בוקר טוב אנשושים

מיצי007

New member
בוקר טוב אנשושים../images/Emo70.gif../images/Emo42.gif

אני לא בטוחה שאני אהיה כל כך הרבה היום ומחר,בחינות בגרות יו נואו,אבל בכל מקרה שיהיה לכם יום נהדר,היום ומחר אם לא נתראה
מצורפת כאן התמונה הכי עדכנית של אדוארד וסלמה שצולמה לפני שבוע

מיצי007

New member
ועוד תמונה פצפונת...

אבל שימו לב כמה השיער של אדוארד ארך לו
זה ממש ממש ארוך,והכי ארוך שהיה לו אי פעם. אם הוא לא היה מסרק אותו לאחור היה אפשר לעשות לו צמות... וגם הבלונד מתחיל לבלוט
התמונה צולמה לפני יומיים.

SoundsOfSilence

New member
בהצלחה בבגרות! ../images/Emo50.gif

אדוארד צריך להסתפר. הארוך מבליט את העובדה שהוא מתחיל להתקרח ולא ישאר צעיר לנצח.

מיצי007

New member
תודה לכן../images/Emo70.gif

ורק לידע כללי,אדוארד מאז הסרט הראשון שלו עם מפרצים,רק עכשיו הוא שינה תסרוקת ובגלל שיש לו שיער ארוך הוא מסרק אותו אחורנית,שמקודם הוא היה מסרק אותו קדימה ומסתיר את המפרצים שיש לו. חוצמזה,הוא צעיר מספיק בשבילי
אני רוצה לראות לאן הארכת השיער שלו תוביל. כי לפי החישובים שלי הוא לא הסתפר(חוץ מקיצוץ קטנטן פה ושם) לפחות משהו כמו 8 חודשים... נראה,למי איכפת

swirrrly

New member
נו.. עדיין חמוד..=/ ../images/Emo118.gif

יש לי שאלה נון-ביתית: אם אני אי פעם (אמן!) אפגוש אותו ככה נגיד ברחוב או ברכבת התחתית, אתם חושבים שזה יהיה חוצפה מצדי לבקש ממנו חתימה? ונגיד הוא גם לבד, וסתם משחק בשרוכים, או משהו דבילי וחסר משמעות כמו זה..

מיצי007

New member
לא למה לא....

כל עוד את באה בנימוס אליו ומתנצלת על ה"הפרעה" וכל זה,לא נראה לי שזאת חוצפה ולא נראה לי שהוא יסרב,הוא בסך הכל בנאדם שמאוד מעריך את המעריצים שלו. מאוד מאוד אפילו. השאלה היא,אם אין לך חתיכת נייר אז איפה תרצי שהוא כבר יחתום לך?

swirrrly

New member
תאמיני לי, אם אי פעם כף רגלי ../images/Emo118.gif

תדרוך באותה יבשת שבו האל (ולא אליל..) נמצא, אני אדאג להיות תמיד מצוידת בעט משובחת, ופוסטר של פייט קלאב.. (כידוע, הסרט שהוא השתתף בו, שהוא מחשיב כהכי טוב שאי פעם עשה או יעשה..). או לפחות בנייר ורדרד בריח יסמינים נדירים..=/ רגע, תני לי להתאמן: "אממ.. אקסקיוז מי.. איז איט רילי יו? איז איט רילי רילי רילי יו??!! או מיי גוד יור איוון הוטר(HOTTER) אין ריאל לייף!! או מיי גוד יור סאץ' א כוסון!!!!!!!!! יו נואו איים ג'ואיש.. פורגט סלמה הייק, אילואפ וויט מי, וויל ליב היי אין דה אלפים, וואר נו וואן וויל באדר אס אנד ווי קוד דו וואט אבר ווי וואנט - אנד יו נואו וואט איי מין באיי דאט"! ואני חייבת להודות שאם אד לא היה חתיך לא נורמלי כמו שהוא, אז בחיים לא הייתי מקדישה כזאת תשומת לב לכישורי המשחק שלו.. מה לעשות..=/

מיצי007

New member
כל הכבוד לך על הווידוי.

אני לגמרי הפוך. אני פשוט מקדישה לו תשומת לב בגלל המשחק שלו קודם. זאת הסיבה שהתאהבתי בו כל כך.
אבל ברור שזה שהוא מדהים ביופיו מוסיף. אבל למשל אני חולה בטירוף על ניקולאס קייג' וג'ק ניקולסון ושניהם ניראים כמו בולי עץ. אבל ברור,ברור שהיופי מוסיף...אין מה להגיד. אני בהחלט לא הייתי ניגשת אליו כמו שאת ניגשת,אם זה באמת היה קורה.הייתי משתדלת להיות כמה שיותר רגועה ולדבר איתו כמה שיותר כדי שהוא יאמין לי שאני באמת מעריכה אותו על המשחק שלו,קודם כל על פני המראה המדהים שלו. ואם כף רגלו הייתה דורכת על רגלי,בואי נגיד שאני פשוט הייתי קונה אקדח ויורה בעצמי מכיוון שזה יהיה השיא של חיי ואני לא צריכה יותר

swirrrly

New member
חחחח אמרתי בצחוק בקטע ההוא../images/Emo118.gif

אוף, דוקא קיויתי שאנשים יצחקו ממה שאמרתי..=/ חפיף, עכשיו ברצינות, אם הייתי פוגשת אותו סביר להניח שהייתי מתביישת להתקרב, והייתי מתחבאת מאחורי עץ! סביר מאוד להניח! כמובן שאחר כך, כשאני אבין מה עשיתי, המוווווון סיכויים שאני ארגיש על זה ממש ממש ממש חרא! חח, כף רגלו הייתה דורכת על כף רגלך(?). שיו. ובקשר לוידוי - אם הוא לא היה שחקן טוב, אז באמת שלא הייתי חושבת עליו 3 פעמים (פעמיים כן..=/). לראות משחק גרוע ממש עושה לי חררה! וגם אני חושבת שעדיף לא להתנהג אליו כמו שבנות 12 מתנהגות ליד ג'סטין טימברלייק, כי זה אחד מהדברים שהוא הכי פחות מעריך.. עד כמה שאני הבנתי. ולמען האמת, הוא לא הכי נשמע לי כמו אדם נחמד.. הוא נשמע נורא קשוח, ולא ממש פתוח לאנשים.. לא יודעת. אולי רק אני פשוט נרתעת ממנו.

מיצי007

New member
אני הבנתי שזה היה בצחוק

אני דיברתי בציניות LEARN TO UNDERSTAND ME BABY אני לא הייתי מתחבאת מאחורי עץ אם הייתי רואה אותו כי אחרי זה הייתי גורמת לעצמי נזקים בלתי הפיכים במוח רק בגלל שהייתי טיפשה מספיק לא להתקרב אליו. ברור שלבוא ולהגיד לו-יו אתה כזה יפה ומדהים וואו אני המעריצה הכי גדולה שלך שיו אני לא מאמינה.כזה דבר אסור,כי אז הוא יתעצבן וירביץ לך בראש עם המצלמה שהבאת איתך
. אבל אם תבואי בהגיון,תגידי לו- ראיתי את כל הסרטים שלך,אני לא חושבת שאי פעם ראיתי כשרון משחק יותר טוב ומדהים משלך. כל סרט וסרט שאתה עושה אני נדהמת מחדש מהאופן בה אתה משחק את הדמות ומעריכה את הכשרון העצום שלך. אז בטח שהוא יהיה נחמד. מאיפה הבנת שהוא לא הכי נחמד?

swirrrly

New member
חח ואני יודעת שאת היית בצחוק!../images/Emo118.gif

טאם טאם טאם! - משחק מוחות מפולפל!! ומאיפה הבנתי שהוא לא הכי נחמד? לא יודעת, עם כל המוח שלו, הוא נשמע מתנשא!

מיצי007

New member
אוהההה../images/Emo70.gif

עכשיו הרחקת לכת איתי... עם המוח שלו? מתנשא??? תסבירי.

מיצי007

New member
בכל מקרה,אני לא חושבת שהוא מתנשא

הוא אמר פעם שהוא מאוד מעריך את המעריצים שלו וחושב שהם עושים "עבודה" טובה בלהיות כאלו שמעריכים אותו בשביל המשחק שלו. הוא מדהים,והוא חכם זה נכון,יותר מידי חכם בשביל כוכב קולנוע. אבל מה לעשות שיש לבנאדם תואר בהיסטוריה מ-"ייל".

מיצי007

New member
דווקא לא ממש בימים אלו

ולא אף פעם. רק דבר אחד אני יודעת שאני מעריצה מאוד של אדוארד שלנו. אני מעריכה אותו כל כך,שזה גובל באובססיה.

למעלה