בוקר טוב. אני מנסה כניסה.

ערב טוב

אני לא יודעת ולא רוצה לדעת מי חגי האמיתי ומי המדומה, בכלל לא מוצא חן
בעיני מה שאתה או הוא כותבים, לא מגיע ליעל'י שירכלו עליה בצורה כזאת, אני גם לא בטוחה אם את/ה זכר או נקבה,אז יש לי רעיון, אולי תיכנס/י בצורה
מסודרת ולא כאורח/ת, תספר/י לנו מי את/ה ומספיק עם התגובות המגעילות,
אני מצהירה עכשיו, שויהי מה, לא אגיב למישהו שנכנס כאורח ומלכלך
על אנשים נחמדים, שרק מחפשים קצת איך להעביר את הזמן ואני מציעה גם
ליתר החברים פה בפורום לעשות את זה,
לילה טוב
עשיתי העתקה, אבל לא היה צורך, זה ע
בר בסדר, טוב, נו מצאתי לי
עוד משחק

מינהר

New member
אז יש לנו חגי, חגי 1 וחגית. שמחתי לראות

שיעלי מנהלת קבוצה חברתית ובליינית. הייתי מצטרפת, אבל לא נוח לי לנהוג בערבים.
ציפי, לא כדאי להתרגז. זכותו לחשוב, שלא יפה שיעלי נטשה את הקבוצה. למרות שאני לא יודעת למה. לא הייתי פה.

אדזה 900

New member
ציפי

איזה כף שהטלויזיה עוזרת לך להירדם,בסך הכל אין באמת מה לראות בה חוץ מתוכניות אוכל עד שקשה להבחין ביניהם.בעבר זה עזר גם לי אבל היום הטריק הזה כבר לא פועל עלי.גם לא כל מיני תרגילי הרדמות.כשזה קורה לי אני פשוט עוזבת את המיטה והולכת לנצל את השעות כדי לנצל את הזמן לעבודות שלא הספקתי במשך היום.לפעמים זה עוזר ולפעמים זה מעיר אותי עוד יותר,ולמחרת אני באמת מתהלכת סהרורית .לא משתמשת באמצעים רפואיים כי לא רציתי להתמכר לנושא אבל עד היום עוד לא החלטתי אם נהגתי בחוכמה.

אדזה 900

New member
תמר

התיאור שלך משהו,ממש כך אני מרגישה עם בעיות השינה,מקווה שיימצא איזשהו פתרון לא תרופות ,אבל כנראה שעד היום עוד לא מצאו את המרשם הנכון.

אדזה 900

New member
החגיים

לכל החגיים-לא משנה מיהו מי-תודה שאתם פה,לגבי הנושא של יעלי,יעלי היתה בפורום וניהלה אותו שנים רבות ועכשיו עד כמה שהבנתי החליטה לקחת פסק זמן והרי זו זכותה לעשות כרצונה.

לכל מי שסובל/ת מדודי שינה .

אני לוקחת חצי כדור שינה , פרודרומין . האמת הגעתי למצב שאינני יכולה להרדם בלעדיו . אבל ממש לא אכפת לי . ממרומי גילי , מאד חשוב לי לישון טוב בלילה , ואם זה מותנה בהתמכרות לחצי כדור , כפרה , זה ממש לא סוף העולם .
המחשב עשה ועושה המון בעיות , ביניהם גם להכנס לפורום . אבל , אינני יודעת איך , כי אני ממש לא מבינה במחשבים ,מצאתי דרך להכנס . מקווה שאצליח גם הפעם להכנס , ולא אשכח עד הבוקר . הבוקר יצאתי לאכול ארוחת בוקר עם חברה . סיכמנו שנפגש ב קקאו". כשהגעתי , הסתבר שהקפייה שם נסגרה , ובמקומם פתחו את "רוטשילד" גם הוא קפייה . החלטנו לתת להם צ"אנס . ישבנו שם כשעתים וחצי היה מאוד נחמד וטעים וגם השרות נעים . וגולת הכותרת , השרותים , מאוד נקיים ומטופחים .
שיהיה לכולנו לילה טוב ורטוב . תמר .

בוקר טוב

תמר, הפטנט שלי להירדמות, הפעלת הטלוויזיה, אני נרדמת מזה בצ'יק,
אדזה, אתמול עשיתי לפי עצתך, כשסיימתי לכתוב את מה שכתבתי, עשיתי
העתק ומסתבר שלא היה צורך, אז אחרי זה כתבתי שוב משהו, לא עשיתי
העתק וקיבלתי את הודעת השגיאה, מה אגיד ומה אדבר, אחד הדברים
שהכי עשה לי כיף, מתחיל לעשות לי עצבים ולא כיף,
אני לא רוצה לפתוח פה ל- אז לא אספר לכם, איך הספקתי אתמול להגיע הביתה,
חצי שעה לפני הגשם ,אופס, סיפרתי, אנ י מקווה שגם היום זה יצליח לי,
אני מחכה שמכונת הכביסה תסיים את עבודתה, אתלה את הכביסה ואצא
לקנות משהו שאני ממש צריכה,
אז זה הכל כרגע
טוב, עשיתי העתקה וזה באמת נדרש, כי הופיעה ההודעה של שגיאה בקוד 02
אז עכשיו זה הצליח ואני כותבת עכשיו את מה שאני כותבת בעריכה,
נמאס לי מהמשחק המעצבן הזה.

הדסהש1

New member
צהריים טובים חזרתי מהמועדון היתה הרצאה

שרוב הנשים לא לקחו בה חלק-סדנת צחוק לא יכולה לצחוק לפי דרישה של המנחה.
לפחות נחתי שעה וחצי על הכיסא.לפעמים יש פישול בהרצאה.

למעלה