בוקר טוב. אתמול הייתי באו איי רמת גן.

מינהר

New member
בוקר טוב. אתמול הייתי באו איי רמת גן.

היתה קבוצה די קטנה. אבל היה נחמד. בערב, שעה 2000. ומצאתי חניה. די לחוץ נהיה שם עם החניה.

צהריים טובים

אני לא יודעת מה לכתוב, קשה לי להתרכז, היום הרשיתי לעצמי לישון קצת יותר,
כשאני במיטה, הרגל פחות כואבת, המטפל היה והלך, האופטלגין קצת משפיע,
אבל אני לא רוצה להגזים איתו, אז אני לוקחת רק כשממש הכאב בלתי נסבל,
מינה, אם אני לא טועה, זאת הקבוצה היחידה שמתקיימת בבית או,איי במשך
השבוע, חוץ מהקבוצה של שבת בבוקר, חבל, או,איי מתכווץ, נחמד מצדך
שאת ממשיכה ללכת לפגישות.
אדזה, תמר שלחה לי הודעה בווטסאפ, העברתי את ההודעה לך ולכמה חברות,
לפי בקשתה, אם יש לך ווטסאפ, תראי שיש לך שם הודעה ממני ושם תראי
את ההודעה של תמר,אם אין לך, כדאי שתבקשי מהצאצאים שיסדרו לך,
כל זה כמובן אם יש לך סמרטפון, כי בטלפונים הישנים אין.בעניין הסדין החשמלי,
אני מאד שמחה שיש לך בטחון בזה, לי אין.

למען סדר השרשורים

אני סתם כותבת משהו, כדי להעלות לראש הרשימה את השרשור של היום,
אנא, רחמו עלי, שימרו על סדר השרשורים, זה משגע אותי,
דרך אגב, אתמול היו תגובות לא נעימות של העברת ביקורת על הפורום שלנו,
בפורום אחר, משתי מנהלות של קבוצות מקבילות, לא אהבתי את זה והגבתי,
במקום להעביר ביקורת, אפשר להצטרף ולהכניס עוד תכנים לפה, מבחינתי
זה יתקבל ברצון.

הדסהש1

New member
היום נסעתי עם יפעת ביתי למרפאת פה ולסת בבלינסון.

מה לומר אין כמעט מקום חניה.מחוץ וגם בתוך בית חולים .הסתובבנו עלינו וירדנו כדי למצא חניה.עד שמשהו יצא ואנחנו נכנסנו.מזלי שהיא היתה איתי אני הייתי מאבדת את הראש.הולכים הרבה מחליפים מעליות ואני התבלבלתי כבר.לא רגילה לזה .התרגלנו לתל השומר שרוב המרפאות נמצאות בבניין אחד .גם שם יש הרבה הליכה במזדרונות.גבר ראשון אמר לי שיש לי חור גדול בשן.אולי הכאבים היו בגלל זה או שזה חלק מהמחלת המפרקים.אמר לי לאכול ארוחות קלות רכות.וללכת לרופאה מיוחדת למפרקיח הלסת שעובדת בבלינסון החצי רפואה פרטית 258 שקל לביקור ראשון...והתור הקרוב בסוף אפריל..ככה זה עובד.בבית חולים יש רפואה פרטית לחברי קופות חולים...אומרים מה לעשות שהיא כמעט היחידה.אז נלך ונראה...בקשר לקבוצות של המשקל.אני כבר לא הולכת .הייתי בכנמה.יודעת את הכללים .משתדלת לךשמור ולהקפיד.הבעיה שלי שאנני יכולה ללכת ולעשות ספורט...

מינהר

New member
הערב אני הולכת להרצאה של צבי יחזקאלי

בהיכל התרבות אצלנו. סיכום השנה במזרח התיכון, האם מצבנו טוב יותר מלפני שנה.

מינהר

New member
ציפי, את צודקת בעניין הקפדה

על השרשורים, וגם בעניין בקורת מיותרת על הפורום. כולם מוזמנים להעשיר את הפורום בחוויותיהם ודעותיהם. ואפילו הטרולים יכולים לחזור בתשובה ולהיות עניניים.
בעניין או איי- האו היה מוצלח מאוד, וחבל שהתחסל בגלל כוחניות של אישה זו או אחרת. יש קבוצה גם ביום ששי ב1530, הבייבי של חברתך תיקי.

אדזה 900

New member
הקבוצה שלנו

ציפי ומינהר ,לא קיים אדם שטוב לו בהכל,קיים אדם שרואה הכל בטוב.אני אוהבת להשתמש במשפט זה מידי פעם ולזכור אותו בעיקר במפגשים חברתיים .והפורום שלנו הוא מפגש חברתי איכותי עם אנשים איכותיים שלא מחפשים לפגוע באף אחד ולא להעביר ביקורת על אף אחד לא בפניו ולא מאחורי גבו.מי שעושה את זה פשוט רוצה להעלות את החשיבות העצמית שלו על חשבון החשיבות של מישהו אחר .אנשים יכולים לרצות לפגוע בי או בנו אבל אל להם לשכוח כי אין מושלמות בשום מקום ובשום אתר ,ומה שמוצא חן בעיני יכול לא למצוא חן בעיני מישהו אחר וזה בסדר,גם אני כמוכם ניסיתי לטייל במקומות שונים ועפתי בחזרה לפורום שלנו כי מצאתי בו חמימות והתייחסות של אנשים אכפתיים בלי יומרות של גדלות ,רק הבנה ואכפתיות אמיתית.אני מאמינה שעם הזמן עוד חברים יימצאו בו עניין כפי שהוא מעניין אותנו.נאחל לעצמנו בריאות טובה כדי שנוכל להמשיך במתכונת זו ולא להיפגע מביקורת אינטרסנטית,מכאלה אני משתדלת להתרחק,זה לא יפה ולא חברי.

סימאורה

New member
לילה טוב ליום שלישי, ותחילת יום ד‘

חזרתי משדרות, עם חששות, הרעשים
שדווח בחדשות מצידו השני של
הרחוב שבני גר בו . שדרות מלאה מגוניות על יד כל תחנה ובגני שעשועים מציאות
עגומה לחיות בה, אבל הם אוהבים את העיר והאזור ולא רוצים לעזוב אותה,
ציפי בקשר לשירשורים את צודקת,
אני משתדלת לשמור על זה ובקשר
להעברת בקורת עלינו בפורומים אחרים
זה חוסר טקט משווע ואפילו מעליב
ומי שעושה את זה מקטין את עצמו
ואם הוא עושה זאת לנו הוא יעשה זאת
לאחרים. ציפי כולי תקווה שכאבייך
יעברו, וגם את מינהר עם כאבי השיניים
הדסה אני מקווה שגם את תמצאי פתרון
לכאבייך והליכתך. גם לי יש פעמים שיש לי סימנים כחולים, כנראה גם ממכות מחפצים, איך? לה‘ פתרונות, אדזה אני שמחה שנהנת מהרצאתו של צבי יחזקלי,
בכל אופן לכל בנות הפורום הרבה
בריאות ולילה טוב והמשך יום טוב מחר.

למעלה