בוקר טוב, אתמול חלפה כן סערה

nbrosh

New member
בוקר טוב, אתמול חלפה כן סערה

הצטערתי מאד לקרוא חלק מההודעות שנכתבו כאן. לטעמי, למרות שזה טים וולונטרי, למרות שזה פורום וולונטרי, עם מנהלת מובחנת: אין מקום לסלק או לגרש אנשים. יש מקום לבירור, לתשאול, לחידוד הכללים, להצהרת כוונות, לשיתוף פעולה. החנויות הוותיקות, המצליחות, חשובות כאן מאד. מי שבצעה עבודה וקצרה פירות וחולקת כאן את דעתה, חשובה לי מאד. מקווה שהרוחות תירגענה והמנהלות תוכלנה לחשוב ביתר בהירות איך להמנע מסערה כזו בעתיד. לטעמי, יש לבטל את הסלוק החד צדדי. זה אקט שנעשה בלהט רגע ומתוך כעס. מיש וותרה על התגית - בבקשה. מי שלא וויתרה ורוצה עדיין לשאת אותה, בבקשה. אני חושבת שכעת ברור לכולן מהם התנאים לכך. לשיקולכן.

גאיליי

New member
נעמה זו לא פעם הראשונה שזה קורה

אני מגיעה לכאן במקרים חריגים כי קצתי ב"חנויות המצליחות האלה" שכל פעם מחדש מעכירות את האוירה. גם לי יש חנות מצליחה ובעבר תרמתי כאן "לא מעט" ותודות לאותה קבוצת בנות אני כבר לא עושה זאת. אני באופן אישי אשמח לא לראות את זיו פניהן פה אבל גם אין לי בעיה להמשיך לתרום מזמני במקומות אחרים.

nbrosh

New member
חושבת שזה טבעי שחנות מצליחה פחות נוכחת כאן

למרות שבאופן אישי אני תמיד שמחה לראותך. אשמח (כולנו נשמח) גם לקבל ממך משנה סדורה לדרך שעברת. עדיין, נשרתי עם תחושה קשה שכמה תינוקות טובים נשפכו עם המיים.

אלונה114

New member
מדהימה אותי המהירות שבה את מעיפה מפה

בנות שכל כך תרמו לפורום הזה! בנות שלהן אני ועוד רבות, חבות את התפתחות החנויות שלנו!!! במקומות גדולים ומצליחים בהרבה קוראים לזה "בריחת מוחות"!! שם עושים ה-כ-ל על מנת להשאיר אותם !! כולל בונוסים ענקיים, משכורות עתק והטבות מפתות!!! פה הבנות האלו, בהתנדבות, עזרו ותרמו ים של מידע! וכלאחר יד את שולחת אותן למקום אחר!! אני מניחה שזאת מכיוון שאת בעצמך חנות מצליחה שלא נזקקת לתשובות ולידע שלהן, אבל אל תשכחי שיש כאן הרבה מאד בנות שתשארנה ללא תשובות לשאלות חשובות!!! ואת ההצעה שלך לעזור... קודם עושים אח"כ מדברים ! וגם, נניח ותתרמי לנו מהידע הרב שלך, לעולם לא תצליח אחת להחליף רבות כל כך, הן מבחינת זמן והן מבחינת ידע!!! מבחינתי להעיף אותן זה חוסר אחריות וגסיסה של הפורום הזה שאני מאד מכבדת ואוהבת!!! ועוד דבר: קראתי את השרשורים המדוברים ואני חייבת להגיד שחוץ מירידות אישיות לא ענית ולו תשובה עניינית אחת!!!! אני מאד שמחה לראות שנעמה, אותה אני מעריכה, מבינה שאי אפשר לתת להן לברוח!!! מאד מקווה שהן תמשכנה לתרום לכולנו !!!!

גאיליי

New member
בניגוד למה שאת חושבת אני קודם עושה ואח"כ

מדברת, את יכולה ללכת לקרוא קצת בארכיון של הקומונה. אבל גם אין צורך שתהיי כל כך מוטרדת, הן לא תעזובנה כל כך מהר :)

לא הבנתי למה את מרמזת

רב הבנות שמדובר עליהן הן ותיקות שנמצאות בקומונה מימיה הראשונים ותרמו, עזרו וקידמו רבות את כולם. אני לא כל כך אוהבת את הנסיון לתייג כל מי שמתלונן כמחרחר ריב.

nbrosh

New member
הי אלונה, כתבת אלי?

כואב לי מאד מה שקרה כאן הלילה. אני מקווה שתעזרי לי להרגיע רוחות ולנסות לבדוק מה אפשר לתקן. בבקשה, בלי עצבים..

Lir20031

New member
בואי אזכיר לך נשכחות

הסתמכת היטב על דברים שכתבתי. אי אפשר לתאר בכלל את התרומה שלי לקומונה אז בואו לא נמהר ללכלך.

Lir20031

New member
וחוץ מזה, עדיף להגיד את הדברים בפרצוף מאשר

מאחורי הגב. את זה לא עשיתי. מן הטבעי והראוי בקבוצה, שיהיו חילוקי דיעות. יש להם מקום. בריחה מעימותים היא לא איזו מטרה בפני עצמה. אני מאוד שמחה שהחנות שלך משגשגת, זה תענוג לראות.

למעלה