[URL]http://lechol-leshanot-lehanot.blogspot.co.il/2014/05/blog-post_27.html[/URL]
החומרים:
1 שקית ברוקלי קפוא שעבר הפשרה,חימום במיקרו
בלילה:
1 קוטג'
1 יוגורט
150 גר' גבינת פטה
3 ביצים
1 כף אבקת מרק בצל
מלח,פלפל שחור
3 כפות פרמזן מגוררת
אופן ההכנה:
מסננים את הברוקולי וחותכים קצת את הפרחים
מניחים בתבנית חסינת אש
מערבבים את חומרי הבלילה מלבד הפרמזן
מפזרים על הברוקולי
מערבבים קלות כדי שהברוקולי יכוסה בבלילה
מפזרים מעל את הפרמזן
אופים בחום 180 מעלות כחצי שעה.