בוקר טוב אנשים שבת שלום שיהיה לכםו

ה דרומי

New member
לכולם שתהיה זו שבת שלום ושקטה

אמן ואמן

zivsb

New member
בקר טוב לכולם../images/Emo96.gifTHE BUTY

בקר טוב עולם גם לגולשים נכון אחרתי אתמול אחרתי בנשף, כן, פגשתי מכרה ותיקה רחלי 29 מגיע לה "מברוק" התחילה ללמד בבית ספר "יוקרתי מאוד" באיזור מסרה לכולם ד"ש ונשיקה רק לאחד לא לי היו לי מאווים אלה למנהל אני העברתי זאת וירטואלית אלקטרונית אני לא " ניגמלתי "מאהבתי לTHE BUTY איך היא קראה לזה"""הסיפור שלא ניגמר""" לטורחים בערב שבת עבודה נעימה לאלופי ))הסקס(( לא לשכוח את הפינות אז לכוווולם יום נפלא וקריר

zivsb

New member
../images/Emo41.gifהעבודה:לא תומכים בבני רגב../images/Emo41.gif

בישיבה שהתקיימה אצל מזכ"ל העבודה ח"כ אופיר פינס. הודיע המפלגה לפעיליה בלוד כי המפלגה לא תומכת אני חוזר לא תומכת בבני רגב חבר המועצה "הסגן
יושב מאז במרפסת בנימוקיו הזכיר המזכ"ל את עברו הקרוב של בני רגב במפלגת העבודה. זה מסביר את קריאת הליכוד בלוד לחבריו לשוב"הבייתה" גם החתומים על הקריאה פוזלים חזק ימינה ושמאלה ישירות ובעזרת "מקורבים" ""פוליטיקה"" מושחתים נמאסתם!!

מני05

New member
ראש העיר בני רגב בקריסה סופית.

באוהל המחאה הופיע לפתע הסגן יורם מרציאנו והודיע לעובדי העיריה שאין משכורות בזמן הקרוב העירייה חייבת הרבה כספים לקבלנים וצ'קים חזרו, וכעת העיריה לא יכולה להחזיר עוד צ'קים אחרת המצב יהייה גרוע יותר ולכן אין משכורות גם בעתיד.

מני05

New member
ועד העובדים לא יכול להאמין לאישיות

מכובדת שהבטיח בעבר משכורות ולאחר מס' ימים מודיע באוהל המחאה שאין משכורות בקרוב. וזו לא ההבטחה היחידה שניתנה.

zivsb

New member
כאן !באתר דווח כי אין כסף

העירייה נמצאת בשלב מתקדם של מצב כספי "הנקרא חדלת פרעון" המצב דומה לפשיטת רגל כל ההכנסות של העירייה לא מספיקים עבור כיסוי החובות הנושים לוחצים העובדים רוצים משכורת הקבלנים תשלום וכו והנהלת העיר לא נוקטת צעדים מבריאים ולפי המצב גם הבחירות לא יזרימו כסף לקופה שבת שלום

לא הבנתי מה זה עירייה חדלת פרעון

סלח לי אבל זהו מושג חדש שלא שמעתי עליו עדיין . צריך להבין שעובדי העירייה הם עובדי מדינה !! מי שמשלם להם משכורת זו המדינה , נקודה . מהתושבים גובים מיסי עירייה שהם בעצם מיסי שימוש בקרקע למגורים ושימוש במים ועוד ... זה לא יכול לפרנס משפחות וחמולות שהשתלטו על העירייה ומקבלות משכורות חינם . במקרה שלא ניתן לסגור את החוב מה שצריך לעשות זה לבקש מהמדפיס הממשלתי שידפיס 200 מליון שקל ללוד ואז לפתע יהיו עוד 40 מליון שקל עודף . מהו ההבדל ? כמות ניכרת מהמשכורות בעירייה הם משכורות חינם של אנשים שבעצם לא עובדים ולא מבצעים את תפקידם. הממשלה פשוט משלמת כל חודש משכורת חינם לאנשים קרי : מדפיסה כסף לאנשים שלא עובדים . מדינה (עירייה) לא יכולה להיות חדלת פרעון כי היא תמיד יכולה להדפיס כסף !! להבדיל מחברה מסחרית, שם אי אפשר להדפיס כסף למשכורות חינם . האם חשבת על זה ?

zivsb

New member
שבת שלום ידידי ועמיתי../images/Emo140.gif

נכון העמדת שאלות במקום עירייה היא לא חברה בע"מ והיא אינה יכולה להיות מוכרזת"כפושטת רגל" ועל פניו המדינה אמורה לכסות חובותיה. עובדי העירייה אינם עובדי מדינה ורק העירייה אחראית למשכורתם+ הכללה זה דבר מסוכן האם המזכירה והשרת בבית הספר "ספיר" הם "אוכלי חינם"? אני אישית ראיתי שלא בהחלט לא יש גם כאלה אבל ככלל העובדים בסדר המדינה אומרת אין לי המדינה אומרת אני לא מדפיסה כסף ואז נוצרת בעייה מהיכן משלמים? אתה ואני משלמים והייתר? ונבחרים שחייבים סכומי " ענק" כן ענק וכל הטירות שנבנו ללא רישיון לא משלמות אפילו עבור מים הניהול כושל והמדינה אמרה את דבריה אז ידידי המדפיס הממשלתי לגבי לוד מושבת 501 מקרים בלוד חייבים לעירייה 140 מיליון שקל הנה הפיתרון אבל מי יממש אותו שבת שלום וישנו תקדים של ישוב שהייה בבעיה דומה שבת שלום

אם לי היה מינוס בבנק הבית שלי אחר

זיו היקר ! ברור שבבית ספר 'ספיר' המזכירה ואב הבית עובדים , לפחות בשנתיים האחרונות ולכן בית הספר ניראה קצת יותר טוב מאשר בתקופות קודמות . אבל השתמשתי במושג 'חלק ניכר' ואין בזאת הכללה . המצב בבית הספר 'ספיר' היה בר תיקון פשוט הכותב לך עשה מאמצים אדירים כדי להחליף את המנהל שלו וזה פשוט עבד אחרי ניסיון כושל של שנה עם מנהלת לא מתאימה היגעה מנהלת מתאימה ביותר . אז מה קורה בעירייה בלוד ? האם היא ברת תיקון ? האם יש מנהיג שיבחר בבחירות דמוקרטיות שיהיה לו הכוח להפעיל את כח החוק בעיר ? או שצריך למנות איש בלתי תלוי באזרחים , איש ממונה של השילטון המרכזי בארץ. הכוונה בדברי הייתה לאמר כי בעצם החוב הוא פיקטיבי כולם יודעים מה קורה בדיוק בלוד , יודעים שהעירייה מנופחת עם משכורות מנופחות והכל משחק פוליטי של בחירות שמתרחשות אצלנו כל שנתיים. זכור - הפוליטיקאים 'מתפרנסים' מזה שהם מייצרים 'תקווה' אצל הבוחרים . מתי אפשר למכור לך 'תקווה' כשאתה במצוקה במשבר וחוזר חלילה . ישנו מעגל קסמים שמפרנס את השילטון המרכזי בישראל לצערי לוד נידחקה למעמד של עיר עם 'תקווה' והפוליטיקאים משחקים בה.

zivsb

New member
כלודאי ותיק אתה מכיר היטב

כל דבר קטן בלוד הושג במאבק גם מלחמתך בספיר רשומה על דפי ההסטוריה הלודאית והתמורה לכך נראית בעין אלה? שהרוב החזק לא רוצה להאבק ולהתמודד הוא פשוט מסתלק אתה ואני מכירים כמעט את כל באי בית העלמין ביום הזיכרון רובם כבר לא פה הם הלכו לכל מקום רק לא פה וחבל אין תקווה ללוד מבחוץ! רק מבפנים אמונה וחלום לחלום על העתיד ולהאמין בהגשמתו יש לך שכנה אני אוהב אותה והיא צריכה להאמין בהגשמת החלום כאשר נהייה רוב של משוגעים נוכל לממש את החיזיונות העתדיים שלנו כביש מדרכה בית קפה אונברסיטה תאטרון רכבת פארק להמשיך? אגב נהנתי מכתביך

מני05

New member
ביום א' שביתה בירושלים-ומי מינגד

מי אם לא הראש העיר ולמה? לא נעים לו מראש הממשלה ולמה? שנהם ליכוד....? המארגן באוהל המחאה לא אחר אלה יורם סגן ראש העיר ולמה? מפני שהוא הבין שהוא לא יהייה גם סגן.

מנחם G

New member
יורם נגד רגב?

סגן ראש העיר מארגן הפגנה נגד ראש העיר בני רגב. הפגנת עובדים ? מדוע ? מני אתה רומז שיש לחץ מיורם על בני שביתה שהוא מארגן. מה יורם מרציאנו כעת דואג למשכורות לעובדי עיריית לוד? או שדואג לעצמו. אני לא הייתי מפגין בירושלים.

zivsb

New member
מני 05 כתבנו""סליחות באוהל""

מה קרה לך? 05 הפעם אתה לא אני כתבנו על זה בזמן ההתרחשויות האוהל והציוד הועמד לרשות הועד והעובדים ע"י יו"ר ההיסתדרות המרחבית גבי אסרף זה הייה בשביל האיזון שבת שלום

the buty

New member
מה זה ההיתממות הזו ?../images/Emo163.gif

זה לא נראה לכם מוזר לצפות מחברי מפלגת העבודה לתמוך במועמד הליכוד ? חבר'ה - תתעשתו !! לא חייבים כל הזמן לכתוב נגד . אם אין מה לכתוב בנושאים פוליטים אז לא כותבים , כי אחרת יוצא שטויות...

zivsb

New member
היתממות? הנ"ל חבר העבודה../images/Emo1.gif|חרופ

ונהנה מחברות זו ערב עריקתו היה ציר ועידה והוא עדיין ציר בועידת העבודה אבל...THE BUTY אני כמו שמשון לאחר התיספורת "גזזו את מחלפות שמשון" ואת דלידה

למעלה