בוקר טוב אנשים יקרים

• פותח הנושא Torn
  • פורסם בתאריך

Torn

New member
בוקר טוב אנשים יקרים../images/Emo24.gif

קמתי מוקדם בכוונה כדי לעשות חזרה מהירה לקראת הבגרות.... אני ממש מקווה שילך טוב
בכל אופן פתחתי את היום עם השיר: "Talk In Tongues" When you beat on that drum Talk in that tongue You're just scratching On the surface So tell me what it means A whisper to a scream Slowly fades away Then you wake up And tomorrow is today And you're crying Crying like a baby Caught between the tides (Did you lose your way) You lost your way (Did you lose your way) You lost your way Do you know where I've been Walls are caving in It moves across a wire There no need to talk I crawl as you walk Pushing me away Flowers in the bin Close this hole I'm in Everything was one Nothing gets undone You pay the bill You lost your will Just run away until

Torn

New member
חזרתי../images/Emo9.gif

היה ממש קל!!!! איזה יופי עוד 2 יחידות לאוסף
פשוט מדהים עד כמה הבגרות הייתה קלה לעומת המתכונת
.

AngelFairY

New member
../images/Emo15.gifאני שמחה בשבילך צחי...

מקווה שהלך טוב בבגרות...

michalas

New member
גם אני שמחה בשביל צחי ../images/Emo9.gif

במה הייתה הבגרות
לי הייתה היום מתכונת במתמטיקה..היה קל
והלך מעולה

Torn

New member
אהמ....

הייתה לי בגרות במגמה, אני לומד לתואר מהנדס
, בכל אופן כל הכבוד.... גם אתמול עשית מתכונת וגם היום קבלי ח"ח. ובעעע יש לי ביום חמישי מתכונת בהיסטוריה
.

jt7785

New member
גם בשבילך אני שמח, מיכל

באיזו כיתה את? שאני פשוט אדע על איזה חומר אני מדבר כשאני אומר שזה באמת קל.. :)

michalas

New member
אני בכיתה י'....

ואני לומדת 3 יח' מתמטיקה והיום עשיתי מתכונת של יחידה אחת אז זה היה ממש ממש קל.... וכן...עשיתי מתכונת יום אחרי יום כי היום זה היה מועד ב'.. לא הגעתי ל-א'...הגרון כאב... (או שסתם לא הייתי מוכנה
)

jt7785

New member
אה הבנתי טוב 3 זה לא בתחום שלי...

אבל סבבה שהיה לך קל

Torn

New member
איזה כיף היה לי שאני הייתי בי'

אני זוכר את הימים, כולה שתי בגרויות היה
ובעעע היום אני בי"א עם 7 בגרויות

michalas

New member
אולי לך היו רק שתיים....

לי יש 4... לשון והיסטוריה כמו כולם יחידה מתמטיקה (כמו הלא חכמים...
) ויחידה מחשבים...

Torn

New member
חחחח

אף אחד לא אמר שאת לא חכמה, בוא נגיד ככה לפי איך שהספקתי להכיר אותך את נשמעת לי מאוד אינטלגנטית וחכמה
, כמעט כל החברים שלי עושים שלוש יחידות במתמטיקה, אפילו אני בתור אחד שלומד במגמה ריאלית מתקשה ב4 שזה גרוע ד"א וזהו

michalas

New member
אני יודעת שאתה לא אמרת ../images/Emo13.gif

אני אמרתי... אבל סתם..זה היה בצחוק.... אני לא באמת סתומה.... (5 יח' באנגלית...
) ומגיע לך
ענקקקקיייייי על שאמרת שאני אינטליגנטית
חחח.... שרשור
יייי למדיי....

p i n g o

New member
גם אני שמח בשבילך ../images/Emo13.gif

גם לי הייתה היום בגרות וזאת כנראה הבגרות הכי גרועה שהייתה לי אי פעם
לא נורא, תמיד יכול להיות יותר גרוע

AMIR HOREV

New member
צחי אתה המלך!!!

מעניין אם אתה הולך לעשות גם פה אימפריה כמו שאתה עושה בקרוס!!! צחי הוא מנהל שולט חבר'ה אני מבטיח לכם!!! בהצלחה צחי

michalas

New member
ברור ברור ברור../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif

כבר הגענו למקסנה הזאת לבד
צחייייי רולזזזזזזז

Torn

New member
אמיר עוד מעט יחשבו שאני מנהל

בפורום הקורס. אני ממש לא מנהל שם אני רק רושם שם וזהו.... אני בסה"כ מנהל 48 שעות.

Torn

New member
מעביר הלאה לפי בקשת ההנהלה../images/Emo41.gif

"אבא של חבר שלי נזקק להשתלת כליה במהירות האפשרית. כדי לאסוף את סכום הכסף הנדרש ילדיו מארגנים ערב התרמה ענק הכולל מסיבה בגן אירועים "שמים ירוקים". המסיבה תכלול: הופעה חיה של "סאבלימינל והצל האור והצל" מעגל מתופפים - להקת "ג'אבוקה" D.J - אייל ברקן D.J - ארתור גורדון D.J - זרחי הערב יתקיים בתאריך 31.05.03 (מוצ"ש הקרוב) בשעה 21:00. מחיר כרטיס: 60 ש"ח מכירה מוקדמת. 70 ש"ח מכירה בקופות. קודם כל אשמח אם כולכם תגיעו לערב הזה כי אני בטוח שהערב הזה יהיה מהנה לכולם. דבר שני, אני לא יודע כמה מועיל שליחה הלאה במייל לרשימת התפוצה שלכם, אבל להזיק זה לא יזיק. בנוסף אני מבקש כי תדברו עם האנשים הקרובים אליכם ושכנעו אותם לבוא לערב הזה. תודה רבה מראש לכולכם

Human Nature

New member
סאבלימינל וצדק... |טל| |צלב|

למה זה לא מסתדר לי ביחד באותו משפט?

למעלה