בוקר טוב אני מצטערת שאני לא נכנסת בתדירות

הדסהש1

New member
בוקר טוב אני מצטערת שאני לא נכנסת בתדירות

כבעבר.אני לא במיטבי אך הסיבה העיקרית היא שהנכד שלנו עבר להתגורר אצלינו והמחשב נמצא בחדר שבו הוא ישן.הוא שוחרר זמנית מהצבא כדי לטפל בפיזיוטרפיה באזרחי לאחר הניתוח.ובעוד חודשיים שוב יהיה לו ועדה ויגוייס שנית.אימו ואחיו ובן זוגה עוברים לרקיית גת בגלל עבודתו של הבן זוג.ולדקל החיים שלו הם כאן.כל.חבריו הם מהאזור.אז הוא גר איתנו.ובנתיים אני נכנסת מהפלאפון..לגבי הנכים הם כבר עשו כמעט הכל.סגרו כבישים.עלו לירושליים אך כלום לא זז.כאילו הם אויר.שקופים.הבטיחו להעלות את השכר של הקיצבה וכלום לא נעשה...אז מה יברי הכנסת וראש הממשלה רוצים שיעשו.שישתקו וימשיכו לחיות בדוחק? זה לא נסבל ההתיחסו אלינו.אנו שנינו נכים ומזה אנו חיים.ויש לציין שחיים בצמצום.לא יוצאים לחופשות.חו"ל לא בא בחשבון .אז שיקום שר או חבר כנסת שיחייה מהקצבה העלובה הזאת.

יוליקה

Member
מנהל
בוקר טוב הדסה

מאחלת לכם בריאות שלמה!
הייתי שמחה אם היה לנו נכד שיגור אצלנו...
כל ערב מתלונן בעלי שאין אף נכד שישב על הספה לצידו...

אני גוייסתי ביישוב שלנו לועדת היגוי לטיפול באנשי הגיל השלישי ביישוב.
אתמול התקיימה הישיבה הראשונה, והבוקר יש עוד ישיבה...
יש לנו ביישוב כ-350 איש מעל גיל 60 אליהם מכוונת הועדה...
כשיהיו הצעות קונקרטיות אספר לכם.

judithedna

New member
הם משעממים את נתניהו

והוא יותר מעוניין בתקשורת. האיש הזה- גם אם ירצח מישהו בככר העיר הם יגנו עליו.

tamarsharoni

New member
בוקר , יוליקה , אם בישוב שלכם יש 350 אנשים מעל גיל 60 ,

מה סך האוכלוסיה . משום מה חשבתי שזה ישוב קטן , מסתבר שטעיתי . יופי לכם . אולי תספרי לנו קצת על הישוב שלך , בקטנה , בלי חטטנות , בקטע טוב .
נ.ב. למה מכניסים את גיל 60 לקטגורית הגיל השלישי ? לדעתי ממש לא במקום .

יוליקה

Member
מנהל
תמר, היישוב שלנו מונה כ-2600 תושבים

רובם צעירים והמון ילדים.
גילאי ה-60 פלוס הם אלה שפרשו לגימלאות...
היישוב הוקם ע"י בני המושבים שלא רצו להמשיך לנהל את המשק
של משפחתם ובחרו במקצועות חופשיים, אליהם הצטרפו צעירים
מכל הארץ...
הגיל השלישי חל על על קבוצות הגיל 60-80
זה מתחלק כך: ילדות, נעורים ובגרות עד גיל 40
40 עד 60 גיל העמידה
60+ הגיל השלישי
80+ גבורות!!

מינהר

New member
אתמול ראיתי בערוץ 1 את התכנית על

מערכות בחירות דרמטיות. אחרי החדשות. בין השאר הופיע חיים רמון. הוא הזדקן והתכער. גם רוני מילוא הזדקן והתכער. הם בערך בגילי. ביבי שנתיים יותר צעיר, ונראה טוב מאוד.
היתה גם תוכנית על אלוביץ ומאמציו למזג את בזק ויס, כדי להרוויח כסף ע"ח הציבור. והלחצים של רוהמ ואשתו שיכתבו עליהם טובות בואללה. והוא מצדו לחץ על מנכל ואללה, אילן ישועה. גם דרשו שישמיצו שם אנשים שאמרו עליהם דבר שלילי. מכוער מאוד. אני מיואשת כשאני רואה את זה. חוץ מן הכאבים הפרטיים שיש לי בעינים, שמדכאים אותי, מאוד לא נעים לראות שאלה פני הטייקונים כאן ופני ראשי המדינה.

נימה3

New member
בני ששים אולי הם לא הגיל השלישי

אבל הם זקוקים בכל זאת להתיחסות מיוחדת יפה מאד שאתם מנסים לפעול בנושא. אשמח לדעת ממך מה הצעות שלכם.
באשר לאנשי השלטון שלנו, כבר נמאס להתיחס, כולם עד אחד אנשים מאוסים. שדואגים אך ורק לכסא שלהם וראש הממשלה נותן דוגמא אישית מפוארת.

יוליקה

Member
מנהל
גם אני צפיתי בתכנית על הבחירות של 1981

כשפרס הודיע על הזכייה שלו בבחירות בלילה
ולפנות בוקר התברר שבגין זכה...

tamarsharoni

New member
גם אני צפיתי בתוכנית בערוץ 11 .

בדקתי בלוח שנה , עברו מאז 38 שנים. רצתי למראה וקיבלתי חררה , ובכל זאת לא הייתי רוצה שיגידו עלי מכוערת . התבגרתי יותר מתאים לי .
נ.ב. האם ראיתם את ביבי , ולו פעם אחת , בלי איפור .בני השבעים לא נראים כבני ה18 . הכל בהתאם לגיל .

נימה3

New member
ביבי תמיד מאופר וגם הפאה דבוקה

לו היטב לראש. גם שרה תמיד מאופרת וגם לה יש תוספות בשיער. שיהיה להם לבריאות.

אני הייתי הבוקר בהרצאה נחמדה

איך להיות אופטימים, הרמאה עם ארוחת בוקר והרבה חברות, בעירי יש פעילות מאוד ענפה לגיל השלישי.

הדסה אצלנו היה נכד במשך 3.5 חודשים והיה לנו מאוד עף איתו, בסוף החודש חזר לארה"ב.

יוליקה

Member
מנהל

אפרת10511

New member
שתינו מאותו הכפר.....

עיר.....
היכן הייתה ההרצאה?
יש הרצאות נוספות בקנה?

judithedna

New member
למה שיהיה להם לבריאות? שייחנקו!

כל זה נעשה במיסים שלנו...אני זוכרת שנהגה להזמין ספר אליה מתל אביב לירושלים, אולי עושה את זה גם היום. אימלדה מרקוס ואוויטה פרון מסמיקות לידה.

למעלה