זו העלבה.....
1.
השוטר אזולאי היא פארסה על שוטרים, ולכן במשטרה הפסיקו לנגן את הנעימה בהוראת דיכטר שאמר שלא יתכן לנגן נעימה מסרט ההופך את השוטרים לעלובים, כי זה לא נכון, ואני בטוח שאחרי 30 שנות שירות אני יודע על מה אני מדבר.
(האדם היחידי שהיה כזה היה חמי ואני לא מכיר עוד מישהו שהיה כזה).
2.
החוק קובע להציב תמרור (איסור,הוריה,אזהרה, הודעה) בנושא איסור חניה, אין בחוק חובה לסמן אבני שפה. אפשר להציב תמרור שהוא שלט על עמוד, לצבוע אבני שפה, או גם וגם.
3.
יש כ-30 חוקים העוסקים באיסור על העמדת רכב במקרים ונסיבות או מקומות שונים, רובם המוחלט ללא שום סימון ו/או תימרור אלא רק האיסור שבחוק.
4.
אבני שפה אינם חובה לפי החוק, אז מה יצבעו אם אין אבני שפה ? אז מותר ???
5.
בהגדרות תקנות התעבורה:
"תמרור" - כל סימון, אות או איתות לרבות רמזור, שקבעה רשות התימרור המרכזית ואשר הוצב או סומן על פי הסמכה או על פי הוראה מאת רשות תימרור כדי להסדיר את התנועה בדרכים או כדי להזהיר או להדריך עוברי דרך".
משמע- תמרור הוא כל סימן, בין אם אבני שפה צבועות, שלט הוריה/איסור/הודעה, רמזור, או כל סימון על פני הדרך (כביש).
לא כתוב בשום מקום בהנחיה (חוק) להצבת תמרורים (558 עמודים, 934 תמרורים חוץ מעוד 130 תמרורי מידע) שחובה לסמן אבן שפה וגם להציב תמרור.
רשות התימרור המקומית היא שקובעת אם יהיה תמרור שלט על עמוד (חניה אסורה [432] או עצירה אסורה [433]), או אבני שפה צבועות או גם וגם.
6.
תמרור האוסר חניה או עצירה, תופס עד הצומת הקרוב או עד תמרור המבטל אותו (434).
7.
א. אבני שפה שחור לבן 816 - הדגשת אבן השפה.
ב. אבני שפה אדום לבן 817 - חניה מותרת לרכב ע"פ דין (רכב בטחון,הצלה וכו)
ג. אבני שפה כחול לבן 817 - חניה מותרת על הכביש או על המדרכה לפי היתר לפי תמרור 439 (הודעה) 626 (חניה מותרת על הכביש וחלק על המדרכה לפי תמרור הוריה), 627 (סוף היתר חניה).
הבאתי את כל זה על מנת שיהיה אחת ולתמיד לאנשים הסבר בנושא הזה ולא שכל אחד יפרש את הפרשנות שלו בהתאם לאמוציות ובלי קשר לחוק.
למי שזה לא מוצא חן בעיניו, שיתכבד ויפנה לרשות התימרור המקומית באיזור מגוריו ולבקשם לשנות את מה שלדעתו מצריך שינוי.
אבל זה ברור שאף אחד לא עושה דברים כאלו, רק מקטרים, קיטור שאין בו שום ערך.
כנ"ל לגבי ההתנהגות של השוטרת אם זה נכון.
לכתוב בפורומים זה חסר ערך וברמה של רכילות. כדי למנוע תופעות שליליות יש לפעול. כן, לפעול. להגיש נגד השוטרת תלונה (אין איסור לחנות על שתי חניות ביחד, אבל יש איסור על חניית נכה למי שאיננו נכה, אלא אם מדובר בביצוע תפקיד).
מי שצילם ופרסם את התמונה, עשה כאן משפט שדה בו לא ניתן לשוטרת להגיב, שזה הדבר המינימלי במדינת חוק, רק עשו לה שיימינג באינטרנט שהוא עבירה פלילית.
אבל אף אחד לא הגיש תלונה נגדה כיוון שאו שכל מי שנוכח באירוע כזה הוא פחדן, או בטלן, או סתם לא איכפת לו, אבל יש לו זמן לצלם ולהפיץ את הצילומים.
ואלה שלא מתלוננים, הם אלו שגורמים שאם יש תופעה כזו היא לא תיבלם.
השוטרים לא חיים באויר, אלא בתוך הציבור - ותחשבו על זה.