בוקר טוב ארבעימים

בוקר טוב ארבעימים

איזה פסיכיאטר מגיע לבית משוגעים לבדיקה שגרתית ובאותו ערב מכיני המשוגעים מופע על במה, עולה משוגע עורם כולו ואומר שהוא התחפש לפצצה של 20 קילו מטען, בא השני שאחריו גם הוא ערום כולו ואומר שהוא התחפש לפצצה של 40 קילו, בא השלישי ואומר שהוא התחפש לפצצת אטום, לפתע לפני שהפסיכיאטר מצליח להבין מה קורה, כל המשוגעים מתחילים לנוס על נפשם, הוא לא מבין ושואל את אחד המשוגעים למה אתה בורח, אז ענה לו המשוגע, ראית איזה פתיל קצר יש לו ?

מורה אחת נכנסת לשיעור בכיתה ג' ואומרת לילדים שהיום הם ילמדו על תרופות, ומבקשת שייתנו דוגמאות לתרופות ולמה הן עוזרת, אחד מרים את היד ואומר אקמול, היא אומרת : נכון, ולמה זה עוזר ? אז הילד עונה : זה עוזר לכאבי ראש וכאבים בכלל, היא אומרת לו : יפה מאוד ומבקשת מהכיתה עוד דוגמה, דני מרים את ידו ואומר : ויאגרה, המורה ההמומה, שואלת אותו : ולמה זה עוזר ? אז הוא עונה לה שזה עוזר לשלשול, אז היא שואלת אותו : למה אתה חושב ככה ? אז הוא ענה לה : כל יום אימא אומרת לאבא שייקח ויאגרה ואולי החרא הזה יתקשה סוף סוף !

בלונדינית מגיעה לבקר את החבר שלה בביתו, ומוצאת אותו באמצע משחק עם הכלב."תראי איזה טריק לימדתי את הכלב היום",מתגאה החבר, "אני זורק לו עצם, נותן לו בעיטה בישבן, ואז הוא רץ להביא אותה". הבחור מדגים לחברתו איך הכלב מביא את העצם, ואז מציע: "רוצה לנסות גם?" "בטח!",מתלהבת הבלונדינית, "אבל אל תבעט בי חזק"…

יששששששששששששששששש דואק חזר

זה כאילו האירו את החדר באור גדול

בוקר טוב מותק

פ הילה

New member
בוקר טוב, ברוך שובך

משתתפת בפורומים אחרים (מתכונים תפירה וטלאים)
פה מציצה מידי פעם . אוהבת להתחיל את הבוקר , והכוונה לשעות הבוקר המוקדמות 4.30 עם הבדיחות של עופר ואחר כך מנסה "למכור " אותם לילדיי.
מאחלת לכולכם יום נעים.
נ.ב. עופר האם תחזור לכתוב טריוויה בפורום מתכונים???

ברוכה הבאה הילה יקרה

אשמח לקבל מתכונים שווים במיוחד דיאטתיים - וכמובן אשמח לשתף אותך גם משלי

ישששששש ההתקרצצות שלי עזרה

דואק...
געגעתי אליך...
לא בא לי להכנס בבוקר כשאתה אינך...
כבר כתבתי לך בפרטי והיתה בעיה בשליחת ההודעות אז בצר לי
הצקתי לכולם בעניין חחחח
שמחה שאתה פה}{

למעלה