בוקר טוב, אצלי לילה טוב...ושאלה..

Sharon_1

New member
בוקר טוב, אצלי לילה טוב...ושאלה..

האם קראתי נכון, שמי שמתחתן אזרחית בחו``ל (במקרה שלי ארה``ב), צריך להביא כל מיני אישורים מהארץ (משרד הפנים?). אם אני לא בארץ-איך אני יכולה להשיג אותם? חוץ מזה-רוצות שאספר לכן מה קורה עכשיו ב``דוסון קריק``? יש הרבה דברים מעניינים. חוץ מזה-קיטור קטן-כולם נוסעים לחופש-גם אני רוצה!!! אבל לא יכולה לפחות עד ספטמבר (סוף המבחנים), ואז אני משערת שאתחיל בתכנון החתונה ולא יהיה לנו זמן עד ירח הדבש. אוף!!! יללה, יום טוב לכן, לילה טוב לי ולצעירה שרון

*שיר

New member
אני אנסה לוודא את המידע אבל

מה שאני יודעת זה שבשביל להתחתן בחו``ל צריך להוציא ממשרד הפנים תמצית רישום, לתרגם אותה ולהחתים אותה ע``י נוטריון.זה למעשה מהווה אישור ששניכם רווקים. עד כמה שאני יודעת זה הנוהל לגבי חתונות באיטליה וקפריסין. אבל לחתונה בלאס ווגאס לא צריך שום דבר!!! פשוט באים ומתחתנים! ניסיתי לבדוק את זה עם בית דניאל והם היפנו אותי לשגרירות ארה``ב. אני אחזור אליך...

Sharon_1

New member
תודה רבה!!! זה יעזור מאד

אנחנו לא מתחתנים בלאס וגאס, אלא בעיריית LA.

אנחנו מתחתנים בלאס וגאס, ואתמול

התקשרנו למשרד לרישום הנישואין שם, והם אמרו שכל מה שצריך זה דרכון, 35$ ואחד את השני. שאלתי פעמיים בשביל להיות בטוחה. אבל זה רק לאס וגאס, כי אני חושבת שבמדינות אחרות בארה``ב זה שונה, אז תבדקי איפה שאתם מתכוונים להתחתן.

Sharon_1

New member
אם לא תהיה ברירה ניסע לוגאס

כולה חצי שעה טיסה או 4 שעות נסיעה. אבל כרגע אנחנו רוצים להתחתן בעיריית LA.

Sharon 1 בכל מדינה יש חוקים אחרים

אצלנו למשל יש חוק שצריך לעשות בדיקת דם לפני , להרשם בעירייה , לחכות 3 ימים (בכדי שהזוג יהיה בטוח במעשיו ולא יגיע שיכור) מתחתנים , ומקבלים את תעודת הנישואין 10 ימים אחרי החתונה. אין צורך בטפסים מיוחדים מהארץ ! בואגס המצב שונה- על המקום - הכל !!!! אל לחץ
בקשר לחתונה בארץ - אמא שלי הלכה עם שני עדים להעיד שאני רווקה , וכך קיבלתי תעודת רווקות . הרב שלנו הוא שכן של ההורים של שרורי, כך שאין לנו הרבה בירוקרטיה , הוא מסדר לנו הכל . מקווה שעזרתי
הצעירה

*שיר

New member
צעירונת, את מתחתנת פעמיים!?

או רק בארץ אורתודוקסי?

שששששששש ../images/Emo18.gif

אני לא מספרת לאף אחד , בכדי שהרגע מתחת החופה יהיה הרגע של כולם ! גם בשבילי...כי שמעתי על בנות שהתחתנו בקפריסין אזרחית ותחת החופה כלל לא התרגשו
אבל אני צריכה לסדר את עיניין הויזה שלי, כך שמבחית בירוקרטית החתונה פה יותר טובה. מה עוד אנו עורכים reception לחברים כאן (בוסטון) כי יש כאלה שלא יכולים לבוא לארץ - כבר 5 אנשים מגיעים במיוחד לחתונתינו לארץ !!!
אז יהיו לי 2 שמלות
אז הנה וידוי קטן - תפסתן אותי על חם... הצעירה

*שיר

New member
אני מחייכת.... ../images/Emo9.gif

זה כיף לעשות 3 חתונות (ושתי שמלות!!) ואת צודקת בענין החתונה בקפריסין. אנחנו תכננו לנסוע אוטוטו לקפריסים להתחתן וזה באמת היה קצת מבאס לחשוב שחוקית נהיה חודש נשואים בחתונה הרפורמית! (שהיא בעינינו החתונה האמיתית). בסוף, אתמול בלילה החלטנו לנסוע לקפריסין מיד אחרי החתונה בארץ. ובמקום זה קחת סתם שבוע חופש באוגוסט...

Sharon_1

New member
אנחנו כבר עשינו את הטעות

וסיפרנו שאנחנו מתחתנים כאן (אחרי ששאלו), אז כנראה נגיד שאנחנו מתחתנים כאן אחרי החתונה בארץ.

Sharon_1

New member
כמו שאמרתי לך -אצלינו אין את החוק

של בדיקת דם. אלא באים ונרשמים ומקבלים על המקום-משהו כמו בוגאס. אבל בעירייה. אין לי מושג אם צריך להביא טפסים כלשהם. בקיצור-אתם מתחתנים חתונה אורטודכסית דרך פרוטקציה, אז לנו אין הרבה סיכויים. או כמו שליאור אומר-לא רוצים, לא צריך.

זה לא צריך להיות סיבוך

חברה שלי התחתנה בארץ בזמן שהיא גרה בפריז אני אשאל אותה איך היא עשתה זאת הצעירה

שרון, גם לנו לא יוצא לצאת לירח דבש

צרת רבים חצי נחמה? לא כל כך. אבל תתעודדי- אני בטוחה שבעוד 25 שנה יהייה לכם ירח דבש פיצוץ

Sharon_1

New member
לא לא לא לא לא

אנחנו יוצאים לירח דבש, פשוט כולם נוסעים עכשיו לחופש, בלי קשר לירח דבש, ואנחנו לא יכולים. אבל החתונה - כרגע עוד כ"כ רחוקה, ואיתה גם ירח הדבש. אנחנו חושבים על תאילנד או הוואי או איי סיישל.

למעלה