בוקר טוב - אני מתחילה לחשוד שאני

keren1

New member
בוקר טוב - אני מתחילה לחשוד שאני

נהפכת לשעון המעורר של הפורום. מה שלומכם הבוקר הרטוב הזה? איזה כיף שיורד גשם. האמת שעד שהיו לי ילדים חורף היתה העונה האהובה עלי ומאז חורף=מחלות. איזה באסה. בפורום השכן "חינוך לגיל הרך" נתנו לינק מעניין. חיטוט מעמיק מצאתי דברים רלוונטים גם לנו. תאומים. מדברים שם על: - פיתוח אינדיבידאוליות של תאומים - אפקט הזוגיות בקרב תאומים - הפרדה בין תאומים במוסדות החינוך (והיה לנו דיון בנושא לא מזמן). בכלל נראה כאתר עם הרבה מידע (גם רפואי. מצאתי שם משהו לגבי בעיות שינה בגלל בעיות נשימה. נחקור ונודיע). אז אני מצטערת שאני לא יכולה להגיש לכל אחד מכם קפה אבל אשמח שתצטרפו. יאללה קומו!!! אני רוצה לשמוע אתכם. וקרן אני מורידה בפניך את
(אין כובע) על היציאה עם בעלך. אני השבוע יוצאת עם חברה לסרט של הארי פוטר (כל אחד והסטיות שלו) פשוט כי בעלי לא רוצה.

keren1

New member
שכחתי את הלינק.....אז בבקשה

תציצו בצד ימין. תחת "אחים" יש פרק על "תאומים".

nonana

New member
בוקר טוב לך קרן../images/Emo13.gif1

וגם לכולם מה שלומכם? אני נפלא.

היי קרןןןןןןןןןןןןן

קודם כל לגבי הלינק.....אז נכנסתי...לא מצאתי על מה את מדברת.....מצאתי אתר עם מידע על הורות/תינוקות/ילדים/הריון וכו´...נכנסתי לכל הקטגוריות ולא מצאתי חומר על תאומים......תגידי לי תת כותרת שאכנס.....(אם אמצא מה שאת אומרת אולי אביא משם מאמר או קישור וכו´)......
הארי פוטר חחחחחחחח אני חייבת להבין מה זה ההיסטריה סביב זה..... אתמול היה לי ויכוח עם בעלי.....הוא אמר שאני בורה כי אני לא מכירה את הארי פוטר....ואני טענתי להגנתי שזה משהו דיי חדש לא? שנה? שנתיים? מאופו לי לדעת.....הוא טוען שזה משו מימי ילדותי שכעת חידשו את זה...זה נכון?????? ואם כן אך קראו לזה בגלגול הקודם?

keren1

New member
תכנסי תחת כותרת ילדים

ומשם בצד ימין ל"אחים" ושם תמצאי תת-כותרת "תאומים". לגבי הארי פוטר. את מתבקשת להשלים את הפער. אומרים שהסופרת "גנבה" את הרעיון. לפני 20-30 היה משהו דומה אבל עם השם לארי פוטר. הספקתי לקרוא את הראשון בשמירת הריון. ומאז את 2+3+4. אני לא אוהבת מדע בדיוני וספרים מהסוג אבל הספרים האלו שבו את ליבי. מדהים תנסי. תדעי לך שאני הייתי קוראת שורה בין האכלה ועוד שורה בין אמבטיה והחתלה. באשפוזים של שני (שנה שעברה היתה מאושפגת 3-4 פעמים ומתן עוד פעם אחת אבל זה סיפור אחר) הספקתי לקורא את כולם.

nonana

New member
יותר קל בחיפוש תכתבי תאומים

ותראי - האמת קראתי הכל ולא ממש התלהבתי אין בזה שום עומק והסבר יותר ממה שכבר יודעים.

קרן ../images/Emo51.gif על הקישור......

כבר שיבצתי את זה בקישורי הפורום..... וכשיעלה פעם נושא זה או אחר...תמיד אוכל להפנות לשם.....או להביא את הלינק משם.....אחלה
.....ובכלל אם אתן מסתובבות באתרים ורואות משהו שקשור לפורום שלנו.....תביאו לידיעתי.....שאוכל להביא זאת לפורום.....כל תוספת מבורכת..... לגביי הארי פוטר.....לא יתכן שהיא גנבה כי אז הרי היינו שומעים על תביעות בנושא וכו´.....לא? ותגידי...מה עדיף......לקרוא את הספר או פשוט ללכת לראות זאת במסכים?

keren1

New member
הרגת אותי

איזו מין שאלה זאת. איך אפשר לשאול (אוהבת ספרים שכמוני) מה עדיף. הספר הוא המקור ואותו כדי. למרות שהבנתי שהסרט מאד נאמן לספר. אבל בבקשה קודם לקרוא את הספר.

טוב טוב......אל תהרגי אותי......../images/Emo8.gif

ואם כבר בהארי פוטר עסקנו אז עוד שאלה...... האם לקרוא אותם לפי סדר הוצאתם לאור? או שיש העדפה? כל זאת מקרן.....שלא משועממת ואוטוטו חוזרת לעבודה ומחפשת להיתעסק עם עוד דברים ......חחחחחח וחושבת שהיא מסוגלת להכל.....חחחחחחח

keren1

New member
SUPER WOMAN

לא שאני דוגמא. את צריכה לראות את הר הכביסה. אני חזרתי לעבודה לפני שלושה חודשים וכבר הבית נראה על גלגלים למרות המנקה ולמרות הנסיונות שלי. מה לעשות, בניתי על ה= 50 מיליון אבל פספסתי (כנראה שאם הייתי ממלא טופס סיכויי היו משתפרים) החלום שלי הוא לא לעבוד (מתוך בחירה) ושיהיה מספיק MONEY.

nonana

New member
אותו חלום לעבוד מהבית../images/Emo99.gif

אני מתה לעבוד מהבית או לסרוגין ללמוד. אילו? גם אני בין הלא זוכים (לא ציפיתי שכן). כסף כסף כסף איך שזה מסובב את חיינו. יש לך רעיון? את כישרונית במשהו? (אומנות)

חחחחחחח יושבי.....

על פלונטר אני לא מתווכחת! מכירה גם מכירה........
אופו אתה ידידי היקר? געגעתיייייי

למעלה