בוקר טוב. אתמול נפגשתי עם חברה, שגרה בלונדון.

מינהר

New member
בוקר טוב. אתמול נפגשתי עם חברה, שגרה בלונדון.

עושה רושם ששוטפים להם שם את המוח נגד ישראל. כי היא שמה דגש על העוול שנעשה לערבים המסכנים. והיהודים לטעמה סתם רשעים. היה לי בלתי אפשרי לשמוע את זה. נורא קל להטיף מלונדון. מלחמות, פיגועים וטילים משכנינו הנאורים היא לא חטפה. לא היה לי נעים להציע לה, שתתן את הדירה היפה שירשה מהוריה בגבעתיים לערבים המסכנים, לתקן מקצת מן העוול שהיא רואה.

בוקר טוב

לא חזרתי, רק אני נכנסת באופן חד פעמי, כדי לספר לכם שאתמול התקיימה
החתונה של נכדי ניצן עם חברתו מזה 13 שנים בדיוק, שגם שמה ניצן, בעצם
מה שהיה אתמול זה כבר היה האירוע של הצהרת כוונות והצהרת אהבה,
מתחת לחופה עם קהל עצום וארוחה מאד חגיגית, את החתונה האמיתית,
עם חופה ורב וקידושין, הם כבר עשו לפני כמה שבועות ביום שישי אחה"צ,
לפני פסח, (בגלל שבזמן ספירת העומר לא עושים את זה,)
בחצר בית הורי הכלה, עם כמות מצוצמת של אורחים מניין +, הם אפילו
לא שיתפו את אורי ואותי, הסבא והסבתא בזה,אז בעצם אתמול התקיימה
החגיגה האמיתית, מאד נהנינו.

אדזה 900

New member
ציפי

הרבה ברכות לרגל חתונת הנכד,חבל שאת לא נכנסת ,היית רואה שחברים ברכו אותך לרגל החתונה ואיחלו לך הרבה נחת ביניהם גם אנוכי ,אבל ברכות תמיד טוב לקבל והלוואי מפינו לאוזני אלוהים והרבה הצלחה לזוג הצעיר שהחליט מה שהחליט.כף לראות אותך.

אדזה 900

New member
פרח בהפתעה

לפני שנה בערך קיבלתי עציץ מקרובי משפחה של איריסים יפהפיים וכמו תמיד לאחר פריחה די ארוכה הפרחים התחילו להתייבש וליפול ונשארו רק העלים הירוקים שסרבו למות,בדרך כלל הייתי מעיפה את העציץ כי למה להחזיק בבית דבר שהוא כבר לא מניב שום דבר?לא יודעת למה אבל השארתי אותו בבית והמשכתי להשקות כאילו כלום לא קרה וראה זה פלא,פתאום ראיתי השנה שהוא התחיל לפרוח מחדש עם שלושה איריסים מקסימים,אמנם בצבע שונה ממה שהיה אבל יפה.ועכשיו אני מצטערת על כל מה שהעפתי. אני חושבת שההגינות מחייבת לתת איזשהו הסבר לקונים את העציצים,האם זאת הכוונה שיזרקו ויקנו חדש,?

מינהר

New member
איזה יופי,אדזה, פרח ההפתעה.

אני יודעת שיש פרחים שיש להם בצל, והם פורחים שוב כעבור שנה, בעונה שלהם. לא יודעת אם האיריס ביניהם.

acamolit

New member
ים ברכות

לזוג, לבני המשפחה ובראש - לכם !
תהנו, תשמחו -כי זה מהות החיים.

הביקור מאוד נעם לי,
ממתינה לביקורים תכופים יותר.

שימרי על עצמך - את יקרה!

מינהר

New member
ציפי, אני מצטרפת לבקשת אדזה ואקמולית,

ולדברי אקמולית, שאת יקרה.
יש לך דש משרה מהסביונים.

הדסהש1

New member
אני מצטרפת לכולם .אבל ציפי תעשה מה שנוח לה

אני גם לא נכנסת הרבה.כי עוברת
תקופה לא משהו .החודש האחרון היה חודש קשה ואני עדיין לא מעכלת הכל.אתמול הייתי בלויה של אבא של חתני.הוא נקבר בירקונים.ממש עיר.מי שלא הכין
מראש מקום מקבר בקבר על קומות.זה ממש שונה .ולמשפחה זה ארוע קשה .ולמעשה הם
עומדים מול שורה של קברים ורק המצבה שזה לוח שיש יהיה להם .אבל זה מה שיש
עד שיפשירו אדמות לקבורה.גם כך זה יקר.אני לא נכנסת לכיס של אף אחד.אך לחשוב
שזה מה שיהיה על משפחתי זה מדכא.שמעתי שמי שמנסה עדיין להקבר בחלקה מבקשים מחירים שאסטרונומים שלא לכל אחד יכול להרשות לעצמו.כך שכבר חודש אני בדאון.קודם בת דודתי ובעלה שמחר זה חודש.ועכשיו החתן שלי באבל.לא מקנאה בביתי ובעלה איך מסבירים לבנות בנות 9 ו 7 שסבם נפטר.

אדזה 900

New member
ספונטניות

יש דברים שיכולים להוציא את האדם הכי שלו משלוותו,זה מה שקרה לי היום.בעלי קיבל איזו הודעה מידידה שכביכול באה מהמשרד לאזרחים ותיקים על הזמנת כרטיס חדש לוותיקים.לחץ באופן אוטומטי על מספר הטלפון שהופיע בהודעה ונאמר לו שיחזרו אליו במשך הימים הקרובים.כמובן שלא ידעתי על כך ורק עכשיו נודע לי.הרגשתי שאני מאבדת את קור הרוח שלי,עם כל האזהרות שאנחנו שומעים על כל מיני עקיצות של אזרחים קשישים אני מאד נזהרת,לא חותמת ולא מוסרת פרטים עד שאני מבררת טוב טוב במה דברים אמורים,כמובן שאין עם מי לברר ,מחר יום שישי ועד יום ראשון אין עם מי לדבר ואני כבר מסתובבת וכועסת שלא התייעץ קודם.בקיצור אם לא היה לי כאב ראש אז עכשיו כבר יש,מקווה שבכל זאת זה דבר אמין כפי שאומר בעלי.

מינהר

New member
אדזה, נקווה באמת שהפרסום היה אמין

ואמיתי.
מה זה הכרטיס החדש של אזרח ותיק?

מינהר

New member
הדסה, מצער לשמוע שעברת חודש קשה.

הקומות- בחיים אנו גרים בקומות, אז נשלים שכך גם לאחר 120. כמה באמת מבקשים עבור חלקה רגילה?
בבית הקברות בהקמה שלנו עוד לא שמעתי שיקברו בקומות . כנראה שכן.

מינהר

New member
מזגן. מחר יבוא אלי טכנאי לתקן

צינור ניקוז שהתנתק. הוא כבר הכין אותי שיהיה אולי צורך לפרק את המזגן בשביל זה, ואז המחיר יעלה יותר בהרבה.

למעלה