בוקר טוב אנשים ואנשות...

צפרדעית

New member
בוקר טוב אנשים ואנשות...../images/Emo8.gif

היום קמתי עם הרגשה מוזרה... מעין נוגות כזאת של חורף מקווה שיהיה לכולנו יום מוצלח ושקט צפרדעית

אני דווקא אוהב את החורף

וחוץ מזה הרי ידוע שבחורף מתגעגעים לקיץ ובקיץ מתגעגעים לחורף. שיהיה לך יום נפלא

buaz

New member
חורף כמה כייף......

וזה אני אומרת אחרי שעתיים וחצי בדרך לעבודה.... יום נעים

רוייקו

New member
תודה, צפרדעית... אני, לעומת זאת

בחופש היום... ומאחר והלילה ניגמר לי היום בבוקר, הרשתי לעצמי לישון היום עד 14.00
החלונות נותרו מוגפים ומקור היחיד ל
מגיע מה
וגם מהתנור. ו..לא. לא רוצה לקום
כניראה שאמשיך בזה עוד שעה שעתיים ואז אקום ל
.

רוייקו יקר ../images/Emo9.gif

חייבת לומר לך משהו. אתה כבר יודע שאני כבר "מבלה" מזה זמן מה בפורום הנפלא שלך. אני קוראת, מתמלאת מתעשרת מכל מילה ששולחים כאן. ואני יודעת שאמרתי לך את זה פעם. אבל ... המקום המופלא הזה כל כך ממלא את לבי באושר ובטוב - כל אחד כאן מרגיש את זה מתעודדים, ופורחים. מקום פה מלא מלא בחיוביות וטוב וממלא את הלב עד גדותיו. שלא ייגמר הטוב הזה .... שבת שלום ושבוע טוב, מדליה.

SARA120

New member
ערב טוב ל../images/Emo105.gifית!

אני קוראת את ההודעה שלך שוב ושוב והמילים המועטות,הפשוטות לכאורה,משרות עלי אוירה של קסם!כמו איזו התחלה לספר מוצלח ואיכותי...

RomiVais

New member
קצת באיחור, אבל....... ../images/Emo8.gif

שיהיה לך ולכולם אחלה יום!!!

צפרדעית יקרה../images/Emo42.gif

(כתבתי מכתב שנתתי בו את לבי. וכל פעם יש לי מפחי נפש שבגלל בעייה במחשב כל תוכן המכתב נעלם. עכשו אני שוב ינסה לשחזר חלק ממה שכתבתי). כתבתי שיש באמת בחורף נוגות שכזאת. אבל שגם יש גם בחורף דבר מיוחד שאין בעונה אחרת. אחרי ימי הגשם שמנקים את האויר והכללללל (תרתי משמע). מגיע יום שמש יפהפה מקסים שמזכיר/מביא איתו התחלות חדשות = תקוות חדשות. אם אני יעשה הקבלה לחיינו כבני אדם. אז לפעמים כשאני כותבת למישהו שמתמודד עם רגעים קשים. אני אומרת לו שלא משנה כמה זמן יארך החורף שבוע שבועיים חודש חודשים, חוק טבע הוא שאחרי כל חורף מגיע (חייב להגיע) האביב. מגיעה פריחה חדשה (לנשמה). את יודעת מה צפרדעית? ואם אני כבר מתפלספת אז לסיים בעוד מילה. להסתכל ככה על החורף או לראות את חצי הכוס המלאה זו לא אופטימיות של טיפשים. יש קשר בין המחשבות שלנו שמשליכות אח"כ גם למעשים ולתוצאות שלהם. אנחנו פועלים אחרת כשאנחנו חושבים בצורה אופטימית ואחרת כשבצורה פסימית. וכך זה משפיע הלאה. (אפילו ברמה של הבריאות שלנו). (ומה שלא כתבתי עכשו זה חלק קטן ממה שאבד. חבלללל). צפרדעית מתוקה, אני עניתי לך אי שם למטה בתחתית העמוד וזה עומד לעבור לעמוד הבא. מקווה שלא תפספסי. שבת מחויכת וטובה הרבה הרבה לך, מדליה.

צפרדעית

New member
דליה...

בדר"כ אני לא נוטה לתת את הדעת על חילופי מזג האוויר אבל יש ימים כאלה, שהגשם ומזג האוויר הסוער גורמים לי לתחושה של ניקיון באופן אישי אני טיפוס של עונות מעבר מעדיפה את חלופות הביניים אבל יש משהו בחורף שגורם לי להרגיש נוגות מסויימת... הצינה והקור חודרים לנשמה וגורמים לי למצב רוח מוזר (ולא בהכרח שלילי) צפרדעית אגב, קראתי את הודעתך ואף הגבתי עליה אתמול בלילה

צפרדעית - אני פשוט שקעתי

במחשבות עוד ועוד. (כזה עוף אני!!!). (חיפשתי אייקון של תרנגולת מצאתי רק ינשוף...
)). ידעתי שהתכוונת רק לחורף כמו שהוא. צפרדעיתתתתת, עניתי לך בעוד משהו עכשו בקשר למה שהגבת אתמול בלילה. שלך, דליה.

lir42

New member
דליה יקרה מה שלומך?

איך את מרגישה? סוף שבוע רגוע שלך לירי

לירי יקרה

אני מרגישה מצויין. מאוד. קראתי על הכיבוש החדש שלך במשקל ושלחתי לך הרבה ברכות. אני בטוחה שזה עושה לך המון טוב בלב ובגוף. אני נורא שמחה בשבילך לירי. מכל הלב!!! שבת טובה, דליה.

lir42

New member
תודה רבה דליה

ואני שמחה לשמוע שטוב לך מחבקת, לירי

למעלה