בוקר טוב בבית שלי

יוליקה

Member
מנהל
בוקר טוב בבית שלי

ישנתי עד מאוחר....פעם ראשונה מזה יותר משבועיים...
מחר בעלי יורד לאילת לשהות במחיצת בתי והתינוק...

אני רצה לעפולה לסדר את הביטוח של המכונית...שמסתיימת בסוף החודש...
הגינה שלי די התייבשה...כי לא ירק גשם, ומחשב ההשקייה היה מנותק...

נשתקלד במשך היום...אביא קצת תמונות מאילת...

emmy5

New member
בוקר טוב לכולם,איזה סבא וסבתא,כייף

קצת קשה לגור באילת,בייבי סיטר בגן אר.
הרבה נחת!!!

יוליקה

Member
מנהל
תודה אממי, זה רק זמני לחודש!

הם חוזרים למרכז בתחילת פברואר.
אני עזרתי לה לרדת...בעלי יעזור לה לעלות חזרה...

הדסהש1

New member
יוליקה אני מצדיעה לך..זה מה שעושים

עבור הבת והנכד...מי כמוני יודעת

מה הקשר ?

חוץ מזה שהסרט מעולם לא יצג את השוטרים, אלא פאן דמיוני מדמיונו של המחבר.

יוליקה

Member
מנהל
פרי דמיונו של אפרים קישון

עמיקם10

New member
המילה שוטר מתאימה..?

ומה שעוד לא נרמז..אבל יגיע זה שארביב הוא לא שם אשכנזי..השוטר אזולאי פרי דמיונו של אפרים קישון הפך לאבטיפוס לשוטר..ובהקשר הנוכחי..גם קידומו של ניצב ארביב כנראה עצר כמו שאצל השוטר אזולאי כל הסרט קידומו לסמל..הגיע רק בסוף...[הסרט] כשיצא לגימלאות..
בדיוק כמו שיקרה לשוטר הקצין ארביב. הרי כל הפרשה כבר נחקרה..ופתאום מצאו שהוא בילה באיזה סויטה..בניו יורק..וכבר כמעט הישעו אותו ובוחשים בזה כבר חודש..עוד פעם בלי לפרסם.
נ.ב.
מכיון שאני מוגבל בשרשורים..אז רק למאיר על רכבת העמק-
בהארץ שמהיום יש כתבה על עוד מומחה לרכבת העמק שכותב ספר שכבר פורסם שמו- ונראה שהיחצנות שלו שמה את מאיר בכיס הקטן..משהו על סיבוב הקטרים...והסבר למה היה צריך קטר גדול בעליות לאדרעי..ואני מודה למאיר שהכניס אותי לענין הפרטים..של הרכבת.
מרוב אבות בסוף יהיה משהו.

..

אין שום קשר בין אזולאי לשוטר ישראלי

והוא בטח שלא אבטיפוס.
מעולם לא בדקתי את אחוזי האשכנזים או מזרחיים במשטרה, רק ברור שזה המקום שאף אחד לא יכול לטעון להפלייה. השד העדתי מת במשטרה.
היו מקרים של קצינים בכירים ששכחו שהם שוטרים ולא בני אלים, והתנהגו באופן לא מקובל שיש בו משום קבלת שוחד, אבל אלו אינם פניה של המשטרה.

לגבי רכבת העמק:
ראיתי את הכתבה ומדובר בקשקשן מוכר בחוג חובבי הרכבות, אדם שלילי למדי, "התגלית המדהימה" שלו כעת, ידועה מאז ומתמיד ולפני שנים רבות כאשר המועצה האיזורית הסכימה לנקות את האיזור מצמחיה עבותה, ניתן היה לצלם את המקום המדובר של ה-"סובבן", וכך גם אני עשיתי. ואגב, אין לו עוד שום ספר, הוא מבטיח להוציא לאור או-טו-טו מזה 10 שנים.

המחקר שלי לגבי רכבת-העמק נחשב לטוב ביותר בארץ ובחו"ל, כאשר הספר שלי: "רכבת-העמק - תחנות וסיפורים" כבר התפרסם לפני שנים רבות.
ויתרה מזו- ספר מודפס מתחיל להתיישן מרגע צאתו מבית הדפוס. הספר/מחקר שלי הצרוב על תקליטור, מתעדכן כל העת מזה 18 שנה לכל מידע שאני מקבל.

עמיקם10

New member
לא.לא השוטר אזולאי נחשב לאבטיפוס..אלא הסרט

שהפך לסרט קאלט..והשוטר אזולאי הפך למושג-בהקשר אבטיפוסי לשוטר עממי..גם בגלל השיר.
ומאידך קרוב שלי..עזב את המשטרה כשנאמר וזה היה מזמן שמקדמים רק שוטרים ממוצא מזרחי..והוא 'מה לעשות' ממוצא רומני.

ובקשר לרכבת- הלואי ונזכה במהרה בימינו.לחידושה. על סיבוב הקטר אני שומע בפעם הראשונה...והאיש ההוא טוען שמצא 3 שנולדו בה.
מה שחסר כעת זה סרט עלילתי על הרכבת..ואגב בספר 'פרוטוקול' של יצחק בן נר הוא כתב בפתיחה על מישהו שלקח יתומה לחיפה לאחר שאימה נורתה באהל בעין חרוד..ע"י בעל..מקורנן. מעשה שהיה.

לא הסרט ולא הדמות לא מייצגות שוטר ממוצע

הכל מדמיונו של מי שכתב אותו, שלא הבין במשטרה בכלל, ומדובר כמו שאמר קישון ב-"הומורסקה".
עובדה ששרי המשטרה בעבר הורו לא לנגן את נעימת הסרט בכנסים. השיר והסרט בסך הכל מעליבים.

מאידך, אף אחד לא רצה להתייחס לשיר שאני כתבתי על השירות שלי במשטרה , "שוטר המקוף האחרון", כי זה ממש לא מענין את אף אחד.

עמיקם10

New member
אף מילה על המשטרה..

היחס שלי על הסרטים על הלינה המשותפת בקיבוץ-דומה ליחסך לסרט של קישון. גדלתי בלינה משותפת וגידלתי את ילדי-בה- וזה היה גן עדן לילדים.עם אוכל מיוחד להם-
מדריכים ומטפלות וחברת ילדים. הסרטים כמעט תמיד הם על חריגים והסיפורים הם על הילדים שלא היה להם טוב. והרי אנחנו נפגשים עד היום ואשתי גם נולדה וגדלה בקיבוץ.וגידלה ילדים.
..

אפשר בהחלט לדבר, אבל להיות ספציפים

היום אני קורא את דבריו של ניסו שחם שהיה ממ"ז ירושלים, שהוא לא מבין מה רוצים ממנו, הרי כל יחסיו עם השוטרות היו בהסכמה.
בזאת אני רואה בעיה. בזה שהאדיוט הזה כביכול "לא מבין".
גם זה שהוא מספר שאמר לאשתו שהיו לו יחסים עם בנות והיא אמרה שיעברו את זה ביחד, אני לא מאמין לו. מינוס ועוד מינוס יוצר פלוס, אבל שקר ועוד שקר לא יוצר אמת אלא שקר יותר גדול.

בכל חברה מתוקנת אסורים יחסים אישיים בין בעלי מרות (מפקדים,מנהלים,בעלי חברות וכו) מול העובדים שלהם, ופה פתאום הוא "לא מבין" למה מתערבים לו בעניינים האישיים.
אז אם הוא לא מבין שילך הביתה בהתבסס על "חוק המשטרה" שמגדיר עבירות על המשמעת בגין סעיף 3 התנהגות שאיננה הולמת ופוגעת בתדמית המשטרה וסעיף 4 בגין שימוש לרעה בסמכות.

גם ארביב אין מקומו במשטרה, כי אם ניצב לא מבין שאסור לו לקבל טובות הנאה כאיש ציבור , עבירה על פקודת המטה הארצי 06.02.08, האוסרת בפירוש על קבלת טובות הנאה, אין מקומו במשטרה.

הבעיה שמספיק 3-4 קצינים בכירים שישכחו שהם במשטרה ויתנהגו כמו עבריינים, כדי לפגוע באלפי שוטרים שעושים עבודה קשה יומם ולילה.
זה מה שמרגיז.

עמיקם10

New member
זה מה שנקרא-'מבין אבל אין עם מי לדבר'.

אצלנו הדיירת שנכנסה במקומנו לא חתמה על חוזה עם חברת חשמל והחשבון מגיע לכתובת שלה-על שמנו..והיא משלמת.נראהלי /היא לא רוצה ששמה יישאר וייזכר.
היא מבינה על מה מדברים [לרשום ב-טלפון 103 הסכם]אבל אין עם מי לדבר.
אגב-
היום לא יצאנו לטיול כי המדריך אמר לי שלשום לחכות בגשר להולכי רגל..והאוטובוס עמד תחנה קודם..במצבה..הוא ראה שאנחנו לא עולים ולא זכר שאמר גשר להולכי רגל..כעת הוא אומר במצבה..ואני שאלתי אותו ב'תותח'..ברחוב הרצל..הוא אמר לא- וגם אמר תשאל את דבורה..לא שאלתי ואכלתי אותה.קורה.
לצערי זו פעם ראשונה שלנו איתם-ולא היו אצלי בטלפון הניד המספרים שהם במחשב...טעות שלי.
כנראה אקבל את הכסף בחזרה- כי יש עוד 5 טיולים..והטיול הזה מורשת מגש הכסף..מש לא חסר לי..זה מה יש.

יוליקה

Member
מנהל
עמיקם, יש נהלים קבועים בפורומים

אתה כל הזמן מתגרה בסבלנות שלי, מגחך ומתגרה בי בלי סוף.
אתה במכוון מכניס הודעות בניגוד למקובל ואח"כ כשאני מעירה לך
אתה צוחק...שלי אין חוש הומור... עמידה בנהלים אינה קשורה
לחוש הומור או למה אני "מרשה או לא"....

לא פותחים שרשור חדש רק עם כותרת בלי תוכן!!
כמו כן לא פותחים שרשור חדש, כתגובה לנושא שכבר מדברים עליו בפורום....
אני כבר לא מדברת על תגובות מרומזות שלך לנושאים בלי להתייחס לנושא...

אתה מתבקש להתיישר עם מנהגי הפורום.

עמיקם10

New member
מה שאת מכנה 'מתגרה ומגחך' זה הדיבור שלנו.

אני לא יודע למה את רואה בזה מה שכינית והעירו לך אחרים בפורום במקרים קודמים שאת לוקחת את הדברים כאילו את בעלת הפורום ואת לא- את מנהלת.
הדיבור שלנו אני מתכוון בזה - שלהכניס איזה הערה שלא בדיוק מתאימה להבנה שלך [או שלי.].או של מישהו זה אומר שגדלנו בסביבה אחרת
לדוגמא יש מקומות למשל שכל הזמן אומרים נשמה..או מותק..ואני - אומר דברים אחרים..ואם אני מעיר שדבר שנאמר בהומור ואת רואה בזה גיחוך והתגרות..זה מדבר בעד עצמו. אם כתבתי ש'מישהו מבין אבל אין עם לדבר'-ועל זה הערת שאת לא מבינה- ואני החלטתי לא לפרט..מתי זה היה ומה הפרטים שלא באמת מעניינים- אבל המשפט הזה הוא הוא הדבר- ולא הפרטים
פירושו ש'מדברים למישהו והוא מבין אבל אין עם מי לדבר'..זה מישהו שעושה את עצמו, כדי לא לעשות..אז מה את לא הבנת.? ולמה צריך לכתוב אני רגילה...וכו'.

ואם לא הבנת אז מה ? את צריכה להעליב אותי ממש ככה- ולהגיד לי שאת כבר רגילה שאת לא מבינה אותי !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
נ.ב.
שמעת פעם את המושג זבש"ך.!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
.

יוליקה

Member
מנהל
אני לא מתיימרת להיות בעלת הפורום

אבל אני כן אמונה על שמירת הנהלים!!

להעליב??? זה דו צדדי וכמו שהילדים אומרים...אתה התחלת!!

מעבר לכך אני כבר הערתי לך במסרים בעבר וזה לא עזר...

תדאגי שהביטוח יהיה אוטומטי

זה תפקיד של הסוכנות לביטוח להודיע לך שהביטוח מתחדש בעוד חודש אוטומטית , ואז יש לך זמן אם את רוצה לעבור לחברה אחרת.

למעלה