בוקר טוב אנשים

THE WIZARD 55

New member
בוקר טוב אנשים../images/Emo20.gif

הולכת לנסות לישון, מחר צריכה לקום בשבע וחצי.. מוחמד יא עמי, ווינאק?.. תספר לנו מה קורה איתך, עם האישה קצת על הילד:) בטח אתה עסוק .. אבל תגיד שלום ותלך:) שיהיה לכם לילה מתוק/ בוקר נהדר.. הרבה אהבה לזולת, לעצמכם, אליי
אוהבת את כולם, הלכתי מן בו... הנה שיר שתמיד אהבתי..תמיד שרו לי אותו..חיחיחיחי

אם שרו לך אותו מצבנו טוב ../images/Emo68.gif../images/Emo9.gif

זה שיר מהתקופה שכולם שרו עם ר' מתגלגלת...
אני זוכר שלקח לי זמן להתרגל ל-ר' הגרונית מאמצע שנות ה- 90 בערך.. לא האמנתי שזה יקרה - אבל התרגלתי והמתגלגלת נשמעת עכשיו מה זה לא במקום....

THE WIZARD 55

New member
בן כמה אתה עופר?

וכן, מצבינו טוב למרבה המזל...חחחח ומה עכשיו מדבר בר' אל תגיד שגם בע'.. ומה עם מ'?...

THE WIZARD 55

New member
עוד 4 ימים יש לי

יום הולדת. ביום ראשון אהיה בת 24 אני מרגישה בת 10 האמת. הנה כברבמיטה עם שמיכה החדר חם. אני יודעת ששעה עד שארדם כי ישנתי צהרים.

לאשתי ב- 9.. עוד.. שבוע בדיוק! ../images/Emo65.gif

ומה אני אגיד..? אני מרגיש שאתמול הייתי בן 15... וההורים אומרים לי אותו הדבר... שככה הרגישו בני 15 עד שבוקר אחד מצאו את עצמם מתקרבים לגיל 60

THE WIZARD 55

New member
אז גם היא מזל גדי

איזה מזל אתה? היא הדומיננטית בבית? ואיזה בעסה להתבגר. נפש של ילד שכלואה בגוף שמזדקן מיום ליום

פחחח.. מזלות ../images/Emo13.gif

נראה לי שאני דלי... 27/01. אם היא הדומיננטית? תלוי במה. אנשים מהצד כמעט תמיד טוענים שאני הדומיננטי והמוביל, ובמקרים מסויימים זה באמת נכון.

THE WIZARD 55

New member
בד"כ גדיות מאוד דומיננטיות.

ולפי הפחח, וזה שאתה משער איזה מזל אתה אני מבינה שאמיסטיקה ממש לא מעניינת אותך. דווקא אני מאוד נמשכת לעולם הזה.

את לא היחידה....

אני ממש, אבל ממש לא מאמין בכל ה"מטאפיסיקה" לסוגיה... אני מבין את הצורך להאמין בזה כדי לנסות להשיג שליטה בדברים העקרוניים בחיים, אבל אני פשוט לא קונה שום תיאוריה מיסטית שהיא.... מבחינתי כל ה"מסתורין" הוא יד המקריות ולכל מה שלא ניתן להסבירו כיום - יימצא בסופו של דבר הסבר מדעי. קראתי פעם שבאופן כללי, נשים נוטות יותר להאמין בדברים האלה. בהתחשב במדגם הלא מייצג הקרוב אלי - זה נכון.

בוקר אור ויז ועופר

נו עופר ס'ורת מבאלּש אלקתאב אלג'דיד? דרך אגב מישהו יודע מתי הפרק הבא של עבודה ערבית?

THE WIZARD 55

New member
בוקר טוב גם לך עמיתוש

אני חושבת שהיום יש פרק, אמור להיות אני מחכה כבר..לא שמתי את הלינק במועדפים אולי עופר יתן לנו אותו שיהיה לך יום טוב:)

הספר מתקדם לו לאיטו... בשיעור הראשון בינתיים

ו"עבודה ערבית" ישודר ביום שני לטענתם. הימים של "קשת" השתנו.

למעלה