זה ברור שכולם עכשיו מתנפלים על גנץ במיוחד לאור הסקרים
המחמיאים . אבל אלה סקרים של היום שאחרי ואין לסמוך עליהם. הליכוד ממשיך להגיד שגנץ הוא שמאל בבחינת שמאל פסול, אבל אם הוא לקח לצידו את יעלון ואת האוזר והנדלר שהם ימנים קיצוניים של ממש אז איזה שמאל הוא? ואיך הוא מדבר על שני עמים כשהאנשים האלה לצידו. כנראה שבכל זאת מתחנף לימין כי חושב שמשם תבוא לו הישועה. כדאי להמתין כמה ימים ואז רק אז לראות לאן נושבת הרוח.
של מעגלים. הקבוצה אתמול רוקדת מעגלים שעה וחצי, ואחר כך 40 דקות זוגות, ושוב מעגלים. מתעדכנים בינתיים גם בשירים החדשים, ולשנן ריקודים חדשים פרושו תרגול למוח. אני ממליצה לך. לחפש לך קבוצה בעפולה?
כי בני הזוג שהיו לי לא אהבו לרקוד..גם בעלי שנא את זה.הוא בכלל אדם של בית
וכך אנו היינו בשבייל הבנות .הוא עבד ללא הפסקה ואני אמורה לגדל את הבנות.
כך נהוג אצל "הספרדים"למרות שנולדו בארץ.ואני בגלל שרציתי שלום בית ושקט הסכמתי למה שהבעל אומר כך גידלו אותו .ואני אהבתי אותו והסכמתי לא לחזור חעבודה לאחר שביתי הראשונה נולדה.טוב שהבנות לא הלכו בדרכי אביהם.
אני כל הזמן אמרתי להם- תהיו עצמאיות אל תהיו סמוכות לבעל..וכך זה כל הזמן.4 אחראיות לחייהם בשיתוף עם הבעל..בזמנו ללכת לריקוד זה כדי למצא מהצד בן זוג...ואני כמו טמבלית עשיתי מה שהוא אמר...לקח לי הרבה שנים לשנות את דרכי.
אבל זה הגיע מאוחר מידי...היום שנינו קובעים לא רק הוא...מידי פעם אני מצטערת שלא היה לי כוח "להתמרד".