק ואמץ לשחר.

הדסהש1

New member
לילה טוב היום הייתי מעט מעופפת

לקחתי בלילה כדור שינה.קמתי ב 5.30 לאחר שנרדמתי ב 2 אחר
חצות.ולאחר שלקחתי את הכדורים שאני לוקחת פעמיים ביום מרדמתי שוב עד ל 8.30.אבל לא הרגשתי טוב.הכתף הורגת אותי.האפטות החלימו ועכשיו הכתף.זה נמאס לי .אני רוצה כבר להרגיש שאני שולטת על חיי.והיום פעם ראשונה רמזתי שעדי שאנו לא יכולים לארח.
הם תמיד מגיעים לאחר בילוי בטבע וזה בשעת הצהריים.רמי היה עייף לאחר שעבד שעות בבוקר בגינה שהוזנחה לאחרונה.הם היו בנתניה באיזו שמורה וסימסה לי
שהם מסיימים.אמרתי לה שטוב שהם נהנים ושרמי כבר נרדם ואני עם כאבים חזקים בכתף.מסתבר שהיא הבינה ולא הגיבה ולא באו.אחר הצהריים רמי התקשר לומר שהוא מצטער שלא התראנו.עינת אמרה מראש שיש לה עבודה דחופה לסיים.כך שנחתי רוב היום.גם היו לי חיפושים אחרי כפפות ששכחתי היכן שמתי.עד שלא מצאתי זוג אחד לא הרפתי.יש לי שני זוגות שיש רק כפפה אחת.ואני שוברת את הראש איך קרה לי את זה.יתכן שמרוב זה שאני מחליפה בין קיץ וחורף ואין לי הרבה מקום כפפה אחת נכנסה לשקית של נתינה.אם לא אמצא במשך הזמן אזרוק.
בקשר ללחץ הדם אני מודדת 3 פעמים בשבוע גם סוכר.לרוב אני מאוזנת והיום היה לי נמוך.ורמי דאג שהלכתי להתקלח ביקש שלא אסגור את הדלת.ובדיוק שסיימתי התכופפתי להרים משהו מהרצפה הרמתי את הראש והסתחררתי ומזל שיש לנו ספסל המקלחת זה הציל אותי מנפילה.כבר אנני יודעת מה טוב יותר לחץ גבוה או נמוך.גבוה זה גרוע.ולנמוך יש גם תופעות.הכיתה של עדי היו צריכים מחר לצאת לחרמון לאחר שהטיול נדחה בגלל סופת שלגים.ומחר צפויה שוב גשמים עזים ושלגים.לכן ביטלו שוב.ולילדים המיוחדים האלה זה קשה שבעתיים.לא מקנאה בצוות המורים וגם להורים שלהם שצריכים להרגיעם.מצטערת על אורך הפוסט.אתם הכותל שלי יקירי.
&nbsp

למעלה