בוקר טוב אנשים...

בוזיקית

New member
בוקר טוב אנשים...

שמתם לב לשעה? עכשיו 3 וחצי לפנות בוקר. עוד שעתיים וחצי צריכה לקום, אך קשה לי שוב ללכת לישון. מין ריטואל מעצבן שחוזר על עצמו ללא רחם. עכשיו אני מודאגת בגלל אלין - הייתי בבלוג טי וי שלה, והיא פתאום נעלמה (אלין, אם את קוראת, צרי קשר) ואנשי הצ'ט נותרו המומים. אם מישהו יודע משהו - נא ספרו זאת כאן. שנית בילי - הוא שוב נעלם. למה? מדוע? בילי - אם אתה קורא בבקשה תגיב, שדר לנו אות חיים. אוהבת את כולכם ומייחלת ללילות לא לבנים שיגיעו במהרה בימינו אמן... שיהיה בוקר טוב לכולם, ויום יותר טוב מזה שעבר... שלכם,

אריה1970

New member
בוקר טוב בכל אופן

אצלי היום הזה התחיל מאד רע ונראה לי גם שככה זה ימשך. סתם אין לי מצב רוח ואני מצוברח ממשהו. שיהיה לכם אחלה יום.

אריה1970

New member
למה דברים צריכים ללכת קשה כל כך?

הכל חייב להיות כל כך קשה?? החרדה שלי כרגע היא כזו: שכן אני אפגוש אותה , והיא תראה איך שאני חי, איך שאני מתנהג, ואולי היא לא תרצה? ואני יודע שהיא פשוט תברח. הרבה מחשבות רצות לי בראש שאולי אני לא מספיק טוב? אף פעם לא הייתי מספיק טוב אז למה עכשיו? ואני לא מדבר איתה מתוך התחמקות להתמודד עם מה שאני חושב ומרגיש. כי אם אני אספר לה באמת מה מפחיד אותי אני פוחד שהיא כבר לא תרצה אותי יותר. וזה לא רק זה, יש עוד כמה דברים שמטרידים אותי .והכל ביחד גורם לי אישקט.

מפגשים

האם אתה מדבר אריה, על מפגש עם חברה? או עם אמך? ואולי מילותיך נכונים גם למפגש הפורום שהוצע פה?? החשש שהמציאות תגלה דברים שלא היו גלויים במפגש הוירטואלי, ושאיננו יודעים איך הם יתקבלו בצד השני.

למעלה