בוקר טוב אנשים !!

johny3guns

New member
בוקר טוב אנשים !!

היה משהו מעניין בליל אמש ? היום יש לנו משדר, מי נראה לכם יועמד להדחה ?

מתכNET

New member
עדי ממשיכה ללעוס כמו פרה

זה פשוט מזעזע אותי איך שהיא אוכל הגברת.

tapuzo

New member
שיחות המקובלות ליהי-קרן ואז ליהי-דני-קרן

מיד אעלה את הפרטים.. מסתבר שקליקת צפוניות דיברה בחופשיות רבה על מה שקרה עם איתן כולל הרכילות הכי מרושעת בין קרן לליהי במיטה על כל הבנות האחרות שלושת מזעזעות.. זה נורא כמה שהן שונאות את הבנות האחרות

didush100

New member
דני חברה שלהן וסיפרה להן מה היה

והן הכי פירגנו לה והיא סיפרה על כמה איילת קינאה בה וקראה אותה לסדר והיא גם אמרה שקיבלה פרצופים על מה שקרה לה עם איתן ראיתי את כל השיחה חבל לך על הזמן

didush100

New member
ליהיא אמרה שהיא מפחדת להיות מועמדת וללכת

כי היא מרגישה שאיתן לא ממש מכיר אותה וידיח אותה

didush100

New member
בוקר טוב מיצוש../images/Emo140.gif

מרגיז שאנשים מחפשים בכח איפה שאין לא ברור לי מה הקטע

didush100

New member
יהיו יותר מ-2

השאלה כמה איתן יוכל להציל ההפקה משנה כל שניה את החוקים אז אי אפשר לדעת

הם לא ברורים אם החוקים

כל הזמן משנים אותם והכי מצחיק שהמנחים אומרים לאיתן שהצופים יודעים מי תתאים לך.

didush100

New member
הכל שם הזוי

ותשימי לב מי מקבלת הכי הרבה זמן מסך מאז ההודעה שלהם לפי הסדר דני אתי איילת ענבר עדי אורטל לירון ליז ענת קרן ליהיא לינוי

didush100

New member
בדיוק../images/Emo127.gif../images/Emo13.gif

אני ממש אתבאס אם קרןן תודח, ליהיא תלך די מהר לדעתי כי היא לא דומיננטית ולא תפתח כלום עם איתן. כמובן שלדעתי כל ההדחות שייכות להפקה ולא לסמסים

tapuzo

New member
ליהי סיפרה לקרן שליז אמרה שהיא נגררת אחריה

ליהי סיפרה לקרן במיטה שליז באה ואמרה לה שחבל שהיא נגררת אחרי קרן כי הצופים לא יזכרו אותה ויצביעו לה כנראה שזה נכנס לליהי חזק לראש ונקבל ממנה כל מיני נסיונות התבלטות בקרוב..

tapuzo

New member
השיחות אמש: טוב אז ככה...

קרן וליהי התגפפו במיטה והתלחשו על איילת שחיה באילוז' שייצא משהו בבית איתה, שהבעיה שלה שנכנסה וחשבה שבכמה פוזות סקסיות תפיל את כולן ליז - ללא ספק השנואה העיקרית שלהם בבית ובטוחות שהיא עושה הצגות ואין בה שום דבר אמיתי עינת - נגררת אחרי איילת, בשיחה הבאה עם דני אומרות לה שעינת אם הייתה בקבוצה שלהן ולא נסחפת אחרי איילת הייתה "מתקדמת וצוברת מעמד של כח" אורטל, לינוי - עלו על הסיפור שלהן עם עם הבנים האחרים כדי שישיפיעו להשאיר אותן, עוד מהשנואות הקבועות שלהן ובטוחות שלינוי תעוף דני - בטוחות ששרפה את עצמה והתקדמה מהר, לא הטייפ של איתן ושהוא ידיח אותה לקראת הסוף כי הן האיכותיות בבית קראו למה שקורה 'סלט ביצים' ומבינות שכל הסיפור עם דני זה דבר מתוכנן ומתוזמן היטב משיקולי ההפקה לייצר דרמה בבית ענת - משחק אותה 'גודי גודי' כדי לא לצאת רע עם אף אחד ואין לה מספיק אישיות מלבד 'נחמדות' ענבר - לצערה הפכה גרופית של איילת ונמחקת.. קרן סיכמה שדווקא הבנות שהראו קינאה וכעס על מה שקרה בנשיקה עם דניאל הן גם אלו שהוא יודע שלא מתאימות לו ממילא. אתי - 'הכי שקופה בבית'. מתפקדת כצומת רכילות בין כולם. בן - מנווט טוב בתוך כל האינטריגות וקורא את המהלכים של איתן לכן צריך להתחבר אליו כי דרכו יודעים מה מתוכנן בצד השני. הן לחוצות מלגור עם שאר הבנות ורגילות לגור לבד ומקנאות במגורי הבנים בשקט שלהם ולא עם 12 בנות.. לאחר מכן ב-3 יצאו לעוד סיבוב בליסות וסיגריות בחצר עם דניאל עליה ריכלו רבע שעה קודם, קליקת המקובלות של הבית נוצרה לה. דניאל סיפרה שחלק מהנכונות שלה לשתף פעולה עם איתן נבע מהרצון שלה לברוח ולהתרחק קצת ממה שקורה בין הבנות ולהכנס אליהם לחדר..פ'סדר.. טענו שהנחמדות של ענבר מאפשרת לה להיכנס מתחת לציפורניים.

didush100

New member
../images/Emo6.gif../images/Emo6.gifתפוזו הצחקת אותי

זה ממש לא מה שהיה אין לי מושג מה שמעת שיכתבת יפה את השיחה קודם כל השיחה נעשתה בנוכחות דני אז הן לא ריכלו עליה אלא דיברו איתה הן לא אמרו מילה על אתי הן אמרו על איילת שהיא בסרטים על איתן(כפי שכולנו רואים) ושהיא מקנאה ומנסה לערער להן את הביטחון דני אמרה שקיבלה רוח צוננת מהבנות בבית בגלל מה שקרה לה עם איתן וקרן וליהיא פירגנו לה ואמרו לה שלא תתיחס לאף אחת ואם זה יקרה לה עם איתן זה יקרה לגבי ליז הן אמרו שהיא בלבלה ליוני את המח אתמול ושהיא הסטרית מדי בתגובות שלה ענבר באמת תתפספס בבית כי היא הפכה לפסיכולוגית של איילת ומושפעת ממנה על אורטל הן אמרו שההתנהגות שלה מוזרה ולא ברורה להן והן לא מבינות מה היא רוצה מהן שהיא משחקת את המשחק טוב מאוד אני לא רואה שום בעיה במה שאמרו ומסכימה עם כל מילה העובדה היא שקרן ליהיא ודני חברות טובות יש להן חיבור מצוין הן סומכות אחת על השניה וזה טבעי לדבר בבית כזה.

tapuzo

New member
את מערבבת בין שתי שיחות

הייתה שיחת לחשושים במיטה שנמשכה כחצי שעה לפני שיצאו לאכול עם דני את המוח והנשונשים בחצר.. את מה שרשמתי הן אמרו במסגרת הלחשושים שלפני השיחה בחצר, אולי את לא הקשבת..

למעלה