בוקר טוב אנשים יקרים!

בוקר טוב אנשים יקרים!

כנסו לוואלה, במדור תרבות יש אחלה מן אחלה של ביקורת על האלבום וגם על האלבום של הדג. כרגיל בארץ המבקר לא ממש מבין במוסיקה שאותה הוא מבקר אבל ניחא- סה"כ ביקורות מגניבות ביותר.

singlestroke

New member
שמחים להיות חלק מהמשפחה

ואני בטוח שאני מדבר בשביל כולם keep it up, Funk'n'stein the band !

singlestroke

New member
אתם באמת לא שמים לב שזה ה

tambourine הזה שלו שכתוב עליו SEFINAD DE LA COOL !?

Funky Giraffe

New member
WTF, מתלה לטמבורין? חחח

התמונה לא ברורה אחושילינג, בהתחלה זה נראה לי כאילו צילמת אותו באמצע קניון עם תיק חחחחחח

חחח... טיפש

זה די ברור התמונה.... אז שאלתי אם על כל האחרים גם חרוטים שמות או שזה רק על של ספי....

Funky Giraffe

New member
מסכים

ד"א, זה בולשיט מה שהוא אומר שם... בדיסק של הדג יש כמה להיטים פוטנציאלים.. WTF? חוץ מ'סטטיסטיקה' 'איזה כיף' ושאר הסינגלים שיצאו כבר, כל השירים שם לדעתי תופסים מרחקים עצומים מהפלייליסטים.. ועוד משהו שהרג אותי - לפני שבוע היתה כתבה עם סאבלימינל בטלוויזיה, והוא אמר על מבקרים שם-שתמיד כשיוצא דיסק טוב הם חייבים להתפלצן ולהגיד "אקספרימנטלי". הוא פשוט חזה את העתיד
והבס לדעתי בפאנקנשטיין דומיננטי אחולמניוקי. זה שטות אמיתית, להגיד דבר כזה

Duppy Conqueror

New member
אחחח

מה שאני אוהב באמת לראות בפורומים למוזיקה בתפוז זה שתמיד מקבלים את דעת האחר =] שלא תבינו אותי לא נכון, כן? אני מת על פ'אנקנשטיין וגם לי כמו לכם קשה למצוא דברים רעים להגיד עליהם אבל שיחיו יעני כל פעם שיוצאת ביקורת לאלבום אני בטוח שתיהיה משלחת לבית של המבקר עם קילשונים ולפידים בוערים, קחו באיזי כאילו כולה מבקרים

Funky Giraffe

New member
הביקורת הזו סבירה, באמת, לא כזה

נורא. כשקראתי את הביקורת של דודו כהן ("רייטינג") רציתי באמת להוציא עליו משלחת עם קילשונים ולפידים בוערים....

כולה ילד שלא ממש

מבין במוסיקה, באמת אין ממה להתרגש כל המקצוע של ביקורת המוסיקה בארץ הוא מתחת לכל ביקורת,מדובר באנשים שלא מוסמכים לעשות זאת והידע שלהם בהמון מקרים הוא חלקי בלבד

למעלה