בוקר טוב אנשים יקרים

bimbo.

New member
בוקר טוב אנשים יקרים../images/Emo141.gif

ננה יקירה, הרבה בריאות לתומר הנסיך המקסים. ותודה לך ולכל הכותבים על טיולים, חוויות, סדנאות וכל הדברים המעניינים בתחומים המעניינים - הרבה תודות. כל מעניין לקרוא. מחבקת את כולכם

yaely2

New member
מנהל
בוקר טוב ורפואה שלמה. ../images/Emo23.gifהמפגש../images/Emo23.gif

שלום חברים יקרים,ושלום לך בימבו החרוצה
מאחלת יום טוב ונפלא לכולנו. רפואה שלמה ומהירה לתומר (שעל הסוס ועל השטר). מזכירה למי ששכח שביום שישי בשעה 10:00 הפגישה. ושאני כבר מחכה לה (לפגישה) בקוצר רוח יעלי

ora11

New member
בוקר טוב לכם חברים../images/Emo24.gif

בריאות לתומר החמוד יום טוב לכולם

maxima

New member
בוקר טוב חברות/ים....../images/Emo24.gif

החלמה מהירה לחולים והרבה בריאות לכולם אורה נחמד לראות אותך על הבוקר יום ניפלא לכולם

emmy5

New member
בוקר טוב לכולם ,החלמה מהירה תומר

מתגעגעת לכולם ,

נֵנָה

New member
../images/Emo51.gif יקרים ../images/Emo24.gif וצהריים טובים

הגעתי להפסקת צהריים קלה ויותר מאוחר חוזרת שוב אל נכדי האהוב. זה פשוט נורא לראות את האפרוחים הרכים האלו, שהורגלו לחיות בתוך החממה האוהבת של הבית, לפינוק והאהבה של אמא, אבא, סבא, סבתא וכווווולם שעושים לך תמיד רק טוב, ופתאום אפרוח כזה נופל לתוך "סיוט", בו באים אנשים זרים, שנראים כאלה נחמדים וחייכנים אבל נוגעים בגופו, ממששים, בודקים, דוקרים ודוקרים בידיים וברגלים, תוקעים לו ברגל מחט עם צינור שמחובר למתקן מפחיד כל כך שקוראים לו "אינפוזיה" ואומרים לו שזה "תרופה". ואמא ואבא לא מונעים מהם לעשות זאת, להיפך, עוד עוזרים להם ומחזיקים אותו חזק, ואפילו שהוא צועק "סבתא, סבתא"... גם היא לא באה לעזרתו... ומשכנעים אותו שזה לטובתו... והאפרוח שואל את עצמו: "איך דברים מכאיבים כאלה יכולים לעשות לי טוב?" תגידו אתם? ומה זה בכלל "דלקת ריאות?" מי המציא את הדבר המפחיד הזה שגורם לו להיות כל כך חלש וחסר ישע? תומרון לא מסכים לשכב במטה הגדולה, הגבוהה והמפחידה, אלא רק במטה הקטנה, זו הכורסה הנפתחת שיש בחדר ליד מיטת החולה עבור אבא או אמא שמזכירה לו קצת את מיטתו הקטנה בבית. לידו בחדר שוכב ילדון קטן בערך בגילו, עם אותה מחלה שבדיוק. אבל לתומר זה בכלל לא אכפת, תומר שהוא בדרך כלל ילד כל כך חברותי ועליז, שקוע עכשיו בבועת הסבל שלו, שוכב רוב הזמן ועיניו עצומות. לא רוצה לראות ולא רוצה לשמוע ... הדברים היחידים שעושה לו טוב, זה החיבוקים של אמא ואבא ששוהים עמו בתורנות, החיוך והנשיקה של סבתא, והסיפורים שאמא מקריאה לו ושהוא כל כך אוהב לשמוע. הגעתי אליכם ונעשה לי יותר טוב על הלב. מן הרגשה חמימה שעוטפת אותו והאופטימיות גוברת על הדאגה... לא ויתרתי על אף הודעה. נהניתי מהתמונות הנהדרות של רדרד, מהקטע שהביאה חונה, מכתיבתה המרעננת והנפלאה של אופי, התמונות והשירים של אממי, ומעל כולנו יעלי שפורשת עלינו את כנפיה בחום, ודואגת שהכל יהיה טוב ושהבית יישאר חמים ונעים
ברוכה הבאה סבתא חיננית. אהבתי את גישתך ואת הפתיחות שבך. וממה שלמדתי מההרצאה ל"מודעות עצמית" כנראה שאנחנו מהווים את מנת החסד שלך להיום
מקווה שתישארי בביתנו החם דרך קבע, ונעניק אחד לשני את מנות החסד הנפלאות האלה, במשך הרבה ימים ושנים ביחד ... מקווה שלא העקתי עליכם יותר מדי בתיאורי את סבלו של תומרון, הנסיך היקר שלי, אבל הרגשתי צורך לשתף אתכם ולשאוב מכם את העידוד והכח שאתם מעניקים לי
וכבר עכשיו, אחרי שקראתי את איחוליכם והודעותיכם המרנינות, אני מרגישה מעודדת ואופטימית יותר. אתכם ושלכם עם כל ה
לייצ'יק

ליצ'יק ../images/Emo23.gif../images/Emo7.gif ../images/Emo23.gif ../images/Emo95.gif

בוכה איתך - כל כך עצוב לראות אפרוח קטנטן וחסר ישע סובל כל כך, שולחת מכאן ברכות להחלמתו של תומרוש הקטן ומהררררררררררר

emmy5

New member
ננה,ילדים עוברים טראומה , ...

אבל יש להם מזל שיש על ידם את האמא ,אבא סבתא וסבא שמפנקים אותם ...וזו התרופה הכי טובה ,עוד מזל למצוא רופא טוב , עוד מזל "בעזרת השם" המחלה עוברת מהר מהר אצל הילדים ...כל החורף הנסיכה שלנו היתה חולה ...ברוך השם עכשיו הכל בסדר . אני מאחלת שתומר יעבור בשלום ושיהיה בריא .

בוקר טוב לכולם ../images/Emo42.gif

קיבלתי במייל .....היום זה בשבילי נוסטלגיה, היום אני במקום אחר... אבל נעים להיזכר...מוקדש לכל האימהות העובדות.
יום חופשי
היום אינני עובדת, היום הוא יומי החופשי. תכף אכין לי קפה ואשב לקרוא עיתון. עד שירתחו המים בקומקום אני יכולה לסדר את המיטות של הילדים ולשטוף את הכלים ולמיין את הכביסה המלוכלכת ולהרים את כל החלקים של משחקי ההרכבה. ממש קשה להאמין איך הם מצליחים לעשות את כל הבלגן הזה. יום אחד אני אשבור רגל בגלל חתיכת לגו. בינתיים אני יכולה גם לטאטא, רק לטאטא, את הסלון, ואם כבר אני מטאטאה אז למה שלא אשטוף שטיפה קלה כדי שיהיה לי קל יותר בפעם הבאה. תכף אשב לי בשקט ליד השולחן ואקרא איזה מאמר מדיני מנוסח ברהיטות כמו שכל כך אהבתי פעם כשהראש שלי עבד הרבה יותר מהידיים. לפני זה רק אסיר את האבק מכל פינה ואם אוסיף שתי ביצים לתערובת הקציצות הן תהיינה רכות יותר. שוב שכחתי לקנות פטרוזיליה, והעגבניות נורא ספוגיות השנה. דווקא רעיון טוב לעשות מסכה של יוגורט ודבש לפנים שתוכל להיות עלי בזמן שאני קוראת ועד שהרוטב של הקציצות יהיה מוכן. הילדים נורא אוהבים לטבול בו לחם לבן אבל אין לי לחם לבן אז לשנייה אחת אני אקפוץ לבועז במכולת או בעצם אטלפן שיביא לי. כבר אחת עשרה. איך שהזמן עף. תכף המכונה תגמור לסחוט. אני שומעת את הרעש והוא תמיד מזכיר לי מטוס סילון. ככה בטח חשבה גם שירלי ולנטיין כשהיתה חולמת, מסכנה שכמותה, לטוס לאיי יוון ולהיפטר מכל העבודות של הבית, אבל זה היה רק מפני שהיא לא עבדה מחוץ לבית אז גם לא היה לה יום חופשי, זאת אומרת משהו שהיא ממש תוכל להעריך את ההנאה ממנו באופן קבוע עכשיו אני אתלה את הכביסה שלא תתקמט לי. אני רק מוכרחה לזכור להפוך את המכנסיים השחורים לצד שמאל, כי השמש ממש הורסת את כל הצבע. אוף, כמה שחם במרפסת, איזה מזל שאני לא צריכה היום לעבוד. ( קפה פילטר, זה מה שאני אכין לי בעוד דקה אחת בדיוק. מגיע לי להתפנק. ואולי גם שתי עוגיות קטנות כמו שמגישים ב"הייאט". אבל רק לשנייה אקפוץ להוריד את האשפה. לא אני לא יכולה להשאיר את הפח כזה מטונף, זה בטח ירד עם קצת אקונומיקה וקצת "רם" וטוב שיש שמש שתייבש אותו מהר. הנה, הנה זה בא. אני מנמיכה את האש של הקציצות, מורידה את הסינר ושמה קרם ידיים. על היוגורט אפשר לוותר היום כי הרבה יותר חשוב לי הקפה והעיתון. "שלום ילדים, איך היה לכם בבית הספר היום?" מתוך "אשה אחת בדרך" - דפנה דה הרטוך

redredole

New member
בוקר טוב חברים ../images/Emo141.gif

בשבת האחרונה יצאנו לטייל בגלבוע, הפריחה עכשו מרהיבה, פרחים מכל הצבעים והגדלים ממלאים את הנוף. אביא כאן חלק מהפרחים שצילמתי. הראשון הוא חרצית עטורה.

redredole

New member
מקור החסידה

לא להאמין כמה אנשים היו שם היו מקומות שממש נוצרו פקקי תנועה.

redredole

New member
אירוס הגלבוע

הבולט והמפורסם ביותר, פרח הדור ויפיפה, עכשו מתחיל לפרוח ממולץ לנסוע ולראות.

redredole

New member
המשכנו ונסענו לגן גורו

הגן נמצא ליד הכניסה לגן השלושה (הסחנה)

redredole

New member
ואחרון חביב

הקנגורו, כאן בתמונה זאת נקבה אפשר לראות שבכיס נמצא גור רק רגליו וזנבו נראים.

תמונות מדהימות../images/Emo70.gif מי הצלם/ת המוכשר?

בוקר אור פורום יקר התבקשתי ע"י המנהלת לכתוב על מנת שתכירו אותי...אז הנה אני פה מקווה שאוכל להשתתף במפגש הקרב ובא ומי שמתחשק לו לשאול שאלות, אני זורמת עברתי תקופה מאוד מאוד קשה, בחלקה התכנסתי בעצמי וכמעט לא נכנסתי למחשב ולא הייתי בקשר עם העולם החיצון עבר לי (התמיכה של חברים, משפחה וכדומה עשתה את שלה) וחלפה לה תקופת הבדידות אשמח להישאר כאן איתכם וליהנות מכתיבתכם היפה ולהיות חלק מהחברותא שנוצרה פה. מאחלת יום שמש נהדר ועשייה מהנה באשר אתם

offe

New member
ברוכה הבאה חיננית ../images/Emo24.gif

סבתל'ה חינננית - ברוכה הבאה להסתופף בצל פורומנו.תהיי בטוחה שנעטוף אותך בחמימות וכל בוקר כשתקומי, התרופה היחידה והמעולה לבדידות, עצב, מצב רוח שפוף, פשוט להיכנס לפורום, לראות את התמונות היפות שרדרדול שלח לנו והוא גם הדי'ג'י שדואג למוזיקה, את אמי'לה שמביאה לנו מכל טוב, את בימבו שמעירה אותנו בחיוך מוקדם בבוקר, את ננהל'ה שמציפה אותנו בשפע של אינפורמציה על כל מה שזז, מנורה המיוחדת שמעשירה אותנו בשיריה, חונה - התזזיתית שכל הזמן עושה משהו, אבל לא שוכחת ליידע אותנו איפה והיכן היא נמצאת כדי שלא נחפש אחריה. מישו- עם ה"קטנות" שלו משמח אותנו, אורה העסוקה נון סטופ אך מוצאת זמן להיכנס אלינו, דני הדואג לבדיחות באנגלית ומדי פעם נכנס ליידע אותנו שעדיין הוא עמנו.יש לנו נסים ופלאות של עליזה שבאה לביקור מדי פעם. ואחרונה חביבה יעלי מנהלתנו, שפורשת כנפיה כמו תרנגולת על אפרוחיה כדי להגן עלינו, ליידע אותנו בכל מה שקשור לפורום, דאגה למפגשים, וגם כותבת בין טיפות אלו. אני מקווה שלא שכחתי אף אחד - ואם כן יסלח לי הקדוש ברוך הוא. יאללה ביי - רצה לטייל עם חברה בדרום תל-אביב להסתובב בין הנגריות - למצוא לה ולי כסאות. חיבוקי מכל הלב offe

למעלה