בוקר טוב אנשים

בוקר טוב אנשים ../images/Emo42.gif

מצטערת שלא הייתי פה אתמול,בבזק החליטו שקווי ה ADSL זקוקים לשיפור תדמית,וניתקו אותנו אתמול המאינטרנט....אז לשם שינוי קראתי ספר...אגב,מומלץ בחום, "הטאו של פו". אני אשתדל במהלך היום לענות על כמה שאלות שנשאלו ולא נענו,כגון גראס ואפילפסיה,אני אחפש לכם חומר קריאה בנושא,מקווה שאספק אתכם. מה שלומכם חוץ מזה? החום משבש את דעתכם גם? אני חושבת שהחום,ולא רק הוא,משמבש את דעתה של המדינה שלנו,אתמול לראשונה מזה המון זמן "הצלחתי" להתעצבן על הכבישים,כשנהג מונית שלא כל כך עניין אותו להסתכל במראות חתך אותי על הכביש במשך חצי שעה...גם כשציפצפתי לו,ואני לא מהמצפצפות,הוא לא הסתכל...פשוט סכנת נפשות לעלות על הכביש,לאנשים לא אכפת מה קורה סביבם...ואני נהגת מעולה (כן,אישה שיודעת לנהוג מצויין לשם שינוי,לוקחת המוני גברים בכיס הקטן כשמדובר בנהיגה...) וטפי טפי טפי ללא עבר של תאונות,ואני בהחלט מצליחה להימנע מתאונות בגלל אנשים טיפשים אחרים על הכביש...פשוט מדהים אותי מחדש כל יום מה קורה על הכבישים.... זהו,סתם מביעה עמדת בוקר...חח.. שיהיה לכם יום נעים וממוזגן,תשמרו על עצמכם. יום כתום

0g30

New member
למרות שאת מלכה ...קשה להאמין .....

קיימים כמה דברים בעולם המודרני שפשוט לא נועדתם בשבילם , אחד הדברים האלו זה מכוניות ונהיגה , מאחר ועד לפני 30,40 שנה נשים לא נהגו , פשוט התחלתן ללמוד אחריינו בגלל זה אתן מפגרות בחומר הלימודים , חכי עוד מאה שנה......... ממשרתך הנאמן .....בהרבה הומור ואהבה.....

טוב,אתה לא משאיר לי ברירה

תחרות רייסים... בליינד אני לוקחת... ואגב,כל תאונות הדרכים שעשיתי בחיי הקצרים,קרו בגלל הגבר שאיתו נסעתי,כלומר,הגבר נהג,לא אני...ושלא תחשוב שאני עשיתי איזה מעשים מגונים בזמן הנהיגה,חס וכרפס... אני הוכחתי את עצמי כבר,כל החברים הגברים שלי אמרו לי שאני נוהגת כמו גבר... ים של הומור ויותר אהבה...

0g30

New member
עזבי רייסים תחרות אורבנית אני מציע

שעה חמש בצהריים כל אחד מאיתנו יקבל מספר משימות ולוקיישנים אליהם הוא אמור להגיע במינימום זמן שפשופים ודפיקות , בכל לוקיישן עליו למצוא חניה ולהישתחל בין מכוניות ע"י דחפתם קלות ...... אם כבר בתחרות עסקינן אז כבר ......ללחוץ על הגז לצערנו כולם יודעים.... ושוב מלכתי האהובה אני מקווה שעזות המצח לא תביא להוצאתי להורג........ מנתינך הכנוע ..........

א נ ש ל

New member
הממממ...אוג.....

אתה מותח פה חבל דקיק.... אין לי בעיה עם ת"א ואני מחנה שם חופשי חודשי בכל חור קיים.... אתה יודע,,הכללות זה לא דבר יפה...יש גם יוצאים מן הכלל,ואני יוצאת מן הכלל שקובע שאישה לא יודעת לנהוג... כבר אמרתי לך שאני מיוחדת???? חחח

תרגיש חופשי אחי...

כחומר ביד היוצר.... ההסבר יבוא בהמשך הדרך.... חוץ מזה,עוד לא חלקת איתנו את פניני הידע שלך בנושא שלנו...

0g30

New member
את פשוט לא עוקבת ............

אני שוזר פנינים בכל רחבי הפורום ......נהייתי הגורו הבלתי מעורער של כל בני העשרים ושאלותיהם ..........פשוט קל לי פה מדי אני צריך מישהו שיאתגר אותי.......... אני מבקש למרות תפקידייך המלכותים הרבים .....אני מבקש לעקוב .....

למעלה