בוקר טוב. אני ראשונה ב1045? טוב, אז היה לי אמש יום מייגע,

מינהר

New member
בוקר טוב. אני ראשונה ב1045? טוב, אז היה לי אמש יום מייגע,

נזילות בצנרת בדירה, אינסטלטור, חשמלאי , ויכוחים על עבודה ומחיר, חברת ביטוח, היום הגיע שמאי. הוצאה של קרוב ל30 א. נראה בכמה תשתתף חברת הביטוח.

מינהר

New member
פרשת המדרסן החדש, חנות בשכונה.

קבלתי וניסיתי המדרס, כואב. הוא טוען שיש להתרגל, והפתרון האידיאלי אצלו. שאלך שעה ביום. אבל כואב אחרי 10 דקות. יש לנו פגישה ביום שני אחרי החג. אוהב לספר על הצלחותיו. מטפל בילדים שלו בזמן העבודה. אלוהים תן לי את השלווה.... מי שיודע ההמשך יודע.

בוקר טוב

אתמול היה לי כרגיל יום עם קשיי הליכה, אבל עם הספק, היה לי תור לרופאת
עור, שחיכיתי לו חודש וחצי, לשם נסעתי עם מונית,היא עשתה לי קצת צריבות, נתנה מירשמים לכל מיני
משחות, שהחלטתי לא לרוץ ישר לבית המרקחת לקנות, קודם לבדוק מה יש לי
בבית, הרופאים אוהבים לתת כל מיני משחות, אז למדתי לסנן,
משם חזרתי ברגל ובדרך עליתי למס הכנסה ומסרתי את הדו"ח ההחזרי,
שכל שנה אני עושה ומקבלת קצת החזרי מס על ניכויים שמורידים לי בבנק,
בדרך גם נכנסתי לקופיקס וקניתי קצת גביניות, שאני ואורי אוהבים,
תשמעו סיפור נחמד, בזמן ההמתנה למעלית במס הכנסה,(את המעלית
הזאת אפשר לשלוח להביא את המשיח),עמדה לידי אמא עם תינוק בן
כמה חודשים בעגלה, התינוק הזה כל הזמן זמזם, ממש אפילו שר והיה
כולו מלא חיוכים, אמרתי לאמא, תרשמי לעצמך שסבתא ציפי אמרה
שהוא יהיה זמר, אז היא אמרה שהוא כמו אבא שלו, שהוא באמת זמר,
זה כל כך ריגש אותי שאפילו לא שאלתי את שמו של האבא, לא נורא,
סעיף היכנאות נחל מפלה.
בדרך גם נכנסתי לשווארמה שמש שנפתח בבניין של בית נארא
וקניתי לי ולאורי שאוורמה פרגיות לארוחת הצהריים, בקושי הגעתי
הביתה, אבל היה שווה, השאוורמה של שמש הכי טעימה והעובד מילא
לי את הפיתות כיד המלך, עם כל הלב,
מינה, בתפילה הזאת שהיא תפילת השלווה, יש גם סעיף שאומר, את
האומץ לשנות, כדאי לך להשתמש בו.
יום טוב

tamarsharoni

New member
ציפי , בקשר למשחות מהרופאה .

בעלי סבל מכאבי גב . הלך לדוד רופא שרשם לו משחה וכדורים . חזר הביתה והתבכיין לי ששילם יותר מ150 ש"ח על התרופות . ראיתי מה קיבל/קנה , את הכדורים והמשחה שגם אני קניתי בגלל ההרפס , ובשניהם אינני משתמשת כי זה לא עזר לי . עכשיו יש לנו בבית שתי קופסאות של רוקסט+ ושתי שפופרות של קרמים שאינני מקירה, ושאינם עושים את העבודה .

הדסהש1

New member
צהריים טובים לא תמיד התרופות

עובדות אותו דבר על האדם.לכל אחד יש תופעות אחרות
.אני היום הלכתי לטיפול החודשי.צד אחד עשיתי ברגל.בדרך קניתי לילדים של עדי צתנות לחג.ובחזרה חזרתי במונית
עכשיו במיטה מושבתת

מינהר

New member
ציפי, את מבלה יופי.

גם ביקור במס הכנסה זה נחמד, אם מקבלים כסף ולא להפך.

הדסהש1

New member
אני כבר התאוששתי מעמל היום

ואחר הצהריים צלצל בעלה של בת דודתי שלא הייתי איתה בקשר רצוף.מפגשנו בשמחות משפחתיות.לויות שהיו.ובחגים התקשרנו לברך אחד את השניה.ולפעמים דיברנו בפייסבוק.הטיל פצצה! היא נפטרה היום לאחר מחלה קיבלתי הלם מוחלט.היא צעירה ממני.יש לה נכדים צעירים משלי.למות ערב חג? למה זה קורה.לפי הדת לא יושבים שבעה .רק עד כניסת החג.לא מבינה מדוע אבל כך נהוג.הלויה מחר בסגולה פתח תקוה
ביום רגיל הייתי מבקשת מיפעת שתיקח אותי אבל היא עבוקה בהכנת הבישולים.ולנבוע באוטובוס זה מעל כוחותי.ויש הרבה ללכת ברגל ואנו לא מסוגלים לכך.התנצלתי מראש.ואמרתי שנגיע במשך השבוע אליו הביתה.מקווה שאתאושש במשך היום.זהו החיים אי אפשר לתכנן מאומה.וחבל.

אדזה 900

New member
הפתעות בחיים

חשבתי שעברתי את החורף בשלום ושמחתי שהגעתי לאביב וכבר אנחנו מתקרבים לקיץ וכבר רציתי לומר תודה לאל-אז לא,היום צלצל הרופא שלפי הבדיקות האחרונות יש לי דלקת בדרכי השתן,רשם לי איזו אבקה לבלוע פעם אחת ,עדיין לא עשיתי זאת כי אני לא יודעת מה תהיה התגובה שלי ורוצה לעבור את ליל הסדר בשלום ורק אחר כך להתחיל בטיפול,בינתיים תפסה אותי צמרמורת וקר לי ואני כבר בדילמה אם זה מהדלקת ואני כבר חרדה ודואגת בקיצור כנראה שמלמעלה לא רצו שאהנה בחג והלבישו עלי דאגה,מקווה שאעבור זאת בשלום ובינתיים אאחל לכולם חג שמח וליל סדר נעים ולהשתמע אחר כך בבריאות אצל כולם.

tamarsharoni

New member
מינהר , נכון שהרוקסט פלוס עוזר יופי ,

רק תלוי למה ולמי . לי זה לא עוזר בכלל .
אדזה , הצמרמורות , קרוב לודאי , מהדלקת . ואם לא תקחי את התרופה , יתכנו עוד צמרמורות ועליית חום . גם זה וגם זה מאוד אופיניים לד. בדרכי השתן .
עצתי לך [ אם את מעונינת בעצות] , תתקשרי לרוקח בסופר פארם , תשאלי מה תופעות הלוואי של התרופה , ומה עלול להיות עם תמתיני עם התרופה לאחרי ליל הסדר , כדי שתוכלי להחליט בתבונה, [מה שנקרא היום החלטה מושכלת] , מה לעשות או לא לעשות .
נכון שלא כל התרופות זהות , ולא כל החולים מגיבים זהה , אבל אצלי , תמיד , בפחות מ8 שעות מלקיחת התרופה הרגשתי הקלה משמעותית . אני , עד כה טופלתי בכדורי סדורל צהובים , שצובעים את השתן בכתום .
מאחלת לך חג שמח וכשר והמון המון בריאות .

למעלה