בוקר טוב אנשים

THE WIZARD 55

New member
בוקר טוב אנשים../images/Emo23.gif

ראיתי שקצת התגעגעתם אליי, חחחחח תודה לכל אלה ששאלו לשלומי גם כאן וגם במסרים. נחטפתי ע"י המודיעין הפלסטיני כמובן
אחרי שעיניתי אותם, שחררו אותי... אני עדיין לא חשה בטוב, ואאלץ להדיר את אצבעותיי מהמקלדת עד שאחוש טוב יותר.. שיהיה לכם יום מלא בריאות הייתי פה, ביי:)

THE WIZARD 55

New member
פיגוע בדימונה:(

במרכז המסחרי בדימונה אירע פיצוץ * דיווחים ראשוניים מדברים על הרוגים ועל פצועים רבים * סיבת הפיצוץ נבדקת פיצוץ עז אירע במרכז המסחרי בדימונה סמוך לשעה 10:31. מחבל מתאבד פוצץ את עצמו. דיווחים ראשוניים מדברים על שלושה או ארבעה הרוגים ופצועים, אך הדיווח נבדק. "שמענו פיצוץ גדול. אנשים התחילו לרוץ. סיפרו שראו חתיכות בשר עפות באוויר", סיפרה אחת מעדות הראייה.

shm490

New member
יש גם התפארות

על ה""מעשה הירואי" של רצח אזרחים .ושמעתי שגם חילקו כבר ממתקים ברחובות . בקיצור המחבלים הם אותם מחבלים והדם הוא אותו דם ושום דבר לא משתנה . ועכשיו ישראל אשמה שנרצחים אזרחיה ,

respecta1

New member
הרואיות האמיתית

היא של קצין משטרה שהרג אחד משני המחבלים ימח שמם וזכרם ישרפו בגיהנום.. הנבלה (פשוטו כמשמעו) ניסה להפעיל את המטען והשוטר ירה בו אגב מי מתערב שהם נכנסו דרך סיני? הגבול הפרוץ שם פשוט בזיון כבר פיגוע התאבדות היה משם עכשיו כנראה שוב מה יצטרך לקרות בשביל שיקימו שם גדר או מערכת כל שהיא שתגן מפריצה סופית

THE WIZARD 55

New member
זה כבר יתברר. ציר פילדלפי באחריות

מצריים, סיני פרוצה. וכמו שאומרים הפירצה קוראת למחבלים. אישה נהרגה
פצוע אנוש, מתפללת שיצא מכלל סכנה ולכל שאר הפצועים, מי יתן ויבריאו כולם, גם בנפשם מהאירוע המזעזע אותו חוו. איך מחבל מפר את השלווה, אמהות רצו להוציא את הילדים מהגן, אנשים המומים, מבוהלים. דיי לחיות האלה!! רוצה לחשוב שזה יהיה אירוע בודד ולא תחילתו של מסע פיגועים נוסף. מספיק מה שהיה לנו כאן. צריך לטפל בארגוני הטרור. אם לא, בקרוב ישראל תאלץ להתמודד עם חמאס שיהיה בסדר גודל של חיזבאללה. הייתי פה:(

shm490

New member
ויזרד יקירתי ,החמאס הרבה יותר חזק

מהחיבאלה שמונה כמה אלפי אנשים בלבד ולהבדיל החמאס זוכה לתמיכה מרוב תושבי עזה ויותר קשה יהיה להילחם בעזה כי מספר ההרוגים בקרב האוכלוסיה יהיה עצום אם יפעילו שם כוחות של שריון וארטילריה והצעקה הבינלאומית תהיה רבה . כך שקשה לראות שצהל יצא לפעולה גדולה מסדר גודל של מלחמת לבנון וגם מה בעצם נרוויח מזה? הרי ברגע שנצא משם יחזור המצב לקדמותו והקסמים ימשיכו והחמאס יזכה לתמיכה רבה תוך הצגת הישראלים כרוצחי אזרחים וכך כל מדינות ערב שמסתיגות מהחמאס היום יאלצו לתמוך בחמאס . יש להמשיך בפעולות רבות וקצרות שהורגות מחבלים ופחות אזרחים זה במשך זמן יערער את החמאס ובסוף גם יביא להסכם שיהיה ניתן לחיות אתו .

מוחמד5

New member
דרכי האלימות פסולות

רודפי השלום ,ושונאי הגזעניים צריכים להתלכד ,דווקא ביום הזה , כי שני מחנות של הגזעניים באו על סיפוקם. החלמה מהירה לפצועים ותנחומים להרוגה.

mgre

New member
הרוגה ופצוע אנוש

המשטרה: שני מחבלים מתאבדים הגיעו למרכז המסחרי, אחד מהם פוצץ את המטען שהיה עליו. המחבל השני נורה למוות ע"י קצין משטרה. גדודי "חללי אל אקצא" (הזרוע הצבאית של הפתח), גדודי "אבו עלי מוסטפא" (הזרוע הצבאית של החזית העממית) וארגון בלתי מוכר בשם "פלוגות המאבק המאוחד" נטלו אחריות משותפת לפיגוע.

פרתיק

New member
ערב טוב פלשתינאים אזרחי ישראל../images/Emo9.gif../images/Emo9.gif

השיר NOTHING ELSE MATTERS של מטאליקה בביצוע חמוד של גריגוריין

למעלה