בוקר טוב אנשי העיירה.

עופר37

New member
בוקר טוב אנשי העיירה.

אגב כבר כמה הודעות השארתי כאן ועדיין לא הצגתי עצמי: שמי עופר,גילי מצויין ליד,גר בצפון העיר,בוגר שפרינצק וקציר ורחובותי מוצהר. אז......... בוקר טוב ישראל.

מיאו

New member
בוקר טוב עופר

אני מיאו עוד מעט בת שלושים כבר כמה שנים תל אביבית אבל רחובותית מלידה עד גיל 23.... ההורים, אחי הקטן והכלבה טושית עוד שם
בוגרת כמה וכמה בתי ספר בעיר, לא הסתדרתי עם מסגרות. מכורה לנקניקיה של עמי (אוי נשמע רע) עדיין מקפיאה שקיות מיץ בקיץ ואוכלת קרמבו הפוך.

עופר37

New member
מיצי...

אם בנקנקיות עסקינן..אני הייתי מכור לנקנקיות של יהודה הגמד מהקיוסק שהיה ליד מגרש מכבי....ולגבי הקרמבו? אז רק הוופלה......

מיאו

New member
אוי כן !!!!

הנקניקיות של הגמד !!! אכן משובח. הייתי משלמת עכשיו חמישים ש"ח לנקניקיה בול כזאת לאכול לי ככה בעבודה.

מיאו

New member
מה יש שם היום ?

אגב אתה בסביבות הגיל שלי (נניח)... איםה מבלים ברחובות? איפה יש אוכל טוב? ומה יש היום במקום יודה הגמד?

עופר37

New member
ובכן מיצי

לבלות כיום.......אם בפאב עסקינן..ישנם שניים בלבד שאולי שווים.."לה-מורס ו.....אטמוס..." במקום יודה ..יש מרצפות אקרשטיין ..דהיינו מדרכה...חוצמיזה גמני פותח פאב אז יהיה יותר שווה מכולםםםםםםםם

מיאו

New member
יפה לך !!

למורס אני מודה שאני מכירה עוד מתקופתי. ואני מאוד מקווה שכשיפתח הפאב לא תשכח להזמין אותי לאיזו בירה אה?

עופר37

New member
ברור

לה מורס של ענת..חביב...וכשאני אפתח..אז זהו שזה קטע של רק מכסיקני..ז´תומרת על טהרת הטקילות והבירות שלהם...אוכל? כנפיים מלאות בשמן ותו לא..אה גם נאצ´וס

מיאו

New member
אמרת טקילה אמרת הכל

אני אלופת ההקפצות מה גם שכל מה שקשור באיזור דרום ומרכז אמריקה מרתק אותי... גם אחרי ביקור של כמה חודשים שם. יפה תכניס אותי לרשימת אלה שצריך להזמין אותם לפתיחה.

עופר37

New member
אחלה...

ראי עצמך V.I.P. מכירה את דודי מנוחין שלעת מצוא הדור מאן של להמורס? חבר ילדות......עובר לעבוד במחיצתי.....ייתן לך את ה"פס"

מיאו

New member
מכירה

מכירה בשם... מכירה הרבה אנשים ברחובות בשמות חלק בפנים. מעולם לא הייתי מחוברת לאנשים ברחובות... בעיקר למקומות... מגיל 18 אני מסתובבת, מסתובבת, מסתובבת.... נגמר לי די מהר מרחובות למרות שיש לי משם המון זכרונות יפיפ יפים יש לי שם גם כמה שריטות רציניות. עיר בתוליי עיר חטאיי שהשארתי מאחוריי.....

yoavl1

New member
היי עופר

תגיד, יש לך במקרה משהו להציע למי שלא שותה אלכוהול? איזו טרופית איכותית ככה? מיץ ענבים? משהו גוטה?
איפה אתה עומד לפתוח?

מיאו

New member
אני יכולה להמליץ לך ../images/Emo13.gif

בחורף זה קל: סיידר חם עם מקלות קינמון.... מעולה !!! בקיץ : כל השייקים של הפירות למינהם , יש כמעט בכל מקום. ואם אתה רוצה משהו טעים עם קצת אלכוהול... אז כמובן יש את הסיידר האחכוהולי, או ליים אלכוהולי מכל הסוגים. ויש קפה סתם קפה
נשיקות.

עופר37

New member
יואב איש...

בית קפה ברל´ה ישמח להגיש לך הכל חוץ מאלכוהול וכמו כן ...אף דרך המשי..ממול ..ברח´ הרצל ליד פסאג´ גזית צד שמאל בחצר..מקום חביב ביותר

yoavl1

New member
ידוע...

אני הייתי שורץ ב"ברל´ה" לא מעט בתקופות מסוימות. כבר ציינתי שכשאני בא, אז אילנה כבר אומרת למלצרית מה אני מזמין...

עופר37

New member
יואב איש...

בית קפה ברל´ה ישמח להגיש לך הכל חוץ מאלכוהול וכמו כן ...אף דרך המשי..ממול ..ברח´ הרצל ליד פסאג´ גזית צד שמאל בחצר..מקום חביב ביותר

למעלה