בוקר טוב אנשים

THE WIZARD 55

New member
בוקר טוב אנשים../images/Emo42.gif

חשש בישראל: החיזבאללה יבצע פיגוע בצפון במטוס ללא טייס.. ואני פשוט חטפתי עצבים על הבוקר, הלחימה הזאת, נגד אזרחים חפים מפשע, חייבת להסתיים. פשוט בלתי נסבל שזבל כמו נסראללה יאיים בפיגועים על ישראל. והוא טינופת הבן אדם, גם במלחמה הקודמת כיוון נגד אזרחים בישראל ולא כנגד מטרות צבאיות. אז לו מותר ולישראל לצורך הגנה אסור? מה שונה לבנון מישראל? למה להם מותר לבצע פיגועים באזרחים להם מותר לירות טילים בכוונה לרצוח אזרחים, להם מותר הכל!!! ואם ישראל שמגנה על עצמה פוגעת שם באזרחים תוך כדי לחימה כל העולם משתולל..(זה כואב, אבל יותר כואב לי אם אנחנו נפגע) לעזאזל עם החיזבאללה, אם הוא יעז לעשות את זה, מצידי שישראל תמחק את כל השטח שהם יושבים עליו.48 שעות הודעה מראש לאזרחים שיברחו גם אנחנו ברחנו לא?...כשהפגיז אותנו כאן...ואז שתמחק את האיזור רק כח החלאה הזה מבין..צריך להפגין כח, זהו, במזרח התיכון אם אתה לא חזק, שמים עליך **** פשוט בלתי נסבל לחשוב שכל יום אנחנו יכולים לקבל איזה מכה, דיי נמאס להרגיש מאויימים כל הזמן. ואחרי שחטפתי עתבים על הבוקר, שיהיה לכם יום נטול קריזות..

joro

New member
מה את מדברת שטויות, הכל בולשיט

מה זאת אומרת שחיזבאללה ושאר ארגוני ההתנגדות פוגעים באזרחים? לא היה ולא יהיה דבר כזה שיפגעו באזרחים חפים בפשע הם אף פעם לא יחשבו על דבר כזה... הם פוגעים בציוניים "אלסהאיינא" הם לא אזרחים והם לא בני אדם אותם מותר להרוג הם לא ערבים אז מותר להרוג אותם, והם נלחמים נגד ארגון הטרור מספר אחד "ג'יש אלאחתילאל" שרוצח ערבים בדם קר, צריך לזרוק את כל היהוד לים... (בלשון שגיא נהור) כך זה נראה מהשקפת עולמו של ערבי ששם את אוטמי אוזניים ועיניים כדי שלא יראה ולא ישמע והולך עם העדר שלו לתוך התהום שארגוני הטרור או הייתי מגדיר אותם "כוחות הרשע" שמיוצגים ע"י חמאס אירן וחיזבאללה. אם נרצחים אזרחים ישראלים אז הפעולה מוכתרת בהצלחה אצלהם והם עולים על הגגות ומחלקים סוכריות... זה פעולת גבורה של האומה הערבית... נמאס ממך נסראללה אחמדינג'אד והנייה ביום שתיהרגו ע"י אחד מצבאות העולם החופשי אני אעלה לגג... אני ארקוד... אני אחלק סוכריות לאנשים ברחובות... אני אודה לאללה... הלוואי שתבוא כבר השעה הזאת. כשתחזור המלחמה האנשים האלה לא יבואו ויגידו לי תברח אנחנו יורים כי בעיניהם אנחנו בוגדים אז פחות אחד לא יקרה כלום... תדעו לכם אני לא רוצה למות שאהיד... אני רוצה להיות שאהיד עלא מותקו... (עד על מותכם)

amos11

New member
באפגניסטן בקנדהר נהרגו היום 80 מוסלמים.

הבוקר נהרגו באפגניסטן 80 מוסלמים בפיצוץ.ישראלים לא עשו את זה.

THE WIZARD 55

New member
אין מה להוסיף ג'ורו, חיבת למצוא לך כינוי חיבה

הגורו הזה תקוע, מהיום אני קוראת לך ג'רי, יותר חמוד
ואוקצור, אתה צודק, העיוורון הזה יוביל את כולם לאלף וסתין דהייה..ואני בדי ארוח לגן עדן...

מוחמד5

New member
בוקר טוב ושבוע מקסים

השערות !! איומים !! ניחושים !!! מה שיותר חשוב זה להתכונן עכשיו למזג האויר המשוגע שהולך לפקוד אותנו.

THE WIZARD 55

New member
השערות שיש להן ביסוס כנראה

מטוסי חיל האויר כבר ירטו שלושה מטוסים כאלה שניסו לפגע במהלך המלחמה. אחרי החיסול, הבנתי שכיום יש משת"פים גם בקרב אנשי החיזבאללה, אז כנראה המידע הגיע משם.. ומזג האויר, מחר הולכים לעשות סקי אצלינו הבנתי או שגם זה יתברר בגדר השערות
אחלה יום מוחמד...

joro

New member
תבואי אלינו ביום שלישי יהיה שלג אני...

אני אשמור לך קצת בפריזר כך כשתבואי אני אוציא לך את השלג ותעשי עליו סקי

respecta1

New member
וויז נשמה להרגע :)

אנחנו חיים בעולם צבוע ומגעיל לא חדש, פשוט לשים את התחושה הזו באש קטנה ולהנות מהחיים :) חיזבאללה שמיזבאללה..שלא יזיינו בשכל..

mike00

New member
ידיעה שהתקבלה זה עתה...

פקקים כבדים צפויים בכניסה לגן עדן,התקהלות שאהידים צפויה לחסום את כל הכניסות,המשטרה מבקשת מהציבור לא להגיע לשערים בימים הקרובים מחשש לאסון בשל הצפיפות הגבוהה. ומבזק כלכלה קצר לסיום,מחסור כבד בבתולות עקב ביקוש גבוה מהרגיל,מחירן של המנוסות והשחוקות צפוי להרעיף שחקים אם לא יוזרם מלאי חדש. כל זאת מפי כתבנו מאיר דגן,נחזור אליכם עם עוד דיווחים בשעות הקרובות.

למעלה