בוקר טוב אנשים

THE WIZARD 55

New member
בוקר טוב אנשים

פורים בפתח..איזה כיף, אוהבת לראות את כל הקטנים מחופשים, השנה קניתי רק 2 תחפושות, בראץ ובייבי כלה ברבית.. שתהיה הכי יפה בגן... שיהיה לכולם בוקר טוב.

מוחמד5

New member
בוקר נפלא

כבר יש הרבה אוזני המן בעבודה... צפויה עליה במשקל.

THE WIZARD 55

New member
אכלתי כמה אוזניים עם פרג

וכמה מעמולים, ועוד כל מיני דברים שלא יודעת מה שמם.. הכי טעים זה הקוקוס...אךךך.. ואני צריכה להעלות איזה 2-3 קג...חייבת!

בוקר טוב לך חמודה

מתי חנוכה???

ינשוף4

New member
אכן, חג נחמד.

בהסתיגות- כל הפירוטכניקה המיותרת! משגעים את הכלבים, מסכנים (פיזית) את הילדים שמשחקים בזה, ולדעתי, במדינה עם מתיחות בטחונית כמו כאן- אין לזה מקום.

THE WIZARD 55

New member
אתה צודק, כבר כמה ימים שאני שומעת

את הנפצים האלה, וזה מבהיל, גם את הילדים. ישר חושבים על פיגוע או טיל.. וכל הקפצונים, הנפצים צריכים שיעלמו מהמדפים.. שים לב שכל התחפושות חייבות להיות עמידות בפני אש אבל לא נראה לי שזה עוזר..

THE WIZARD 55

New member
הולך להיות רע מאוד?

מגמות מדאיגות עוד יותר ישלטו בטווח הבינוני והארוך: עם התייקרות מוצרי המזון ייפגעו השכבות החלשות באופן אנוש, והשכבות הבינוניות ייאלצו לרדת ברמת החיים. מי שמאמין שנבואות זעם אלה מופרזות - שיצעד קדימה ויציע פתרון לבעיות המצטברות והולכות. לעת עתה נראה שמי שממונה על הפתרונות לא בדיוק יודע מה לעשות.

מוחמד5

New member
../images/Emo124.gif איך שכחנו את משההההההההה

משה מהישרדות בתוכנית האחרונה שלח לנו ד"ש, ראיתם !!

מוחמד5

New member
בחיאת רספיקטה ../images/Emo124.gif

לא התרגשת כשמשה שלח לנו ד"ש , ודווקא בפרים טיים ,בתוכנית הכי נצפת , מה דעתכם שנזמין אותו להתארח אצלנו בפורום, בעצם אולי אירוח מצולם,אוליייי בעצםםם... לא נארח אותו, אולי בעצםםםםםם כן נארח.... אולי.....

למעלה