חחח הבנתי על מה אתה מדבר
ואתה מדבר על שובבים? תאמין לי תן לי את המייל שלך יש לי הרבה דברים מחיקים לשלוח לך אם זה מה שאתה אוהב כל מני סרטונים חמודים כאלו אם כבר אתה חשבת על זה כנס ללינק אם כבר אז כבר קצת בדיחות לא יזיק ---------------------------------- שתי גרוזיניות עובדות בשדה גזרים. פתאום מרימה אחת מהן גזר ענק ומראה לחברתה: "תראי, כזה יש לבעלי!" "כזה גדול?" שואלת החברה. "לא. כזה מלוכלך!" עונה הראשונה. מי אמר שיש לי משהו נגד מרוקאים? למה שיהיה לי משהו נגד מרוקאים? המרוקאי הוא ידידו הטוב ביותר של האדם! שאלה: איך פרסי שותה קולה? תשובה: הוא שותה סודה בחושך... גבר חזר מהמילואים וראה את אשתו מזדיינת עם כושי. פרץ הגבר בצעקות: "זה מה שאת עושה כשאני לא בבית? את לא מתביישת?!" ענתה האישה: "אמרתי לך שיום אחד תראה שחור בעיניים..." שאלה: מה זה כושי עם הרבה פצעים? תשובה: פררו רושה. שאלה: מה פרסי כותב על האופניים? תשובה: זהירות חפץ חשוד! שאלה: מה מתקבל כשמערבבים כושי וגרוזיני תשובה: קוביית שוקולד. שאלה: מדוע ברומניה אין איידס? תשובה: משום שאיידס זו מחלה של המאה העשרים והם עדיין חיים במאה התשע-עשרה. שאלה: איך פרסי מתקלח? תשובה: עומד על הידיים ומשתין. מהו החג של העצים? חג האילנות... מהו החג של הפרחים? חג ההדרים... ומהו החג של החיות? המימונה! שאלה: למה גרוזינים מניחים שתי טלויזיות אחת על גבי השנייה? תשובה: כדי לראות גם את הרגליים של מנחה התוכנית. שאלה: מדוע מרוקאי קושר את המכשיר הסלולרי לחבל והולך איתו? תשובה: כי הוא עשה עקוב אחרי... שאלה: איך אומרים אפרוח במרוקאית? תשובה: בן לולו! שאלה: איך מזהים מטוס גרוזיני? תשובה: פרופלור אחד מזהב. שאלה: איך מזהים תורכיה נשואה? תשובה: על פי הטבעת. שאלה: מה ההבדל בין מרוקאי וסרט צילום? תשובה: סרט צילום אפשר לפתח. שאלה: כורדי ופרסי בכיתה א' הולכים מכות. מי ניצח? תשובה: הכורדי, הוא בן 61. שאלה: למה גרוזנים לא נדבקים באיידס? תשובה: גם לוירוס יש כבוד עצמי. שאלה: מה ההבדל בין פולניה לג'לי? תשובה: ג'לי זז כשמלקקים אותו! גרוזיני בא לרופא ואומר לו: "אדוני הרופא, אני מרגיש שכל הזמן יש לי משהו בבטן שעולה ויורד. הרופא בודק את הגרוזיני ואומר לו: "יש לך בעיה קשה, יש לך נאד בבטן, אך מכיוון שיש לך פרצוף תחת הוא אינו יודע מאיפה לצאת: מהראש או מהתחת." פרסי נכנס לתחנת דלק ושואל את המתדלק: "סליחה, כמה עולה טיפת דלק?" המתדלק חושב ועונה: "טיפה זה בחינם". אז הפרסי אומר: "תטפטף לי פול!"