בוקר טוב ארבעימים
שני ציידים מסתובבים ביער, ופתאום אחד מהם מתמוטט. הוא לא נושם, עיניו מזוגגות.
הצייד השני שולף את הטלפון הנייד שלו ומתקשר לשירותי החירום: "החבר שלי מת! מה לעשות?".
המוקדן משיב בקור רוח "אל תדאג. אני יכול לעזור. קודם כל, נוודא שהוא מת".
ברקע נשמעת יריית רובה. הצייד שב לטלפון ואומר "אוקי, מה עכשיו?".
שרלוק הולמס וד"ר ווטסון יצאו לכמה ימי קמפינג, בנו אוהל וישבו לאכול.
לאחר ארוחה דשנה ובקבוק יין טוב איחלו זה לזה לילה טוב ופרשו כל אחד לתוך שק השינה שלו.
כעבור כמה שעות מתעורר שרלוק, מעיר במרפקו את חברו ואומר לו: "ווטסון, הבט לשמים ואמור לי, מה אתה רואה ? "
"מיליוני כוכבים" - עונה לו ווטסון.
"ומה זה אומר לך ? " - חוזר ושואל הולמס,
ווטסון חושב לרגע ובמאמץ להרשים את חברו אומר: "מבחינה אסטרונומית, זה אומר שקיימים מיליוני גלקסיות וביליוני כוכבים",
"מבחינה כרונולוגית, אני משער שאנו מתקרבים לשעה 3:15 אחר חצות",
"מבחינה דתית, אני רואה שאלוהים הוא כל יכול ואנחנו יצורים קטנטנים חסרי כל חשיבות",
"מבחינה מטאורולוגית, אני משער שמחר נועד להיות לנו יום יפה ושמש נפלאה",
"ומה כל זה אומר לך - חברי הטוב שרלוק ?
" המתין הולמס דקה ואמר: "ווטסון, אני רואה שכל יום אתה הופך ליותר ויותר אידיוט"...
"גנבו לנו את האוהל !!!"
אישה עולה לאוטובוס עם התינוק שלה. הנהג פונה ואמר לה :זה התינוק הכי מכוער שראיתי אי פעם! איך את מוציאה אותו החוצה?
האישה המזועזעת הולכת במהירות למושבים האחוריים, מתיישבת ואומרת לאיש שיושב שלצידה בקול רועד:
הנהג כרגע העליב אותי
האיש אומר לה- גשי לשם ותאמרי לו שהוא אידיוט. קדימה, אני אחזיק את הקוף שלך בנתיים.

שני ציידים מסתובבים ביער, ופתאום אחד מהם מתמוטט. הוא לא נושם, עיניו מזוגגות.
הצייד השני שולף את הטלפון הנייד שלו ומתקשר לשירותי החירום: "החבר שלי מת! מה לעשות?".
המוקדן משיב בקור רוח "אל תדאג. אני יכול לעזור. קודם כל, נוודא שהוא מת".
ברקע נשמעת יריית רובה. הצייד שב לטלפון ואומר "אוקי, מה עכשיו?".

שרלוק הולמס וד"ר ווטסון יצאו לכמה ימי קמפינג, בנו אוהל וישבו לאכול.
לאחר ארוחה דשנה ובקבוק יין טוב איחלו זה לזה לילה טוב ופרשו כל אחד לתוך שק השינה שלו.
כעבור כמה שעות מתעורר שרלוק, מעיר במרפקו את חברו ואומר לו: "ווטסון, הבט לשמים ואמור לי, מה אתה רואה ? "
"מיליוני כוכבים" - עונה לו ווטסון.
"ומה זה אומר לך ? " - חוזר ושואל הולמס,
ווטסון חושב לרגע ובמאמץ להרשים את חברו אומר: "מבחינה אסטרונומית, זה אומר שקיימים מיליוני גלקסיות וביליוני כוכבים",
"מבחינה כרונולוגית, אני משער שאנו מתקרבים לשעה 3:15 אחר חצות",
"מבחינה דתית, אני רואה שאלוהים הוא כל יכול ואנחנו יצורים קטנטנים חסרי כל חשיבות",
"מבחינה מטאורולוגית, אני משער שמחר נועד להיות לנו יום יפה ושמש נפלאה",
"ומה כל זה אומר לך - חברי הטוב שרלוק ?
" המתין הולמס דקה ואמר: "ווטסון, אני רואה שכל יום אתה הופך ליותר ויותר אידיוט"...
"גנבו לנו את האוהל !!!"

אישה עולה לאוטובוס עם התינוק שלה. הנהג פונה ואמר לה :זה התינוק הכי מכוער שראיתי אי פעם! איך את מוציאה אותו החוצה?
האישה המזועזעת הולכת במהירות למושבים האחוריים, מתיישבת ואומרת לאיש שיושב שלצידה בקול רועד:
הנהג כרגע העליב אותי
האיש אומר לה- גשי לשם ותאמרי לו שהוא אידיוט. קדימה, אני אחזיק את הקוף שלך בנתיים.