בוקר טוב. אני קוראת על טבע ומתרגזת. ניהול

מינהר

New member
בוקר טוב. אני קוראת על טבע ומתרגזת. ניהול

כה גרוע ובונוסים עצומים למנהלים הכושלים. רוצים לסגור מפעל בקרית שמונה! המדינה ויתרה להם על מיסים, כדי שיעסיקו אנשים בפריפריה, והם? קנו בחו"ל עוד חברה כושלת ועוד חברה כושלת במחירים מפולפלים, ולקחו חובות. עכשיו הם רועדים מאין יחזירו את החובות.

מי שלא היה במשרד הפנים לאחרונה

לא מבין איזה סיטוט עוברים.

בשביל לחדש דרכון או תעודת זהות אנשים עוברים גהנום, אין לי כוח לפרט עכשיו אבל כל הטכנולוגיות החדשות ממש לא ישימות, שילכו לאלף עזאזל ההנהגה שלנו וכל מה שקורה בעשור האחרון במדינה המחורבנת הזו.

מינהר

New member
ניצת, באיזה משרד פנים היית? ברמת גן?

לפני 5 שנים הלך לי שם די מהר להוציא דרכון. ושלחו בדואר.

נימה3

New member
ניצת, גם לי יש ביקורת על הממשלה שלנו, אבל מעולם

אני לא מעיזה להשתמש במילים כל כך חריפות. כדאי בפורום הזה קצת לחהתאפק.

יוליקה

Member
מנהל
נימה צודקת

גם בעפולה משרד הפנים עובד בצורה יעילה מאד. וכעת בחורף יש פחות לחץ. עם התעודות הביומטריות הכל מהיר ויעיל.

אולי הגיע הזמן להתחיל להתנער מהאדישות ?

אבל לא יעזור כיוון שהישראלי לא באמת יודע להילחם על זכויותיו והתארגנויות נגד עוולה הן טיפטופים שלא מדאיגים את הממשלה המחורבנת (לא המדינה, המדינה מצויינת והורינו הקימו אותה ואנחנו לחמנו עליה, ורק הממשלה הבאושה הזו ממררת לנו את החיים).

מזמן כבר היה צורך במרד אזרחי נגד הממשלה שהורסת את המדינה, אבל זה לא יקרה כיוון שהישראלים אדישים (סקר העלה ש-81% מהאזרחים אמרו שטוב להם פה) .

ההסתדרות המסואבת שותפה לממשלה הדחויה, כאשר במקום לדאוג לאנשים הם דואגים רק לוועדים הגדולים, ומגייסים אותם לסייע אחד לשני (למשל כעת, ההסתדרות פועלת למען הוועד של טבע בסיוע הוועדים הגדולים האחרים, וממררים את חיי הציבור).

אבל שום דבר לא יעזור כל זמן שהאספסוף ימשיך לבחור בנתניהו ויתר המפלגות ישתפו איתו פעולה בחגיגה של שוד כספי הציבור, והציבור עצמו לא מוכן לעשות שום דבר למען עצמו.
למשל: בארה"ב מרכול העלה את מחיר הבשר בחמישה סנט. בכל לוחות המודעות צצו הודעות מטעם ארגון האזרחים, לא לקנות במרכול הזה עד שלא יחזיר את המחיר הקודם.
אחרי שלושה ימים המרכול הודיע על הורדת המחיר.

כך צריך לפעול גם נגד הממשלה ויש המון מה לעשות לתת לממשלה המסואבת הזאת להבין שיש הרבה דרכים לאלץ אותה להתנהג עם הפנים לציבור, וזה בלי לפגוע בציבור.
ולא כל דבר הולך לשביתה ופגיעה בציבור.

וכן, הגיע הזמן להתבטא בבוטות נגד ממשלה ששודדת את הציבור והורסת את המדינה בעבור בצע כסף וכורסאות הזהב שלהם וממציאה חוקים הנוגדים את הצדק ונגד הממשל התקין של מדינה דמוקרטית, כאשר אני כבר עמוק בתוך מערכת שהופכת לדיקטטורה ע"י המיעוטוקרטיה וחבר מרעיו החרדים והמתנחלים של רו"המ ......

בת חן191

New member
טוב בסדר,,אבל לכתוב מליון פעם אותו דבר קצת משעמם

שוב ושוב ושוב אותו דבר,

אבל צודק לא חיבים לקרוא,

מינהר

New member
בתחן, מה שלומך ומה נשמע במועדון?

בתחן, יש רעות חולות קואליציוניות, לא נכחיש. אני זוכרת איך היה מיתון כששילמו קצבאות ענק למשפחות מרובות ילדים, ואף אחד לא טרח לעבוד.ולא ללכת לצבא. אני זוכרת שלפיד האבא הפך את הקערה. הבזבוזים חזרו, לפיד הבן ניסה להפוך את הקערה של הבזבוז הסקטוריאלי, ופוטר. זה המצב.
בתחן לראשות הממשלה!

בת חן191

New member
מינה יקרה,גם דברים נכונים כשלא עובר

יום אחד בלי להזכיר אותם ולהתבוסס באותו מיץ ,מביא בחילה
במועדון כייף מדברים על כל מיני נושאים ושומעים דיעות שונות
וזה טוב ,אחרת היה משעמם , אבל אם כל יום נדון באותו נושא
יביא בחילה ונתבוסס במיץ שלנו,

בת חן191

New member
נימה ,למרות שדיעותינו חלוקות בהן צדק התגעגעתי אליך

תאמיני לי העלתי כמה פעמים נושאים אחרים ולא היתה הענות
הפסקתי- הרוב קובע,

אין יום בלי ששתי המילים הללו שלא מוזכרות נתניהו וחרדים
חרף שאינני מצדיקה הכל,,אז באמת,,,
יש עוד אנשים בכנסת מענינים, לא פחות,ואנשים גם החילונים מענינים

נימה כושר ההתאפקות שלי הוא מאוד דל !!!

ואני חיה איתו בשלום, יש שאוהבים ויש שלא, לא משנה את האישיות שלי בעבור אף אחד.

מאז חמש שנים או שנתיים חל שינוי גדול גם במשרדי הפנים.

מי שלא התנסה בימים אלו ובקיץ האחרון לא יוכל להבין על מה אני מדברת, אבל בשביל ללכת למשרד הפנים צריך להיות או רומניה, או שקר/ית ולמה אני אומרת את זה, הנה הסיפור, הגענו למשרד הפנים ו100 אנשים לפנינו והנה פגשנו שם זוג חברים, חברתי שברה לפני חודש את היד והיתה מגובסת, היא קיבלה מספר לפנינו, אבל לא רומניה כמוה תחכה בתור הארוך, נגשה לאחד הסדרנים ואמרה שהיא מוזמנת לבית חולים בשעה 11.00 והיא כבר מחכה שעתיים ולא תספיק להגיע לבית החולים, לא תאמינו, הצליח לה, מיד נתנו לה להיכנס ותוך 10 דקות אמרה לנו בי בי, צריך לדעת להסתדר בחיים ואפילו אם זה עם שקר.

חכו זה עוד לא נגמר, היינו צריכים להיות בשעה מסוימת אצל

יועץ ההשקעות שלנו ברחוב הברזל בתל אביב, לאחר שסימנו חצי יום עם משרד הפנים שמנו את פעמינו לרחוב הברזל, לא היה שום מקום חניה, גם לא בניונים שלקחו 30 ש"ח שעה ראשונה ועוד 5 ש"ח לכל רבע שעה נוספת, הסתובבנו הלוך וחזור ולא מצאנו חניה, אמרתי לבעלי שיתקשר לחברת ההשקעות לבטל את הפגישה כי אין לנו חניה ולא מוכנים לקבל דו" של 500 ש"ח, צילצל בעלי וענתה שם המרכזיה, והתחילה להסביר לנו לאן לפנות ומה לעשות, לאחר שעה של הסברים כאשר עדיין לא היה פיתרון לחניה אמרתי לבעלי שאני רוצה הביתה ואם יועץ ההשקעות רוצה להמשיך לעבוד איתנו שיבוא הוא אלינו, אצלנו יש הרבה חניה, כך היה, הוא יגיע אלינו בשבוע הבא.

איך אמרתי......אין לי הרבה סבלנות, זה המסע של חיי, הכל חייב להעשות חלק
וקל, אחרת אני מוותרת, או משנה כיוון.

מינהר

New member
ניצת, בדיוק רציתי להגיד- שיועץ ההשקעות יבוא אליך הביתה.

אלי יבוא אחד כזה בשבוע הבא. קבלתי עליו המלצות. לא אסע לרחוב הברזל ביום בשום אופן . אפילו שישלמו לי.
בעניין משרד הפנים- יש לו מונופול, אין מה לעשות. הכלל היה תמיד לא לבוא בקיץ. בשנה האחרונה שינו שיטה, וגם בחורף הם בבעיה.
נ.ב. אני לא רומניה, אלא פולניה, אבל אם ברירה אני מנסה לספר את האמת, למה אני ממהרת.

בת חן191

New member
גם אצלינו חיכיתי במשרד הפנים שעות גנבו

לי את הת,ז והלכתי לעשות חדשה זה היה סיוט של כמה שעות
זה היה בשנה שעברה אול השתנה,

בת חן191

New member
חבל שקד שזה כך ,גם ביתר השטחים הכל גרוע יותר, יש לי סוגרים

בתריס כבר 20 שנה ועדין מחזיק מעמד
ואלו שעשה המתקין שלשום כבר הידית נפלה
הכל חף

למעלה